Eντυπωσιακή η Αμάντα Γεωργιάδη στην πρόβα της Eurovision με αέρινη δημιουργία Celia Kritharioti

Eντυπωσιακή η Αμάντα Γεωργιάδη στην πρόβα της Eurovision με αέρινη δημιουργία Celia Kritharioti

Μία ακόμη μοναδική δημιουργία από ένα κορυφαίο ελληνικό ατελιέ.

Η νεαρή τραγουδίστρια που εκπροσωπεί την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Πρωτομαγιάς την πρώτη της πρόβα στο Pala Olimpico του Τορίνο και όλα πήγαν εξαιρετικά.

Η Αμάντα εντυπωσίασε στην πρόβα του τραγουδιού “Die Together” φορώντας custom δημιουργία Celia Kritharioti από ιριδίζον λευκο μεταξωτό ύφασμα, μια πολύ δραματική συμμετοχή, όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε και στο live της επίσημης ιστοσελίδας της Eurovision.

H πολλά υποσχόμενη Αμάντα βρίσκεται από το Σάββατο στο Τορίνο με όλη την ελληνική αποστολή, με τον Φωκά Ευαγγελινό να έχει αναλάβει την σκηνική παρουσία, τον Σπύρο Σαμοίλη το χτένισμα και τον Κώστα Ζήση το styling.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Celia Kritharioti ή να μας επισκεφτείτε στο www.celiakritharioti.com.

Celia Kritharioti Couture

O παλαιότερος Οίκος Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα που από το 1906, δημιουργεί χειροποίητα creations που αποτελούν ύμνο για τη γυναίκα, δίνοντας κίνηση και δυναμισμό στο κάθε της βήμα, κατακτώντας δικαίως μια θέση στον κόσμο της υψηλής ραπτικής.