Ο Στέλιος Κουδουνάρης μεταμόρφωσε την Ανδρομάχη σε μία σύγχρονη Αφροδίτη στην σκηνή της Eurovision

Ναταλία Κατσακιώρη
Ο Στέλιος Κουδουνάρης μεταμόρφωσε την Ανδρομάχη σε μία σύγχρονη Αφροδίτη στην σκηνή της Eurovision

eurovision tv

Ο γνωστός Έλληνας σχεδιαστής μίλησε αποκλειστικά στο Queen.gr για την δημιουργία που έκλεψε τα βλέμματα.

Οι πρώτες πρόβες για τον 66ο διαγωνισμό της Eurovision είναι γεγονός και η αγαπημένη μας Κύπρος έκανε με την σειρά της την δική της πρόβα. Στην σκηνή ανέβηκε η πανέμορφη Ανδρομάχη και ερμήνευσε μοναδικά το τραγούδι «Ela», που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο Τορίνο. Τα φώτα άναψαν και μέσα από ένα μαγευτικό σκηνικό σε σχήμα κοχυλιού, η Ανδρομάχη αναδύθηκε σαν σύγχρονη Αφροδίτη.

«Σύγχρονη Αφροδίτη», αυτός είναι ο τίτλος που έδωσε και ο ίδιος ο Στέλιος Κουδουνάρης, δημιουργός της μοναδικής εμφάνισης της Ανδρομάχης για την επίμαχη βραδιά. «Η έμπνευση μου ήρθε απευθείας μόλις άκουσα το concept με το κοχύλι. Η αναφορά έρχεται από τον κλασικό πίνακα της "Γέννησης της Αφροδίτης", του Μποτιτσέλι. Θέλησα, λοιπόν, να τονίσω και να αναδείξω την μεσογειακή, γυναικεία σιλουέτα και τις καμπύλες της. Έτσι, δημιουργήσαμε όλες αυτές τις πτυχώσεις γύρω από τους γοφούς, με μεταξωτό ζέρσεϊ ύφασμα, στο οποίο και έγινε μία ιδιαίτερη επεξεργασία για να προστεθεί το glitter. To corset στο πάνω μέρος έδωσε έναν αναγεννησιακό χαρακτήρα, παραμένοντας όμως ένα ρούχο σύγχρονο που θα μπορούσε να φορέσει μία γυναίκα και εκτός σκηνής,» μας είπε μεταξύ άλλων σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του.

1651579695989-541969622-cyprus-eurovision-7.jpg
1651579681041-168666759-cyprus-eurovision-3.jpg
koydoynarhs-2.jpg

Το όλο look ήταν πράγματι η ενσάρκωση μίας σύγχρονης Αφροδίτης, που εμφανίστηκε επί σκηνής μέσα από την θάλασσα και γέμισε την ατμόσφαιρα με ομορφιά και φρεσκάδα, χωρίς να παραπέμπει σε οτιδήποτε παλιό ή συντηρητικό. Οι εναλλαγές στα φώτα και οι χορεύτριες που την πλαισιώνουν με ασορτί σύνολα by Στέλιος Κουδουνάρης, ανέδειξαν μοναδικά την όλη εμφάνιση. Ο αγαπημένος μας σχεδιαστής ευχαρίστησε το Rik για την ευκαιρία που του έδωσε να βρίσκεται στη συμμετοχή της Κύπρου, αλλά και για την απόλυτη εμπιστοσύνη και την δημιουργική ελευθερία που ένιωσε κατά την διάρκεια της συνεργασίας.

cyprus-eurovision-5.jpg

Όπως μας είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης, υπάρχουν δύο διαφορετικές εκδοχές του ίδιου ακριβώς φορέματος με διαφορετικό ύφασμα. Το ένα σε matte αποτέλεσμα και το άλλο είναι το ίδιο εντυπωσιακό glossy nude gown που είδαμε επί σκηνής και στην πρόβα. Τα μαλλιά της Ανδρομάχης θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ελεύθερα κάτω, όπως στις φωτογραφίες που είδαμε ήδη, αφού η ίδια έχει υπέροχα, φυσικά, λαμπερά μαλλιά. Όλες οι αλλαγές θα τελειοποιηθούν λίγο πριν τον μεγάλο ημιτελικό στις 12 Μαίου.

koudoynaris.jpg