Η Billie Eilish κυκλοφορεί μία νέα capsule συλλογή με την Nike σε sustainable mood

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Billie Eilish κυκλοφορεί μία νέα capsule συλλογή με την Nike σε sustainable mood

Μια συλλογή αφιερωμένη στο απόλυτο neutral χρώμα.

Η Billie Eilish συγκαταλέγεται στις πιο επιδραστικές stars του πλανήτη. Σε μία τόσο νεαρή ηλικία έχει ήδη βραβευτεί με Grammy, αλλά και πρόσφατα με Oscar, και αποτελεί παγκόσμιο style icon και role model.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την μοναδική αισθητική της, αφού όταν πρωτοεμφανίστηκε στην μουσική σκηνή, κανείς μας δεν είχε συνηθίσει να βλέπει μία κοπέλα ντυμένη με μαύρα, φαρδιά, αγορίστικα ρούχα. Η επιλογή της να μην σεξουαλικοποιήσει το σώμα της βρήκε μεγάλη συμπαράσταση στο ευρύ κοινό, το οποίο και ταυτίστηκε με μία καλλιτέχνη, που στηρίζεται στον ιδιαίτερο χαρακτήρα της.

Όλο αυτό το μοναδικό της στυλ είχε ως αποτέλεσμα και την συνεργασία της με την Nike, με την οποία ένωσε στο παρελθόν τις δυνάμεις της, για να επανασχεδιάσει τα Air Jordan 15 και Air Jordan 1KO. Αυτή, όμως την φορά, τους βλέπουμε να δημιουργούν μαζί μία μικρή capsule collection, που αναμένεται στην αγορά μετά τις 25 Απριλίου.

Nike x Billie.

Η σειρά είναι ιδιαίτερα περιορισμένη και περιλαμβάνει μία μόλις τρία σχέδια σε ρούχα: ένα fleece hoodie, μία fleece φόρμα και ένα t-shirt, όλα στο ίδιο beige χρώμα, με μικρά διακριτικά μαύρα logos. Η collection δημιουργήθηκε έτσι, ώστε να αντανακλά το oversized style της Billie, με το highlight της συλλογής να είναι τα Air Force 1 High «Mushroom», ένα απίστευτο ζευγάρι sneakers, εμπνευσμένο από το street style του Los Angeles.

Με άνετο μαλακό πάτο, έχουν πέντε αυτοκόλλητα straps που φτάνουν μέχρι πάνω, και δίνουν ένα μοναδικό shape. Η σόλα τους βασίζεται στις κορυφαίες τεχνολογίες της Nike, ενώ το δέρμα τους είναι vegan, κατασκευασμένο από μανιτάρια. Οι τυχεροί που θα προσθέσουν στην συλλογή τους ένα τόσο limited ζευγάρι sneakers, θα βρουν στο εσωτερικό τους insole ένα κρυφό μήνυμα που γράφει : «It’s hard to stop it once it starts».

https://www.instagram.com/p/CcNjTb7pRU5