Η Brooke Shields ποζάρει για την Victoria's Secret και την Ημέρα της Μητέρας με την 15χρονη κόρη της

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Brooke Shields ποζάρει για την Victoria's Secret και την Ημέρα της Μητέρας με την 15χρονη κόρη της

Η ιδιαίτερη σχέση μαμάς και κόρης μέσα από μία υπέροχη φωτογράφιση για την 

Η Victoria's Secret κυκλοφόρησε την νέα της καμπάνια για την Ημέρα της Μητέρας, στήνοντας ένα υπέροχο σκηνικό με διάσημες μαμάδες, αλλά και κόρες, που φωτογραφήθηκαν περήφανα με την οικογένεια τους. Η όλη αισθητική της καμπάνιας εντάσσεται, φυσικά, στο πλαίσιο της στροφής που έχει κάνει το διάσημο brand εσωρούχων, θέλοντας να αγκαλιάζει την διαφορετικότητα.

Στο συγκεκριμένο concept είδαμε την Paloma Elsesser με την γιαγιά και την μητέρα της, την Yumi Nu με την μαμά και την αδερφή της, την Chanel Iman με τις δύο μικρές της κόρες, την Hari Nef επίσης με την μαμά της και την Brooke Shields με την 15χρονη κόρη της Grier Henchy, η οποία ακολουθεί ήδη τα βήματα της στον χώρο του modelling.

https://www.instagram.com/p/CcQVazjjI8b

Με μία σειρά από λήψεις σε γρκι φόντο και φορώντας items από την σειρά night wear της Victoria's Secret, οι πρωταγωνίστριες της καμπάνιας μας χάρισαν κάποια από τα πιο τρυφερά στιγμιότυπα, αναδεινύοντας αυτό τον μοναδικό δεσμό με όλη του την ειλικρίνια. Γυναίκες διαφορετικού χρώματος, ηλικίας και size, όλες μαζί προσπαθούν να περιγράψουν έναν από τπους ισχυρότερους δεσμούς της ίδιας της φύσης.

Ανεβάζοντας ένα βίντεο από τη φωτογράφιση στο Instagram της, η Brooke έγραψε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι μέρος της καμπάνιας της Victoria's Secret για τη γιορτή της μητέρας φέτος. Το να μπορέσω να γυρίσω αυτήν την καμπάνια με την κόρη μου και να δείξω την ομορφιά της σχέσης μας, ήταν ένα όνειρο, που έγινε πραγματικότητα. Το να είσαι ανάμεσα σε τέτοιες δυναμικές γυναίκες και τις οικογένειές τους και να εκπροσωπείς τη δέσμευση του brand να γιορτάζει όλες τις γυναίκες, είναι πραγματική τιμή για μένα».

https://www.instagram.com/p/CcVT2xcOLyb

Η ίδια η Shields έχει δηλώσει ότι νιώθει ιδιαίτερα συγκινημένη, όταν παρακολουθεί τα πρώτα βήματα της κόρης της στον χώρο, μπροστά από τον φακό.

Η συλλογή με τα special items για την Ημέρα της Μητέρας κυκλοφορεί ήδη από τις 19 Απριλίου. Μία σειρά με άνετα loungewears και μεταξωτές pyjamas σε elegant χρώματα και γραμμές. Τα βιντεάκια που είδαμε στον λογαριασμό του label στο Instagram έχουν αυτή την τρυφερότητα των κινήσεων και των βλεμμάτων, που μας κάνει να επανεστιάσουμε στα σημαντικά, στις πραγματικές και ουσιαστικές σχέσεις της ζωής μας, που καμιά φορά έχουμε την τύχη να συμπίπτουν και με τους δεσμούς αίματος.