Shoe lovers: Τα πιο must-have σχέδια που αξίζει να εντάξεις από τώρα στα summer look σου

Shoe lovers: Τα πιο must-have σχέδια που αξίζει να εντάξεις από τώρα στα summer look σου

Βρισκόμαστε μία «ανάσα» πριν το καλοκαίρι και καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει μέρα με τη μέρα, οι προτάσεις για αποδράσεις στα ελληνικά νησιά, οι προσκλήσεις σε διάφορα events και τα after work drinks στα στέκια της πόλης πληθαίνουν.

Τι σημαίνει αυτό; Πως έφτασε ο καιρός να ανανεώσεις τα summer look σου, εντάσσοντας τα trends του καλοκαιριού σε κάθε σου outfit, έτσι ώστε να είσαι κομψή και «in fashion», πάντα και παντού. Και σε ό,τι αφορά στη μόδα του καλοκαιριού, τα υποδήματα που θα σε συνοδεύσουν στις βόλτες και τις εξορμήσεις σου, έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, με τα πέδιλα, τις πλατφόρμες, τα ankle strap heels και τα mules να έχουν την «τιμητική» τους.

Αν δεν είσαι σίγουρη σε ποια υποδήματα αξίζει να επενδύσεις, βέβαια, αρκεί να λάβεις υπόψη σου τις τάσεις της σεζόν στα παπούτσια, το στυλ σου και τις ανάγκες της καθημερινότητά σου. Το σίγουρο είναι πως μία σωστά τακτοποιημένη ντουλάπα και μία οργανωμένη και «εξοπλισμένη» παπουτσοθήκη, μπορούν να σου «λύσουν» τα χέρια, τόσο από άποψη πρακτικότητας, όσο και από άποψη αισθητικής, δίνοντάς σου την ευκαιρία να εντάξεις τις νέες προτάσεις της αγοράς, που θα απογειώσουν κάθε εμφάνισή σου, από την κορυφή έως τα νύχια.

Συνέχισε, λοιπόν, να διαβάζεις για να ανακαλύψεις τα must-have σχέδια και τις νέες τάσεις της μόδας της σεζόν, που θα σε συνοδεύσουν φέτος το καλοκαίρι, ανάλογα με το στυλ σου και την κάθε περίσταση.

Εξορμήσεις στα ελληνικά νησιά με ανάλαφρα outfits

Η άνεση και η φινέτσα είναι για εσένα το «άλφα και το ωμέγα» στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις; Τότε τη φετινή σεζόν θα λατρέψεις ένα από τα παπούτσια που δεν βγαίνουν ποτέ από τη μόδα, όσο και αν αλλάζουν οι τάσεις. Ο λόγος για τις πλατφόρμες, οι οποίες και φέτος το καλοκαίρι έχουν επιστρέψει δυναμικά και θα σε βοηθήσουν να συνθέσεις chic και casual, vintage ή boho look, αναλόγως τα ρούχα που θα επιλέξεις για να τις συνδυάσεις.

Πρόκειται για το απόλυτο trend του φετινού καλοκαιριού, καθώς οι μεταλλικοί τόνοι, οι παστέλ αποχρώσεις, τα αστραφτερά και γεωμετρικά τακούνια και τα λουράκια που αγκαλιάζουν το πόδι, δημιουργούν, το πιο άνετο αλλά και εντυπωσιακό look που ζητάς σε κάθε σου έξοδο στα πλακόστρωτα σοκάκια και τα γραφικά χωριά, που θα απολαμβάνεις τις βόλτες σου το φετινό καλοκαίρι.

Όσο για εσένα που θέλεις να κάνεις ένα fashion statement αυτήν την σεζόν, το σατέν και suede υλικό, που συνδυάζεται ιδανικά με τις πλατφόρμες και μπορείς να ανακαλύψεις στη νέα, sun dazed συλλογή TSAKIRIS MALLAS SS’22, είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις.

