Επτά γιορτινά δώρα που αξίζει να κάνεις στον εαυτό σου και θα αναδείξουν τη golden πλευρά σου!

Επτά γιορτινά δώρα που αξίζει να κάνεις στον εαυτό σου και θα αναδείξουν τη golden πλευρά σου!

Τα Χριστούγεννα σου δίνουν την ευκαιρία να ξεφύγεις για λίγο από την καθημερινότητα και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης και προσωπικής περιποίησης, είτε πρόκειται για την ομορφιά, είτε για το στυλ σου. Είναι εκείνη η εποχή του χρόνου κατά τη διάρκεια της οποίας, η πολυτέλεια γίνεται κατά κάποιον τρόπο μέρος της ρουτίνας σου. Πώς; Μα φυσικά χάρη στους χριστουγεννιάτικους στολισμούς, τα γιορτινά τραπέζια, τα λαμπερά outfits και τα ξεχωριστά δώρα προς τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Από τη λίστα των δικών σου ανθρώπων, ωστόσο, δεν γίνεται να λείπει ο μεγαλύτερος υποστηρικτής σου, ο πιο πιστός σου «σύμμαχος», εκείνος που είναι πάντα δίπλα σου σε κάθε περίσταση, αλλά τον οποίο συχνά, ξεχνάς να επιβραβεύεις. Φυσικά αναφερόμαστε σε εσένα, για να σου θυμίσουμε ότι φέτος τα Χριστούγεννα, οφείλεις να χαρίσεις στον εαυτό σου, τα γιορτινά δώρα που θα αναδείξουν την πιο golden πλευρά σου, κάνοντας φυσικά μία βόλτα στο Golden Hall.

Ρίξε μια ματιά στη λίστα δώρων που ετοιμάσαμε για εσένα, λοιπόν, βρες το δώρο που ταιριάζει στα γούστα σου για να υποδεχθείς το 2022 με λάμψη!

Η ομορφιά έρχεται από… μέσα προς τα έξω

Στο ξεκίνημα της αναζήτησης του ιδανικού δώρου για εσένα, είναι σημαντικό να αρχίσεις από κάτι πρακτικό και απαραίτητο για κάθε ντουλάπα. Τι καλύτερο, λοιπόν, για φέτος τα Χριστούγεννα από τα αγαπημένα σου σετ ρούχων για μέσα στο σπίτι. Ποιος είπε, άλλωστε, ότι η άνεση και η ζεστασιά που θέλουμε να αισθανόμαστε εντός του σπιτιού μας, δεν μπορεί να συνδυάζεται παράλληλα με το στυλ και τη γιορτινή διάθεση που αναζητάμε από το καθετί, ειδικά αυτήν την περίοδο; Συνεπώς, η πρώτη σου στάση στο Golden Hall μπορεί να είναι σε ένα κατάστημα που δίνει ιδέες για την πιο διασκεδαστική, άνετη και εκσυγχρονισμένη εσωτερική ένδυση. O λόγος για το Oysho!

01 g

Oysho, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6829670

Σετ πιτζάμας, ρόμπες, εσώρουχα, κάλτσες, είδη γυμναστικής και πολλά άλλα θα τα βρεις εκεί σε μία τεράστια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, για να νιώθεις άνετα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Τι θα έλεγες αυτές τις γιορτές να έκανες στον εαυτό σου δώρο μία υπέροχη βελούδινη ρόμπα σε ένα βαθύ κόκκινο χρώμα;

02 g

Oysho, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6829670

Για εσένα που πέρα από την άνεση και τη ζεστασιά, αναζητάς και την κομψότητα στα ρούχα που φοράς, τότε μία στάση στο κατάστημα Magnolia Grace Boutique, είναι απαραίτητη. Με λίγα λόγια, τη νέα χρονιά ετοιμάσου να είσαι fashionable, ακόμη και τη στιγμή που ξαπλώνεις στο κρεβάτι σου.

03 g

Magnolia Grace Boutique, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6855218

Ειδικά για εσένα που ψάχνεις σε κάθε σου αγορά την ποιότητα και τη minimal αισθητική, η Magnolia Grace Boutique παρουσιάζει μια συλλογή με premium brands για τις πιο προσωπικές στιγμές της ημέρας. Ανακάλυψε μοναδικές δημιουργίες και χάρισε το πιο πολύτιμο δώρο στον εαυτό σου, όπως την πράσινη «robe de chambre», που ξεχώρισα κατά τη διάρκεια της δικής μου επίσκεψης στο Golden Hall.

04 g

Magnolia Grace Boutique, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6855218

Βάλε την πολυτέλεια στη ζωή σου

Επειδή κάθε γιορτινό outfit μοιάζει ανολοκλήρωτο, αν δεν είναι συνδυασμένο με τα κατάλληλα κοσμήματα, μια βόλτα στο κατάστημα Oxette, θα σε πείσει να κάνεις την τέλεια επιλογή, αναδεικνύοντας την πιο golden πλευρά σου.

05 g

Oxette, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6813118

Πρόκειται, άλλωστε, για ένα από τα πιο δημοφιλή brands στη διεθνή αγορά κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ, η οποία παρέχει πληθώρα επιλογών, για όλα τα εναλλακτικά «σύνολα» με τα οποία θέλεις να συνδυάσεις τα κοσμήματά σου. Εμείς λατρέψαμε ένα ροζ-χρυσό κολιέ, από το οποίο κρεμόντουσαν δύο ενωμένα αστέρια, έχοντας πάνω και τον αριθμό 22, σηματοδοτώντας έτσι το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

06 g

Oxette, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6813118

Το στυλ «κρύβεται» στα αξεσουάρ

Για εμάς που οι λεπτομέρειες σε κάθε μας εμφάνιση κάνουν τη διαφορά, ο δρόμος προς το κατάστημα οπτικών ειδών Occhio Papavassiliou… είναι μονόδρομος. Εκεί θα έχεις την ευκαιρία να επιλέξεις το τέλειο ζευγάρι για εσένα, ανάμεσα σε μία πλούσια συλλογή γυαλιών ηλίου και σκελετών οράσεως, που διαθέτει το κατάστημα.

