Έρχεται η συντέλεια του κόσμου;

Έρχεται η συντέλεια του κόσμου;

Η Victoria Beckham θα φορέσει ίσια παπούτσια. Σημάδι της Αποκάλυψης;

Αν είστε από αυτές που πιστεύατε πως το τέλος του κόσμου θα έρθει το 2012, μάλλον έχετε τελικά δίκιο. Η αδιαμφισβήτητη βασίλισσα των ψηλοτάκουνων Victoria Beckham στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης τον επόμενο μήνα θα αναγκαστεί να εμφανιστεί με ίσια παπούτσια και αν αυτό δεν είναι σημάδι πως οδεύουμε στην καταστροφή, τότε τι είναι;

Αυτό που ταλαιπωρεί το πρώην «πικάντικό κορίτσι» και νυν επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας με τεράστια αποδοχή είναι μια κήλη δίσκου και ο γιατρός της της συνέστησε να αποφύγει τα ψηλοτάκουνα για να μην επιδεινώσουν την κατάσταση. Σκεφτείτε πόσο επώδυνο θα είναι για μια «Posh Queen of the Stiletto» που ετοιμόγεννη στον πριγκιπικό γάμο του Λονδίνου περήφανα περπατούσε πάνω στα πανύψηλα Louboutin της, να καταδεχτεί να φορέσει μπαλαρίνες σε έναν χώρο όπως η πασαρέλα που ενδείκνυται μόνο για τακούνια που φτάνουν στο «Θεό».

Ήδη η Victoria είναι σε δίαιτα για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης (όχι ότι πήρε και πολλά) και να εμφανιστεί στο Μεγάλο Μήλο απαστράπτουσα το Σεπτέμβριο, αλλά το τι παπούτσια τελικά θα φορέσει δε θα το μάθουμε παρά την ημέρα παρουσίασης των δημιουργιών της. Πάντως, αν τελικά φορέσει μπαλαρίνες ετοιμάστε για μια νέα τάση, καθώς ό,τι κάνει η Posh Victoria το ασπάζονται με ευλάβεια όλοι οι fashion lovers του πλανήτη.