H Μινωική εποχή συναντάει το σύγχρονο design σε μία συλλογή μόδας γεμάτη υπέροχα μοτίβα

Διονυσία Καλαποθαράκου
H Μινωική εποχή συναντάει το σύγχρονο design σε μία συλλογή μόδας γεμάτη υπέροχα μοτίβα

Το ελληνικό brand, «The Artians by Konstantina», παρουσιάζει για το φετινό καλοκαίρι τα πιο ενδιαφέροντα γεωμετρικά prints πάνω στα πιο κομψά φορέματα, matching sets και -για πρώτη φορά- και μαγιό!

theartians 1 copy

«Minoan garden of delights»: έτσι ονομάζεται η νέα συλλογή του αγαπημένου brand και περιέχει στον τίτλο της και τις τρείς λέξεις που την προσδιορίζουν: Μινωικός, κήπος (aka χρώμα), απολαύσεις. Και, ναι, μιλάμε για μία άκρως απολαυστική collection γεμάτη τουνίκ, μάξι και μίνι φορέματα, 70s inspired παντελόνες και για πρώτη φορά στην ιστορία του brand, «The Artians by Konstantina», και μαγιό.

«Η νέα μας συλλογή είναι εμπνευσμένη από τον Μινωικό πολιτισμό και είναι μια γιορτή της Μινωικής κληρονομιάς και συμβόλων. Είναι μια συλλογή που αποτελείται από φορέματα και άλλα κομμάτια, σε έντονα χαρούμενα χρώματα, από βαμβάκι ή μετάξι, με μοναδικά χαρακτηριστικά και φόρμες που κολακεύουν τη σιλουέτα. Tα prints έχουν εμπνευστεί από τις μινωικές τοιχογραφίες, τα κοσμήματα και άλλες μορφές τέχνης και αυτά παρουσιάζονται μέσα από ένα σύγχρονο πρίσμα, στις δημιουργίες του brand», τάδε έφη Κωνσταντίνα Καμπισοπούλου η σχεδιάστρια των μοναδικών αυτών ρούχων που μέσα από το stylish design τους «κουβαλούν» και την πολιτιστική μας κληρονομιά.


https://www.instagram.com/p/CaMkXwcrE_g/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H collection αποτελείται από all day outfits, πουκάμισα, shirt dresses, αερικές φούστες, signature καφτάνια που φέρουν τα μοναδικά prints του brand και στοχεύουν να φορεθούν στις resort εξορμήσεις μας αλλά και στην καθημερινότητα μας στην πόλη από γυναίκες που τολμούν να δηλώσουν έντονα την παρουσία τους. Κυριαρχούν τα έντονα , ζωηρα χρώματα που θέλουν να υποδηλώσουν τη χαρά της ζωής που αντλείται από τη φύση και τα απλά καθημερινά πράγματα.

New entry για το φετινό καλοκαίρι αποτελούν τα μαγιο του brand με τα exclusive prints τους και τις structured φόρμες τους που είναι σχεδιασμένα να κολακεύσουν όλα τα γυναικεία σώματα με έναν retro αέρα. Αέρινα καφτάνια και stylish σορτς κάνουν matching με τα μαγιό δίνοντας έναν κοσμοπολίτικο retro glam beachwear.

the artians 2


Το label είναι γνωστό για τα abstract και γραμμικά μοτίβα του όπως και τον Grecian chic χαρακτήρα του, η φετινή όμως συλλογή έχει ένα πιο νεανικό twist που την κάνει ποθητή από γυναίκες κάθε ηλικίας και ενδυματολογικής ταυτότητας. Κομμάτια statement που μπορούν να φορεθούν συνδυαστικά με πιο basic στοιχεία της γκαρνταρόμπας μας αλλά και ως total outfit για όσες θέλουν να κάνουν τη διαφορά με τα summer looks τους αλλά ταυτόχρονα και να επενδύσουν σε διαχρονικά pieces που θα φορούν όλα τα καλοκαίρια της ζωής τους. Αγαπημένη, νέα λεπτομέρεια: Οι πόλο γιακάδες σε φορέματα που μαζί με τα εντυπωσιακά τους print δίνουν ένα super cool, nerdy αποτέλεσμα και τα cut outs σε maxi δημιουργίες για όσες θέλουν να συνδυάσουν την κομψότητα με την πιο hot τάση της φετινής σεζόν. Τα μοτίβα γύρισαν και σε αυτήν τη συλλογή καταλαβαίνουμε το γιατί θα μείνουν για πάντα στην καρδιά και στην ντουλάπα μας.
Ιnfo: www.theartians.com

Διάβασε επίσης: 4 street style trends που είναι τώρα hot στους δρόμους του Παρισιού