Ο σχεδιασμός του νυφικού της Kate Moss αναζωογόνησε τον John Galliano

Ο σχεδιασμός του νυφικού της Kate Moss αναζωογόνησε τον John Galliano

Στην αμερικανική Vogue Σεπτεμβρίου (όταν φτάσει στα χέρια μας) εκτός από την Kate Moss νυφούλα θα απολαύσουμε και τον John Galliano.

Το τεύχος Σεπτεμβρίου της αμερικανικής Vogue είναι η βίβλος κάθε φασιονίστα, καθώς περιέχει όλα τα look του χειμώνα που έρχεται. Αυτή τη φορά, όμως, το τεύχος θα γίνει (αν δεν έχει ήδη γίνει) ανάρπαστο, καθώς μέσα στις σελίδες του περιοδικού φιλοξενούνται οι αποκλειστικές φωτογραφίες που τράβηξε ο Mario Testino από τον γάμο της Kate Moss με τον Jamie Hince.

Μάλιστα σε μια από αυτές τις φωτογραφίες βλέπουμε και το σχεδιαστή του νυφικού της Kate, John Galliano, να κρατά το πέπλο της νύφης φορώντας δημιουργίες Comme des Garcons.

O John ήταν σε κέντρο αποτοξίνωσης κατά την περίοδο που σχεδίαζε το νυφικό και στο περιοδικό αποκαλύπτεται πως χρειάστηκαν τέσσερα ταξίδια αστραπή με βαλίτσες γεμάτα πούλιες και πέπλα.

Τέλος, ο Galliano φαίνεται πως με κάποιο τρόπο επιλέγει τη Vogue για να ευχαριστήσει την κολλητή του Kate Moss λέγοντας πως το να σχεδιάσει το νυφικό της ήταν για αυτόν η δημιουργική αποκατάστασή του. Εν αναμονή, λοιπόν, των επόμενων επαγγελματικών βημάτων του Βρετανού σχεδιαστή που ήδη η απουσία του είναι αισθητή στον χώρο της μόδας.