Μια bohemian συλλογή ρούχων σε προτρέπει να ζεις έντονα την κάθε στιγμή

Μια bohemian συλλογή ρούχων σε προτρέπει να ζεις έντονα την κάθε στιγμή

«Vivere pericoloso»: Η χαρά του να ζεις επικίνδυνα, λένε οι Ιταλοί. Η «χαρά του να ζεις» λέει η Βάσια Κωσταρά και μας παρουσιάζει τη νέα της limited collection για το φετινό καλοκαίρι με τίτλο «Vivere».

Η Βάσια Κωσταρά βουτάει τα πινέλα της έμπνευσης στα πιο έντονα χρώματα και υπογραμμίζει μια φράση: «Να ζεις!»
Η νέα της συλλογή, Vivere ,έχει σώμα και αισθήσεις , με την ίδια για πρώτη φορά πίσω από την κάμερα να σκηνοθετεί μια μικρή ταινία μόδας , όπου η πλαστικότητα και η αδιάλειπτη ροή των κινήσεων μπλέκονται με τις υφές των υφασμάτων και τις έντονες χρωματικές αντιθέσεις, αποτυπώνοντας τον ξέφρενο χορό της πραγματικότητας.

Print on print

vassia 20

Το Lime, το φούξια, το πορτοκαλί και το γαλάζιο «φορούν» Λαχούρια και πολύχρωμα μοτίβα, ενώ για πρώτη φορά βλέπουμε τα χαρακτηριστικά prints της σχεδιάστριας τυπωμένα σε oversized denim jackets, jean φούστες και παντελόνια αλλά και άνετες ολόσωμες φόρμες, με unisex διάθεση , ενώ δε λείπουν οι διαχρονικές μονοχρωμίες για ακόμα περισσότερους συνδυασμούς!

Μια ευθεία γραμμή γίνεται το γραφιστικό έμβλημα αυτής της συλλογής η οποία αντλεί έμπνευση και αναφορές από την προσωπική διαδρομή της σχεδιάστριας. Συμβολίζει την επούλωση των τραυμάτων, τη συνέχεια της ζωής, και το μέλλον με την ίδια να περιγράφει:
Όταν παραδοθείς και χορέψεις στο ρυθμό της ζωής, θα ξεπερνάς τα εμπόδια με χάρη, θα λικνίζεσαι και θα ισορροπείς διώχνοντας το φόβο … ακούγοντας μόνο τη φωνή που σε κάθε σου βήμα λέει δυνατά «ΖΗΣΕ» ή αλλιώς “VIVERE”.
Δες επίσης: Η Diane Kruger έφερε αέρα old Hollywood με ένα YSL σύνολο απευθείας από την πασαρέλα