H Bjork γίνεται μούσα του YSL

H Bjork γίνεται μούσα του YSL

Η Bjork γίνεται το νέο, ανατρεπτικό πρόσωπο του του φινετσάτου Γαλλικού οίκου.

Η Bjork μπορεί να μην έχει πάνω της πλέον όλα τα φώτα της δημοσιότητας, εξακολουθεί όμως να είναι ένα πρόσωπο βαθιά δημιουργικό που εμπνέει και επηρεάζει με την προσωπικότητα και τη μουσική της.

Πρόσφατα ο Stefano Pilati, καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Yves Saint Laurent, ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει το styling της Bjork για τις εμφανίσεις της στην καινούρια περιοδεία Biophilia. Ο Pilati, σε πρόσφατη συνέντευξή του σε γνωστό περιοδικό, μίλησε για αυτή τη συνεργασία."Θαυμάζω τη δουλειά της εδώ και πολύ καιρό, δουλέψαμε πάνω σε πολλές, διαφορετικές ιδέες για τις ολόσωμες φόρμες οπότε καταλήξαμε σε μία μορφή από την συλλογή για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2009. Με βάση αυτή την πολύ συγκεκριμένη μορφή, κάναμε μαζί έρευνα για τα υφάσματα, τα χρώματα και τα διακοσμητικά στοιχεία. Το αποτέλεσμα είναι ταυτόχρονα συμβολικό του πνεύματος του Yves Saint Laurent και του συστήματος ιδεών που σχετίζονται με το ηλιακό σύστημα της Bjork".

"Biophilia" θα ονομάζεται ο όγδοος δίσκος της Ισλανδής τραγουδίστριας και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου.