Η SARKK παρουσιάζει το ανανεωμένο CALVIN KLEIN JEANS Store στο One Salonica

Η SARKK παρουσιάζει το ανανεωμένο CALVIN KLEIN JEANS Store στο One Salonica

H Calvin Klein, που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από τη SARKK ΑΒΕΕ και αποτελεί το συνώνυμο του σύγχρονου μινιμαλισμού και του self-expression χωρίς αναστολές, υποδέχτηκε στις 09 Ιουνίου 2022, το ανανεωμένο της κατάστημα στο One Salonica Outlet Mall.

Το κατάστημα, που αρχικά είχε ανοίξει τις πόρτες του το 2020, ανακαινίστηκε σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα interior design concept του brand, και επανασυστήνεται στο κοινό ως το must-visit shopping destination για τους λάτρεις του μινιμαλισμού. Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος του αναπτυξιακού πλάνου της SARKK ABEE και βασίζεται στην omnichannel προσέγγιση της εταιρίας, σε όλες τις χώρες επιρροής της, μέσω μοντέρνων Φυσικών Καταστημάτων, συνεργασιών Shop In Shop, Outlet Καταστημάτων, μέσω ενός μεγάλου δικτύου Πελατών Χονδρικής, καθώς και μέσω της εταιρικής πλατφόρμας calvinklein.gr.

Στον ανανεωμένο χώρο οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν μία μεγάλη ποικιλία ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ για γυναίκες και άνδρες, συμπεριλαμβανομένων των μοντέρνων swimwear και των iconic underwear. Σιλουέτες εμπνευσμένες από τα ένδοξα 90s αγκαλιάζουν κολακευτικά το σώμα και, σε συνδυασμό με τις μονοχρωματικές παλέτες, δημιουργούν μία μεγάλη ποικιλία από ρούχα και αξεσουάρ που επιτρέπουν σε αυτόν που τα φοράει να εκφραστεί. Οι μοντέρνες, καθαρές αρχιτεκτονικές γραμμές του χώρου συναντούν τα πάντα διαχρονικά σύνολα της εμβληματικής αμερικάνικης μάρκας, εξυψώνοντας την εμπειρία shopping.

CK-ONE-SALONICA-2.jpg

Σχετικά με τη SARKK ΑΒΕΕ:

Η εταιρεία SARKK ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1998 με στόχο την αποκλειστική διανομή της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, την Βουλγαρία, την Αλβανία, τη Βόρεια Μακεδονία και τη Μολδαβία. Τα προϊόντα διατίθενται μέσα από καταστήματα TOMMY HILFIGER, Shop-in-Shop, Outlet, το tommy.com καθώς και ένα ευρύ δίκτυο επιλεγμένων σημείων πώλησης.
Από την 1η Ιουλίου 2019, η SARKK ΑΒΕΕ ανέλαβε και ως αποκλειστικός διανομέας/ Franchise Partner για το brand CALVIN KLEIN στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία.
Έχοντας πάντα ως στόχο την υγιή ανάπτυξη και με γνώμονα την εταιρική κοινωνική ευθύνη, η SARKK ABEE με σταθερά και σίγουρα βήματα αποτελεί μία από τις πιο υγιείς εταιρίες του κλάδου, που εξαπλώνεται κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

Σχετικά με την Calvin Klein:

Η CALVIN KLEIN είναι ένα παγκόσμιο lifestyle brand που εκφράζει τολμηρά, προοδευτικά ιδανικά και μία σαγηνευτική αισθητική. Επιδίωξή του είναι να ενθουσιάζει και να εμπνέει το κοινό της, χρησιμοποιώντας προκλητικές εικόνες και εντυπωσιακά σχέδια που ξυπνούν τις αισθήσεις. Η CALVIN KLEIN ιδρύθηκε το 1968 από τον Calvin Klein και τον συνεργάτη του Barry Schwartz. Έχει οικοδομήσει τη φήμη της ως ηγέτης στην Αμερικανική μόδα μέσα από τα καθαρά αισθητικά και καινοτόμα σχέδιά της. Στην Ελλάδα λειτουργεί πλέον και online μέσω του calvinklein.gr .

DPG Network