07 g

Occhio Papavassiliou, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, τηλ. 210 6199488

Είτε προτιμάς κάτι πιο εκκεντρικό, είτε κάτι πιο λιτό, το σίγουρο είναι ότι το ζευγάρι που θα επιλέξεις, θα απογειώσει κάθε σου εμφάνιση, δίνοντας «χαρακτήρα» στα look σου. Μία εκπληκτική πρόταση είναι το ζευγάρι γυαλιών ηλίου με τις μαύρες λεπτομέρειες στο πάνω μέρος, που θα δεις παρακάτω και το οποίο θα τραβήξει όλα τα βλέμματα.

08 g

Occhio Papavasileiou, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, τηλ. 210 6199488

Κάνε το κάθε outfit μοναδικό

Συνεχίζοντας τη βόλτα σου στο Golden Hall δεν θα παραλείψεις να κάνεις μία στάση στο κατάστημα Nara Camicie. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να περιγράψουμε το συγκεκριμένο κατάστημα, αφού η βιτρίνα συνήθως «μιλάει» από μόνη της.

09 g

Nara Camicie, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, τηλ. 210 6855453

Πρόκειται για ένα brand που έχει μετατρέψει το πουκάμισο σε τάση, εξυπηρετώντας τις ανάγκες του τρόπου ζωής της γυναίκας και του άντρα στον σύγχρονο κόσμο. Άλλωστε, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το πουκάμισο μπορεί να αποτελέσει βασικό ένδυμα σε όλες τις στιγμές της ημέρας, από το γραφείο μέχρι το βραδινό ποτό, αποτελώντας μία safe και στυλάτη επιλογή. Ειδικότερα αν αυτό το πουκάμισο είναι δερμάτινο με ιδιαίτερα πολύχρωμα κεντημένα σχέδια, τότε θα αποτελέσει το fashion item που θα μετατρέψει το look σου, στην απόλυτη τάση της σεζόν.

10 g

Nara Camicie, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, τηλ. 210 6855453

Για να ολοκληρώσεις τις ξεχωριστές εμφανίσεις σου, θα συνεχίσεις την αναζήτησή σου στον πρώτο όροφο του Golden Hall, μέχρι να αντικρίσεις τη λιτή και υπέρκομψη ταμπέλα της Max & Co. Με σταθερές αξίες τον θαυμάσιο σχεδιασμό, την τέλεια εφαρμογή και τη συνέπεια στην ποιότητα, στο συγκεκριμένο κατάστημα θα βρεις άνετα και υψηλής ποιότητας ρούχα για κάθε ηλικία και περίσταση.

11 g

Max & Co, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, τηλ. 210.6855541

Οποιοδήποτε χειμερινό σύνολο χρειάζεται και ένα statement παλτό για να γίνει μοναδικό. Έτσι, η επιλογή ενός πορτοκαλί παλτό -χρώμα το οποίο αυτόν τον χειμώνα είναι η απόλυτη τάση- σίγουρα θα αναβαθμίσει κάθε σου εμφάνιση. Το ιδιαίτερο πατρόν της φόδρας δε, θα αποτελέσει την αγαπημένη σου πινελιά.

12 g

Max & Co, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, τηλ. 210.6855541

Στυλ... από την κορυφή έως τα νύχια

Φτάνοντας προς το τέλος της βόλτας μας στους στολισμένους διαδρόμους του Golden Hall και αφού έχουμε βρει το ιδανικό outfit για τις γιορτινές ημέρες που πλησιάζουν, η επιλογή του σωστού υποδήματος είναι εκείνη που θα δώσει στις εμφανίσεις μας, την επιπλέον λάμψη που χρειαζόμαστε. Λίγο πριν κατέβεις τις κυλιόμενες σκάλες, λοιπόν, μπες στο κατάστημα Haralas και διάλεξε το ζευγάρι παπουτσιών που θα απογειώσει το outfit σου. Μην ξεχνάς πως το δώρο που θα κάνεις στον εαυτό σου, πρέπει να αναδείξει ακόμη περισσότερο την golden πλευρά σου.

13 g

Haralas, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, τηλ. 211 1088126

Τόλμησε να φορέσεις ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες, οι οποίες θα συμπληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο την κομψότητα, τον δυναμισμό και τη μοναδικότητά σου και ετοιμάσου για εντυπωσιακές εμφανίσεις.

14 g

Haralas, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, τηλ. 211 1088126

Πώς αλλιώς θα μπορούσες να καλωσορίσεις το 2022, αν όχι με μερικά glamorous και στυλάτα δώρα προς τον εαυτό σου; Κάνε, λοιπόν, μία διασκεδαστική και όμορφη βόλτα στο Golden Hall και βρες τα δώρα με τα οποία θα επιβραβεύσεις τον εαυτό σου, δίνοντάς παράλληλα έναν «αέρα» ανανέωσης στο στυλ σου.

Να σημειώσουμε ότι τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, από τις 11.00 το πρωί μέχρι και τις 20.00 το βράδυ!