Outdoors style: 8+1 items που θα μας συνοδεύσουν παντού αυτή την άνοιξη

Outdoors style: 8+1 items που θα μας συνοδεύσουν παντού αυτή την άνοιξη

Η άνοιξη, επιτέλους, είναι εδώ και μαζί της έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους οι υψηλές θερμοκρασίες, τα φωτεινά χρώματα και η όρεξη για ατελείωτες βόλτες στους δρόμους της πόλης. Όπως είναι φυσικό, μαζί με τη διάθεσή μας -που καθημερινά γίνεται όλο και πιο ευχάριστη- σιγά-σιγά αρχίζουμε να αλλάζουμε και τα outfits που έχουμε στη ντουλάπα μας, επιλέγοντας ρούχα ανάλαφρα, fun και με έντονα χρώματα, για να «τιμήσουμε» τις τάσεις του 2022!

Ομολογουμένως, «οδηγοί» μας σε αυτή την αλλαγή είναι μερικοί από τους top fashionistas, που μας εμπνέουν με κομψά αλλά και casual looks για τις βόλτες μας από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Για εμάς, λοιπόν, που αναζητάμε λύσεις για το πώς θα ανανεώσουμε το στυλ μας, σύμφωνα με τους «κανόνες» του «κόσμου» της μόδας, μία βόλτα στο αγαπημένο μας Εμπορικό Κέντρο, αρκεί για να ανακαλύψουμε όλα όσα ψάχνουμε.

To must-have αξεσουάρ της άνοιξης

H πρώτη μας στάση, ξεκινώντας την περιήγησή μας στους διαδρόμους του Golden Hall, ήταν στο κατάστημα Camper. Τα σχέδιά του, συνδυάζουν άνεση και φαντασία, αναβαθμίζοντας κάθε ανοιξιάτικο outfit.

gh1.jpg

Camper, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6890903

Ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία παπουτσιών, που προσφέρει η συγκεκριμένη ισπανική εταιρεία, εμείς επιλέξαμε το ζευγάρι «Camaleo» από την καλοκαιρινή συλλογή, σε μπλε αποχρώσεις. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο σχέδιο και ταυτόχρονα εύκολο να συνδυαστεί, χάρη στο tie dye print του. Είτε θέλουμε να τα φορέσουμε για ένα brunch με τις κολλητές μας, είτε για ένα after work drink, τα συγκεκριμένα παπούτσια θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπες.

gh2.jpg

Camper, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6890903

Άνεση σε κάθε μας «βήμα»

Περπατώντας λίγα μέτρα πιο κάτω, το κατάστημα Freddy, για να βρούμε αυτά τα ρούχα που «χαρίζουν» άνεση και ευκολία, στους απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς μας.

gh3.jpg

Freddy, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106854518

Ποια από εμάς άλλωστε, δεν θα ήθελε για την γκαρνταρόμπα της, την ροζ φόρμα με λάστιχο στη μέση, από την ανοιξιάτικη συλλογή της εταιρείας, που συνδυάζει τη μόδα με τον αθλητισμό; Μπορεί να φορεθεί για μία χαλαρή βόλτα κατά τη διάρκεια της ημέρας, είτε επιλέξουμε το συγκεκριμένο χρώμα, είτε το λάιμ ή το μπεζ.

gh4.jpg

Freddy, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106854518

Κάνουμε focus σε… premium υφάσματα

Συνεχίζοντας τη βόλτα μας στο Golden Hall, διακρίναμε την πανέμορφη βιτρίνα του καταστήματος Falconeri, ένα ιταλικό brand με ενδύματα από 100% κασμίρ και υψηλής ποιότητας φυσικές ίνες.

gh5.jpg

Falconeri, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6838142

Εάν αναρωτιέσαι, ποια ήταν η δική μας επιλογή, τότε παρακάτω μπορείς να δεις μία μπλούζα από 100% μετάξι, σε χρώμα «ciclamino», με v-neck και μανίκι trois quatre. Μας τράβηξε την προσοχή από την πρώτη στιγμή.

gh6.jpg

Falconeri, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6838142

Δίνοντας σημασία στη σωστή τσάντα

Ακριβώς δίπλα, αγαπητή Queenette, θα βρεις το κατάστημα Bag Stories, όπου μπορείς να επιλέξεις, μέσα από μία ποικιλία προϊόντων που καλύπτουν τις κατηγορίες fashion, business, travel και accessories, εκείνη την τσάντα που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σου.

gh7.jpg

Bag Stories, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6854003

Η δική μας επιλογή σίγουρα θα σε ενθουσιάσει, καθώς ήταν μία εμπριμέ τσάντα ώμου, της εταιρείας «Kipling», που ανυπομονούμε να κρατήσουμε στην επόμενή μας εκδρομή!

