Couple goals: Τα ανοιξιάτικα must-have items για την κυριακάτικη βόλτα σας

Couple goals: Τα ανοιξιάτικα must-have items για την κυριακάτικη βόλτα σας

Θα τα βρείτε όλα στο Golden Hall!

Couple goals: Τα ανοιξιάτικα must-have items για την κυριακάτικη βόλτα σας

Η αλήθεια είναι, πως η επιλογή ενός κομψού outfit, δεν αποτελεί πάντα εύκολη υπόθεση, ειδικά εάν θέλετε να ταιριάζει με αυτή του συντρόφου σας. Ομολογουμένως όμως, τα fashionable ζευγάρια, που έχουν παρόμοιες στυλιστικές απόψεις, συνήθως, τραβούν κατευθείαν τα βλέμματα όλων.

Αναμφίβολα, δεν είναι πάντα εφικτό να πετυχαίνει κάποιος ίδιους χρωματικούς συνδυασμούς, κοινά patterns ή κοψίματα στα σύνολα που επιλέγει, ωστόσο, αυτό που μπορείτε να κάνετε για να δημιουργήσετε το δικό σας matchy look, είναι να συμβαδίζετε με τις τάσεις της εποχής, τόσο σε μία απόδραση από την πόλη, όσο και στην κυριακάτικη βόλτα σας, φέτος την άνοιξη.

Σίγουρα ο καθένας έχει το δικό του μοναδικό στυλ, κάνοντας μία βόλτα στο αγαπημένο σας Εμπορικό Κέντρο θα βρείτε τα ανοιξιάτικα must-have items, που αποτελούν τις καλύτερες επιλογές για να είστε το πιο fashion ζευγάρι, δίχως να δείχνετε… ίδιοι.

Το πουκάμισο που κάνει τη διαφορά

Ξεκινώντας την αναζήτησή μας, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, κάναμε μία στάση στο κατάστημα Oxford Company, ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία ανδρικών ρούχων και αξεσουάρ, επιλέξαμε ένα ρούχο, που αναμφίβολα πρέπει να υπάρχει στην γκαρνταρόμπα κάθε άνδρα.

oxford_poukamiso.jpg

Oxford Company, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ.2106894551

Ένα πουκάμισο, regular fit, σε ροζ απόχρωση, της ανοιξιάτικης συλλογής, από 70% βαμβάκι και 30% λινό. Πιστέψτε μας, το συγκεκριμένο χρώμα και ύφασμα είναι ιδανικό για μία χαλαρή βόλτα, αυτή την εποχή.

shopping.jpg

Oxford Company, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ.2106894551

To λινό είναι πάντα μία safe επιλογή

Και επειδή ο καιρός είναι αρκετά απρόβλεπτος, είναι απαραίτητο και ένα σακάκι, που θα αναδείξει το στυλ και τον σωματότυπο του συντρόφου σας. Η δική μας πρόταση είναι από το κατάστημα Vardas, που έχει πάντα τις τελευταίες τάσεις.

vardas.jpg

Vardas, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106835863

Το navy, σε στενή γραμμή, λινό σακάκι, με λεπτομέρειες στη φόδρα από την ανοιξιάτικη συλλογή, μπορεί να συνδυαστεί καταπληκτικά… για μία απλή βόλτα για τον κυριακάτικο καφέ σας, μέχρι μία πιο βραδινή έξοδο για φαγητό ή ποτό.

kostoumi.jpg

Vardas, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106835863

Το τζάκετ που δεν θα θέλετε να αποχωριστείτε

Μιας και μόλις βρήκατε τα δυο βασικά items για την ντουλάπα του αγαπημένου σας, ώρα να σας δείξουμε κάτι και για τη δική σας γκαρνταρόμπα. Πού αλλού θα μπορούσαμε να οδηγηθούμε, εάν όχι στο κατάστημα Trussardi.

Eikona3.jpg

Trussardi, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106230323, 2106230324

Το suede jacket σε χρώμα «Marron Grace», είναι μία από τις καλύτερες και πιο ευκολοσυνδύαστες επιλογές, που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες πάντα και παντού. Η φόδρα του συγκεκριμένου jacket και οι χρυσές λεπτομέρειες με το logo του brand, δίνουν μία φινετσάτη «πινελιά».

Eikona4.jpg

Trussardi, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106230323, 2106230324

Οι λαδί εσπαντρίγες που θα «κλέψουν» τις εντυπώσεις

Στον απέναντι διάδρομο, κατά τη διάρκεια της βόλτας σας, θα συναντήσετε το κατάστημα Haralas, που είναι συγκεντρωμένες όλες οι νέες γυναικείες και ανδρικές συλλογές από αναγνωρισμένα διεθνή brands! Εκεί, βρήκαμε τα πιο αναπαυτικά και stylish παπούτσια της φετινής άνοιξης.

Eikona5.jpg

Haralas, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 211 1088126

Ο λόγος για ένα ζευγάρι εσπαντρίγες, που είναι η ιδανική επιλογή για αυτή την εποχή. Οι συγκεκριμένες σε χρώμα λαδί, με λουράκι και σχεδόν 11 πόντους τακούνι, συνδυάζονται με κάθε σας look, ενώ βγαίνουν και σε πολλά άλλα χρώματα.

