Ο Louis Vuitton και ο φόρος τιμής του στο Marc Jacobs

Ο Louis Vuitton και ο φόρος τιμής του στο Marc Jacobs

Λίγες ημέρες πριν την πολυαναμενόμενη ανακοίνωση της «μετακόμισης» του Marc Jacobs στον οίκο Dior μια αναδρομική έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο προς τιμήν του Αμερικανού σχεδιαστή.

Ταυτόχρονα με την εβδομάδα μόδας του Μιλάνου στα τέλη Σεπτέμβρη μια μεγάλη αναδρομική έκθεση ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες της στην ιταλική πόλη. Αυτή τη φορά φόρος τιμής θα αποδοθεί στον Αμερικανό σχεδιαστή Marc Jacobs.

Ο Marc από το 1997 είναι artistic director του γαλλικού οίκου Louis Vuitton και στην έκθεση που οργανώνει ο όμιλος LVMH (η πολυεθνική που έχει στην κατοχή της εκτός των άλλων και τον Louis Vuitton) οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν κομμάτια από πάνω από εβδομήντα Louis Vuitton by Marc Jacobs συλλογές.

Η έκθεση θα είναι ανοικτή στην Triennale στο Μιλάνο από τις 22 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 9 Οκτωβρίου και ο κόσμος της μόδας βοά πως αποτελεί ένα φόρο τιμής στον Marc Jacobs λίγο πριν την ανακοίνωση της «μετάθεσής» του στον γαλλικό οίκο Dior που παραμένει ακέφαλος από το Μάρτιο.