Picture2.jpg

Εντυπωσιακά look για best-dressed εμφανίσεις στους γάμους του καλοκαιριού

Πιθανότατα έχεις λάβει ήδη αρκετά προσκλητήρια γάμων για τους επόμενους μήνες, οπότε έχει έρθει η στιγμή να δημιουργήσεις το ιδανικό wedding guest outfit. Και μπορεί να μην φαντάζει τόσο χρονοβόρο να βρεις το κατάλληλο outfit, ωστόσο, χρειάζεται σκέψη για το σωστό υπόδημα που θα επιλέξεις, έτσι ώστε να απογειώσεις την εμφάνισή σου.

Μήπως έχει έρθει η ώρα να στραφείς σε ένα ζευγάρι παπούτσια που «υπόσχεται» glam και fancy εμφανίσεις, ακόμα και αν το συνδυάσεις με το πιο απλό midi φόρεμα; Πρόκειται για τα ankle strap heels, τα οποία -φυσικά- δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη συλλογή σου, το φετινό καλοκαίρι.

Το εκκεντρικό τους σχέδιο, που τα θέλει δεμένα μέχρι τον αστράγαλο, με χαμηλό ή ψηλό τακούνι, έτοιμα να δώσουν μία πιο στυλάτη και glamorous διάθεση στις εμφανίσεις σου, είναι ό,τι ζητάς για να είσαι η best-dressed καλεσμένη στον γάμο της χρονιάς.

Picture3.jpg

Night out στα καλοκαιρινά στέκια της πόλης

Φέτος το καλοκαίρι, τα mules παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εμφανίσεις μας. Αναρωτιέσαι γιατί; Διότι ανήκουν στην κατηγορία των παπουτσιών, που μπορούν να φορεθούν εύκολα από το πρωί ως το βράδυ, ταιριάζοντας με τα πάντα και προσφέροντάς σου απίστευτη άνεση. Αυτά είναι αναμφίβολα τα ιδανικά παπούτσια για εσένα που θέλεις να μετατρέψεις το απόλυτο office look, σε ένα night out ντύσιμο, εύκολα και κομψά.

Μία ματιά στη νέα, sun dazed συλλογή TSAKIRIS MALLAS SS’22, αρκεί για να βρεις τα must-have mules, αλλά και τα statement heels της σεζόν, για να ανανεώσεις την καλοκαιρινή συλλογή παπουτσιών σου, μέσα από πολλά σχέδια, πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς, animal prints και διακοσμημένα παπούτσια με αστραφτερά λουράκια, έτοιμα να αναδείξουν τη θηλυκότητά σου.

Picture4.jpg

Αυτό το καλοκαίρι, οι κορυφαίες τάσεις στον κόσμο των υποδημάτων είναι εδώ, για να ικανοποιήσουν κάθε διαφορετικό στυλ και ανάγκη. Είτε θέλεις να φύγεις για μία απόδραση μακριά από τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης, είτε θα βρεθείς καλεσμένη στον γάμο της χρονιάς ή σκοπεύεις να γεμίσεις το καλοκαίρι σου με βραδινές εξορμήσεις στα στέκια και τα roof gardens της πόλης, οι επιλογές για να είσαι καλοντυμένη και στυλάτη, πάντα και παντού, είναι πολλές.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να ανακαλύψεις τη νέα συλλογή TSAKIRIS MALLAS SS’22, η οποία είναι διαθέσιμη στα φυσικά καταστήματα και online. Διότι σε αυτήν θα βρεις τις πιο in fashion εμπνευσμένες σχεδιαστικές γραμμές, μία τεράστια ποικιλία σχεδίων, αυστηρά επιλεγμένα υλικά κατασκευής και μία άριστη σχέση ποιότητας-τιμής, μέσα από δημιουργίες που απευθύνονται στη σύγχρονη γυναίκα που αναζητά εντυπωσιακά υποδήματα στο πνεύμα της μόδας για όλες τις ώρες της ημέρας. Είσαι έτοιμη να «υιοθετήσεις» τα μεγαλύτερα trends του φετινού καλοκαιριού;