gh8.jpg

Bag Stories, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6854003

Και επειδή κάθε γυναίκα γνωρίζει πως μία τσάντα δεν είναι ποτέ αρκετή, η επόμενη στάση, ήταν στο κατάστημα DKNY, το αγαπημένο μας αμερικάνικο brand, και το πρώτο αποκλειστικό κατάστημα στην Ελλάδα.

gh9.jpg

DKNY, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 211 1088122

Εκεί, το βλέμμα μας μαγνητίστηκε από μία κίτρινη, βαμβακερή τσάντα χειρός, που διαθέτει και μακρύ μαύρο λουρί, ενώ φέρει πάνω της και το logo του brand. Το συγκεκριμένο σχέδιο είναι διαθέσιμο και σε ροζ ή μαύρο χρώμα.

gh10.jpg

DKNY, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 211 1088122

Δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες

Μιας και βρήκαμε τα κατάλληλα παπούτσια, τις πιο βολικές τσάντες και τα απαραίτητα ρούχα της σεζόν, ώρα να περάσουμε μία βόλτα από το κατάστημα Intimissimi, που κατέχει ηγετικό ρόλο στην αγορά των εσωρούχων, ανδρικών και γυναικείων.

gh11.jpg

Intimissimi, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6857827

Εμείς, αυτή την φορά, επιλέξαμε ένα οutfit, που μπορεί να φορεθεί είτε ως homewear, είτε για μία βόλτα, δίνοντας μία flirty νότα στο ανοιξιάτικο outfit. Το συγκεκριμένο κορμάκι σε χρώμα «sugarpaper blue/ivory», με δαντέλα στο v-neck μπορεί να φορεθεί και σαν μπλούζα. Αναμφίβολα θα γίνει το αγαπημένο μας φέτος την άνοιξη.

gh12.jpg

Intimissimi, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6857827

Για τη συνέχεια αφήσαμε ένα αξεσουάρ που φέτος την άνοιξη αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις, χάρη στο μοναδικό στυλ που προσφέρει σε κάθε look. Ο λόγος για τις στέκες, που πέρα από εύχρηστες είναι και άκρως φινετσάτες.

gh13.jpg

Evita Peroni, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6838550

Στο κατάστημα Evita Peroni, βρήκαμε την πιο κομψή και fashionable, πράσινη στέκα, διακοσμημένη με λευκά και πράσινα κρύσταλλα Swarovski. Δεν υπάρχει γυναίκα, που να μπορεί να αντισταθεί σε ένα τόσο ξεχωριστό αξεσουάρ.

gh14.jpg

Evita Peroni, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6838550

Υπόδηση… με αέρα Βραζιλίας

Πριν πάρουμε τις κυλιόμενες σκάλες για τον πρώτο όροφο, φυσικά, δεν γινόταν να μην κάνουμε μία στάση, σε ένα κατάστημα που -όσο πλησιάζει το καλοκαίρι- έρχεται καθημερινά στο μυαλό μας. Αναρωτιέσαι ποιο είναι αυτό; Το κατάστημα Havaianas, που φέρνει περισσότερο χρώμα και καλοκαιρινή διάθεση στη ζωή μας.

gh15.jpg

Havaianas, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210-6848102

Οι σαγιονάρες «You Malta», σε εμπριμέ χρώμα με κίτρινο πάτο, -βγαίνουν και σε άλλα χρώματα- ήταν μία από τις επιλογές που μας έκαναν να θέλουμε να πάμε όσο πιο σύντομα γίνεται στην παραλία.

gh16.jpg

Havaianas, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210-6848102

Το must have ανδρικό μαγιό της αγοράς

Μπορεί η λίστα των ανοιξιάτικων αγορών μας, κάπου εδώ να έφτασε στο τέλος της, ωστόσο, πριν πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής, σκεφτήκαμε να μην γυρίσουμε με άδεια χέρια και για το αγαπημένο μας summer boy και κατευθυνθήκαμε στο κατάστημα Vilebrequin.

gh17.jpg

Vilebrequin, στον 1ο του Golden Hall, Τηλ. 2106891532

Το μαγιό με τα καβουράκια από την ανδρική συλλογή, σε μπλε με γαλάζιο χρώμα, φτιαγμένο από ανακυκλώσιμα υλικά, αναμφίβολα, θα γίνει το αγαπημένο του.

gh18.jpg

Vilebrequin, στον 1ο του Golden Hall, Τηλ. 2106891532

Αυτή την άνοιξη, η ντουλάπα μας θα είναι γεμάτη με όλα εκείνα τα υπέροχα σχέδια, χρώματα και αξεσουάρ, που θα αναδεικνύουν καθημερινά, την πιο όμορφη και φωτεινή πλευρά του εαυτού μας. Εμείς, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να ανακαλύψουμε όσα items ταιριάζουν στο δικό μας ξεχωριστό στυλ, μέσα από τα καταστήματα του Golden Hall και να δημιουργήσουμε το πιο ξεχωριστό outdoors style της άνοιξης!