Eikona6.jpg

Haralas, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 211 1088126

Λαδί αμάνικο μπουφάν

Στη συνέχεια, σειρά είχε το κατάστημα Brooks Brothers, ένα εμβληματικό brand που αποτελεί συνώνυμο της κομψότητας και φινέτσας και του απαράμιλλου διαχρονικού στυλ. Αναρωτιέστε ποιο ρούχο θα βρείτε για τον «καλό» σας στο συγκεκριμένο κατάστημα;

Eikona7.jpg

Brooks Brothers, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 211 1814380

Η επιλογή θα είναι αρκετά εύκολη, αφού το στυλ και η ποιότητα όλων των ρούχων και αξεσουάρ ξεχωρίζουν από μακριά. Τι θα λέγατε για ένα αμάνικο μπουφάν, καπιτονέ, από την ανοιξιάτικη συλλογή; Η δική μας επιλογή, φυσικά, είναι το λαδί, για ένα πιο matchy look. Extra points ότι είναι διαθέσιμο και σε πολλά άλλα χρώματα.

Eikona8.jpg

Brooks Brothers, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 211 1814380

Τα κίτρινα sneakers που θα τον ενθουσιάσουν

Μπορεί να βρήκατε ήδη τα ιδανικά παπούτσια για εσάς, ωστόσο είναι ώρα να επιλέξετε ένα άκρως fashionable ζευγάρι παπουτσιών και για τον σύντροφό σας. Πάμε, λοιπόν, μία βόλτα από το κατάστημα Ermenegildo Zegna, όπου η ανδρική μόδα δημιουργεί τα δικά της statements.

Eikona9.jpg

Ermenegildo Zegna, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6838227

Μήπως ένα ζευγάρι κίτρινα sneakers από καμβά και δέρμα στο εσωτερικό, χωρίς κορδόνια, θα είναι για εκείνον η ιδανική επιλογή; Μια επίσκεψη στο συγκεκριμένο κατάστημα, που θα βρείτε τα εν λόγω iconic παπούτσια, θα σας πείσει!

Eikona10.jpg

Ermenegildo Zegna, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 210 6838227

To must-have athleisure item για τη ντουλάπα σας

Έχοντας σχεδόν τελειώσει με τη λίστα των αγορών, βρεθήκαμε ξανά στο ισόγειο του Εμπορικού Κέντρου και συγκεκριμένα στο ανακαινισμένο κατάστημα της Lacoste. Εκεί, ανάμεσα σε πληθώρα επιλογών, η προσοχή μας -και ενδεχομένως κι η δική σας- «έπεσε» σε ένα ρούχο που είναι το ιδιανικό για μία κυριακάτικη βόλτα.

Eikona11.jpg

Lacoste, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6899728

Ο λόγος για ένα κόκκινο athleisure φούτερ, από τη σειρά «Lacoste sport», με ροζ και πράσινες λεπτομέρειες και κορδόνια για καλύτερη εφαρμογή. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μπορεί να αντισταθεί σε ένα τόσο ιδιαίτερο, ανοιξιάτικο outfit.

Eikona12.jpg

Lacoste, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6899728

H πλισέ φούστα που θα δώσει χρώμα στη ζωή σας

Ακριβώς δίπλα, στο επίσης ανακαινισμένο κατάστημα της Gant, θα βρείτε ρούχα -τόσο για εσάς όσο και για τον αγαπημένο σας. Η casual άποψη του συγκεκριμένου brand, χαρίζει επιλογές ρούχων και αξεσουάρ, που θα δώσουν μία «νότα» άνοιξης στις εμφανίσεις σας.

Eikona13.jpg

Gant, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6899750

Εμείς επιλέξαμε μία πλισέ, εμπριμέ φούστα, σε άλφα γραμμή, με λάστιχο στη μέση. Έχετε κάτι πιο χαρούμενο και ανοιξιάτικο στο μυαλό σας, γι’ αυτή την εποχή;

Eikona14.jpg

Gant, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6899750

Το απαραίτητο αξεσουάρ της άνοιξης

Για το τέλος της περιήγησής μας, αφήσαμε το κατάστημα Grand Optical, που βρήκαμε τα πιο κομψά και κλασικά γυαλιά ηλίου για τον αγαπημένο μας. Χάρη στην ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, οι επιλογές μας ήταν αρκετές.

Eikona15.jpg

Grand Optical, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6836826

Κάπως έτσι, καταλήξαμε στο «Wayfarer», από την εταιρεία Ray Ban. Ένα κλασικό και διαχρονικό ζευγάρι σε μαύρο χρώμα και με polarized φακό.

Eikona16.jpg

Grand Optical, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 210 6836826

Εάν αυτήν την άνοιξη, θέλετε να ανακαλύψετε τι ρούχα πρέπει να φοράτε για να ταιριάζετε με τον σύντροφό σας, τότε δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά, αρκεί μία βόλτα στο Golden Hall, για τα must-have items της σεζόν! Είστε έτοιμες;