Ma Cherie Summer Bazaar: Ονειρικά σχέδια και χρώματα που θα σας ταξιδέψουν

Ma Cherie Summer Bazaar: Ονειρικά σχέδια και χρώματα που θα σας ταξιδέψουν

Η καλοκαιρινή σεζόν πλησιάζει, και τα καταστήματα Ma Cherie είναι έτοιμα να την υποδεχτούν με ονειρικά σχέδια και χρώματα που θα σας ταξιδέψουν σε καταγάλανες, ελληνικές -και μη- παραλίες. Από 4 Απριλίου και για έναν ολόκληρο μήνα, έχει ξεκινήσει το ετήσιο MC Summer Bazaar με εξαιρετικές, καλοκαιρινές προτάσεις και προσφορές.

Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και στο φετινό bazaar, θα κάνετε την πρώτη στάση σε μια συλλογή μαγιό από high fashion brands, όπως Seafolly, Watercult, Polo RL κ.α, σε προνομιακές τιμές, με εκπτώσεις που αγγίζουν το 70%. Η εξειδικευμένη ομάδα Fitting Experts της αγαπημένης αλυσίδας καταστημάτων, έχει συγκεντρώσει επιλογές για κάθε μέγεθος cups, τόσο σε μπικίνι όσο και σε ολόσωμα, που ενδείκνυται για όλους τους σωματότυπους. Η καλοκαιρινή συλλογή συμπληρώνεται αρμονικά από ρούχα και αξεσουάρ παραλίας, προσφέροντας έτσι μια μυρωδιά θάλασσας στο ταξίδι των αγορών σας!


Στη συνέχεια, θα κάνετε μια στάση σε επιλεγμένα αθλητικά είδη, όπως κολάν και τοπ γυμναστικής, σε ποικίλα σχέδια και χρώματα από γνωστά brands όπως Alo Yoga και Varley. Σκοπός είναι σας υπενθυμίσει πως πρέπει να διατηρήσετε την ρουτίνα γυμναστικής σας και την καλοκαιρινή περίοδο, φορώντας πάντα τα αγαπημένα σας athleisure κομμάτια που σας προσφέρει η ομάδα των MC.

Beach-Riot-BR11728S2-Bike-Shorts-Jellybean-Snake-1.jpg


Τελευταία στάση του ταξιδιού δεν θα μπορούσε να είναι άλλη παρά η εξειδικευμένη σειρά περιποίησης δέρματος. Ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο, το δέρμα χρειάζεται την αμέριστη προσοχή και φροντίδα μας. Τα Ma Cherie δίνουν τη λύση, προσφέρνοντας skincare συλλογές από βραβευμένες εταιρείες -όπως η Alex Carro- αλλά και το ελληνικό brand Alchemia που προτείνει ένα νέο self-care τελετουργικό.


Καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) από τις 11:00 έως τις 16:00, η ομάδα των MC σας περιμένει στη διεύθυνση Κοντογιάννη 15, Λυκόβρυση (στο showroom της εταιρείας DTP Group) για να ξεκινήσετε μαζί τις καλοκαιρινές αγορές.

Ταξιδέψτε στον μοναδικό κόσμο των Ma Cherie και αυτό το καλοκαίρι!