Ο Anthony Hopkins στην νέα Pre-Fall 2022 καμπάνια του Loewe γίνεται το πιο ενδιαφέρον μοντελό

Ναταλία Κατσακιώρη
Ο Anthony Hopkins στην νέα Pre-Fall 2022 καμπάνια του Loewe γίνεται το πιο ενδιαφέρον μοντελό

Μοντέλο στα 84; Αν είσαι ο Anthony Hopkins τότε οι δυνατότητες μπροστά σου είναι άπειρες.

Κάθε σεζόν φτάνει στον κόσμο της μόδας και μία νέα άκρως εντυπωσιακή συλλογή δια χειρός JW Anderson. Παρόλο που ο ίδιος τρέχει παράλληλα και το δικό του προσωπικό brand, ο κορυφαίος σχεδιαστής παραμένει πιστός στην αναδιοργάνωση και την νέα εικόνα που έχει γεννήσει για τον οίκο Loewe, που είναι πλέον αδιαμφισβήτητα πιο hot από ποτέ.

Από τα car-dresses, στα lip corsets και τα μικρά κατασκευασμένα μπαλόνια που μπήκαν σε φορέματα, bras και ψηλοτάκουνα, μέχρι και την νέα μανία των fashion insiders, που έχει κατακλύσει το Instagram feed μας, τα mules με το τακούνι αυγό και τριαντάφυλλο, κάθε νέο συλλογή που παρουσιάζεται στα catwalks είναι και ένα νέο κόλλημα.

Αυτή την φορά, ο Jonathan Anderson και το team του δημιούργησαν την πιο fun καμπάνια για την Pre Fall 2022 τους, στην οποία ξεχώρισε αδιαμφισβήτητα το super casting που κάνανε γι ατην ανεύρεση των μοντέλων τους. Ένα από αυτά είναι και ο Anthony Hopkins.

loewe-pre-fall-22-7.jpg

Anthony Hopkins by Loewe.

Στα 84 του χρόνια ο κορυφαίος ηθοποιός φαίνεται πως διασκεδάζει την ζωή πιο πολύ από ποτέ, αν κρίνουμε από τον εκπληκτικό αυθόρμητο χορό του στο party των Oscars. Έτοιμος να εξερευνήσει και άλλες δημιουργικές πτυχές του εαυτού του ποζάρει στον φακό του juergen Teller με ένα μαύρο παντελόνι, μαύρο maxi παλτό, top με printed donuts και τα signature Flow Runners. Χαμογελαστός και απόλυτα cool χαμογελά και δείχνει με άνεση την tote bag με το μονόγραμμα του οίκου.

loewe-pre-fall-22-14.jpg
loewe-pre-fall-22-1.jpg

Μεταξύ άλλων στην καμπάνια συμμετέχουν επίσης οι Tang Wei, Jessie Buckley, Hyun Ah, Caroline Polacheck, Josh O’Connor που αγαπήσαμε στον ρόλο του Prince Charles στο «The Crown», αλλά και η Kaia Gerber, η οποία ποζάρει μέσα σε μία μπανίερα γεμάτη αφρούς.

loewe-pre-fall-22-3.jpg
loewe-pre-fall-22-9.jpg

Ο οίκος Loewe έχει να επιδείξει ένα εξαιρετικό και πρωτότυπο ιστορικό όσον αφορά τις καμπάνιες της, αγγίζοντας μία τελείως διαφορετική εκδοχή της ενιαίας αισθητικής της με άνδρες και γυναίκες ηθοποιούς, καθώς και αθλητές, καλλιτέχνες και πρωτότυπα ταλέντα, που ταιριάζουν απόλυτα στον κόσμο της Loewe.