Από την Kendall στην Hailey: Οι stars που αποδεικνύουν ότι μπορείς να γίνεις your own BOSS!

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Από την Kendall στην Hailey: Οι stars που αποδεικνύουν ότι μπορείς να γίνεις your own BOSS!

Είτε ανήκεις στη γενιά των Millenials, είτε σε εκείνη της Gen Z, πιθανότατα γνωρίζεις καλά ποια είναι η Kendall και ποια είναι η Hailey, χωρίς να χρειάζεται να ψάξεις περισσότερο. 

Πρόκειται για δύο δυναμικές, όμορφες και ταλαντούχες παρουσίες στον κόσμο της μόδας και των media, οι οποίες παρότι δεν έχουν συμπληρώσει τα 30 έτη ζωής, έχουν καταφέρει να αφήσουν το δικό τους «αποτύπωμα» στον λαμπερό χώρο των παγκόσμιων ντεφιλέ -και όχι μόνο. Διότι τόσο η Kendall Jenner, όσο και η Hailey Bieber είναι ιδιαίτερα δραστήριες και δημοφιλείς στα social media, έχοντας κερδίσει εκατομμύρια πιστούς followers, που τις ακολουθούν και τις επιβραβεύουν με αναρίθμητα reactions σε κάθε τους βήμα.

Και αν υπάρχει κάτι που σε κάνει να τις θαυμάζεις λίγο περισσότερο από τις υπόλοιπες celebrities, είναι το ότι έχουν καταφέρει να γίνουν τα αφεντικά του εαυτού τους, εμπνέοντας και εσένα να ακολουθήσεις το ίδιο «μονοπάτι» και να γίνεις your own BOSS! Για παράδειγμα, η Kendall, supermodel με πολλά χιλιόμετρα στις πασαρέλες των εβδομάδων μόδας της Νέας Υόρκης, του Μιλάνου και του Παρισιού, ενώ οι φωτογραφίες της έχουν κοσμήσει τα εξώφυλλα εκατοντάδων περιοδικών, καθώς και σε πολλές διεθνείς εκδόσεις της VOGUE. Έγινε ευρέως γνωστή με τη συμμετοχή της σε γνωστό τηλεοπτικό reality show, γρήγορα όμως κατάφερε να εξαργυρώσει την επιρροή και τις δεξιότητές της σε μια προσοδοφόρα καριέρα στην πασαρέλα.

Όσο για την Hailey, ξεκίνησε τη λαμπερή της καριέρα το 2014, κάνοντας το ντεμπούτο της στις πασαρέλες. Την επόμενη χρονιά, φωτογραφήθηκε για τη VOGUE και λίγους μήνες αργότερα κατάφερε να κάνει το πρώτο της εξώφυλλο. Πλέον πρωταγωνιστεί στους τίτλους των ειδήσεων, επιτρέποντας στο κοινό να ρίχνει κλεφτές ματιές στην προσωπική της ζωή, ενώ παράλληλα συμμετέχει σε διάφορα project μόδας σε όλο τον κόσμο.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, άλλωστε, η BOSS αποφάσισε να τις συμπεριλάβει στην all-star ομάδα της, η οποία εκπροσωπεί την εντυπωσιακή καμπάνια #BeYourOwnBOSS, για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022. Και ειλικρινά, πρόκειται για μία καμπάνια που αξίζει την προσοχή σου, καθώς είναι ειδικά φτιαγμένη για άτομα όπως εσύ, δυναμικά και πολυτάλαντα που είναι τα αφεντικά του εαυτού τους!

Εικόνα2 copy

Η BOSS αποκτά μια καινούρια, σύγχρονη ταυτότητα εστιάζοντας σε ένα πιο νεανικό παγκόσμιο κοινό. Ο σχεδιασμός, οι συλλογές, τα concept των καταστημάτων επικεντρώνονται σε μια πιο παιχνιδιάρικη και casual αισθητική, παραμένοντας παράλληλα πιστά στον κώδικα ενδυματολογικής τελειότητας του brand.

Εικόνα3 copy

Μία λαμπερή #BeYourOwnBOSS all-star ομάδα

Υπάρχουν πολλά σπουδαία παραδείγματα ανθρώπων που έχουν καταφέρει να είναι οι κυρίαρχοι της ζωής τους και μπορείς να τους γνωρίσεις μέσα από τo καταπληκτικό, λαμπερό all-star cast που διάλεξε η BOSS, για να σηματοδοτήσει την απαρχή της ιστορικής ανανέωσης του brand, έπειτα από σχεδόν 50 χρόνια.

Αρκεί να ρίξεις μία ματιά στις ξεχωριστές εικόνες που δημιούργησε ο φωτογράφος Mikael Jansson για τη social media focused καμπάνια, για να καταλάβεις ότι αυτές οι συγκεκριμένες προσωπικότητες εκπροσωπούν επάξια τον τίτλο #BeYourOwnBOSS, δηλαδή τι αντιπροσωπεύει ένα αφεντικό σήμερα. Μάλιστα, μία από αυτές τις προσωπικότητες είναι και ο αγαπημένος superstar του TikTok, Khaby Lame, ο οποίος ξεκίνησε μία πολυετή συνεργασία με την BOSS, κάνοντας το ντεμπούτο του στην πασαρέλα και συμμετέχοντας στη δημιουργία δύο capsule collections με τον διαχρονικό οίκο. Επιπλέον, στην ίδια ομάδα ανήκουν ο rapper Future, το top model Joan Smalls, ο τραγουδιστής και ηθοποιός Lee Min-ho, o επαγγελματίας boxer Anthony Joshua, ο τενίστας Matteo Berrettini και η δρομέας Alica Schmidt.

Εικόνα4 copy

Το σίγουρο είναι πως ο οίκος BOSS με την καμπάνια #BeYourOwnBOSS, μας απέδειξε ότι η μόδα μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης!

Η συλλογή διατίθεται στα καταστήματα BOSS: Κολωνάκι (Αμερικής 19, τηλ.: 210 3389080), Κηφισιά (Κολοκοτρώνη 8, τηλ.: 210 8017879), Γλυφάδα (Λαζαράκη 20, τηλ.: 210 8986378)