Summer looks: Δημιούργησε ανεπιτήδευτες καλοκαιρινές εμφανίσεις με 90s «πινελιές»

Summer looks: Δημιούργησε ανεπιτήδευτες καλοκαιρινές εμφανίσεις με 90s «πινελιές»

Καθώς αποχαιρετάμε τον πρώτο μήνα του φετινού καλοκαιριού, ένα είναι το ζήτημα που σε απασχολεί όσο κανένα άλλο: To περιεχόμενο της βαλίτσας που θα πάρεις μαζί στις διακοπές σου.

Τι και αν έχεις πάνω από έναν μήνα μπροστά σου, μέχρι να βγεις επίσημα σε καλοκαιρινή άδεια; Η εμπειρία σε έχει διδάξει πως όσο νωρίτερα αρχίσεις να οργανώνεις τα items που θα σε συντροφεύσουν στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις στο νησί, τόσο πιο ξέγνοιαστη θα αισθάνεσαι τις ημέρες πριν τη μεγάλη αναχώρηση και τόσο πιο καθαρό μυαλό θα έχεις για να ασχοληθείς με τις σημαντικές, τελικές εκκρεμότητες του ταξιδιού σου.

Τι λες, λοιπόν, να επωφεληθείς από τις ημέρες που θα ακολουθήσουν, μέχρι να επιβιβαστείς σε ένα πλοίο και να αφήσεις πίσω τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, για να πραγματοποιήσεις μία έρευνα αγοράς και μερικές νέες προσθήκες στην γκαρνταρόμπα σου;

Αν η απάντηση είναι «ναι», τότε να ξέρεις πως παρακάτω έχουμε δημιουργήσει έναν οδηγό, ο οποίος θα σε βοηθήσει να εστιάσεις στα fashion items που χρειάζεσαι το φετινό καλοκαίρι, καθώς είναι αυτά που θα «απογειώσουν» το στυλ σου με αυθεντικές 90s «πινελιές» και θα σου χαρίσουν μοναδικές, effortless εμφανίσεις, κάθε στιγμή της ημέρας.

Το must have item που θα σε «αγκαλιάζει» ζεστά τα δροσερά βράδια στο νησί

Πριν κλείσεις τη βαλίτσα των διακοπών σου, είναι σημαντικό να σιγουρευτείς πως έχεις προσθέσει σε αυτή το διαχρονικό, λεπτό μπουφάν, το οποίο θα σε κρατάει ζεστή τα δροσερά βράδια του καλοκαιριού στο νησί. Καλό θα ήταν να επενδύσεις σε ένα κοντό, τζιν jacket με φαρδιά γραμμή ή σε ένα μονόχρωμο πουκάμισο με ουδέτερο τόνο, όπως το μπεζ, δηλαδή δύο κομμάτια που μπορείς να ταιριάξεις με τις maxi ή τις midi φούστες, τα φλοράλ φορέματα και τα σορτσάκια σου.

Πρόκειται για δύο πολύ χρηστικά κομμάτια, τα οποία είναι ευκολοφόρετα, ενώ συνδυάζουν την απλότητα με τη 90s αισθητική και αξίζουν μία θέση στη βαλίτσα σου. Και επειδή θέλεις να είσαι σίγουρη πως θα πραγματοποιήσεις μία αξιόπιστη επένδυση, την οποία θα ευχαριστηθείς για πολλά ακόμη χρόνια, μπορείς να βρεις τα jacket που θέλεις, στη νέα συλλογή Calvin Klein, ενός brand που ξεχωρίζει για τις διαχρονικές γραμμές και την υψηλή του ποιότητα.

image002.jpg

Τζιν τζάκετ και μπεζ πουκάμισο από τη νέα συλλογή Calvin Klein

Τα passepartout ρούχα που «ξεκλειδώνουν» πρωτότυπους all day συνδυασμούς

Για να είσαι σίγουρη πως οι επιλογές ρούχων που θα προσθέσεις στη βαλίτσα των διακοπών σου, θα πιάσουν «τόπο» και όχι απλώς χώρο, είναι σημαντικό να επιλέξεις passepartout κομμάτια που θα σου επιτρέπουν να «ξεκλειδώνεις» πολλούς και διαφορετικούς συνδιασμούς, όσους χρειάζεσαι για τις ημέρες που θα βρίσκεσαι στον προορισμό σου.

Για παράδειγμα, μία μονόχρωμη midi φούστα σε μία γήινη απόχρωση, είναι μία επιλογή που αξίζει να πάρεις μαζί σου, διότι με το κατάλληλο τοπ, μπορεί να σε συνοδεύσει στις πρωινές βόλτες σου στο νησί ή στις βραδινές εξόδους σου με την παρέα. Εξίσου απαραίτητο είναι και ένα λεπτό μακρυμάνικο τοπ με κουμπιά, το οποίο μπορείς να συνδυάσεις με ένα loosy, ψηλόμεσο τζιν, με ένα στενό σορτσάκι ή μία baggy βερμούδα, ώστε να δημιουργήσεις μία ισορροπημένη γεωμετρία στην εικόνα σου.

image003.jpg

Μπεζ midi φούστα, μακρυμάνικο μπλουζάκι και τζιν από τη νέα συλλογή Calvin Klein

Οι σύγχρονες beachwear επιλογές που θα «μαγνητίσουν» τα βλέμματα πάνω σου

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το μαγιό σου είναι το ρούχο που θα σε «αγκαλιάζει» με στυλ στις πιο δυνατές στιγμές των καλοκαιρινών σου διακοπών. Στα δροσιστικά μακροβούτια, τις υποβρύχιες εξερευνήσεις με τη μάσκα θαλάσσης, το απογευματινό beach party στον πιο δημοφιλή όρμο του νησιού. Καλό είναι, λοιπόν, να επιλέξεις ένα statement μαγιό, το οποίο θα σου δίνει τη δυνατότητα να το φοράς με διαφορετικούς τρόπους και θα μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε περίσταση.

Ένα ολόσωμο μαγιό με κομψό δέσιμο γύρω από τον λαιμό, ένα άνετο μπικίνι που είναι διακοσμημένο με το εμβληματικό μονόγραμμα του αγαπημένου σου brand και το πάνω μέρος του μπορεί να φορεθεί μέσα από ένα αέρινο πουκάμισο, ακόμη και ένα μονόχρωμο σχέδιο σε κάποια εντυπωσιακή απόχρωση, όπως το γαλάζιο, που δένει περιμετρικά γύρω από την κοιλιά σου, είναι μερικές από τις επιλογές που μπορείς να ανακαλύψεις στη νέα συλλογή Calvin Klein, για να δημιουργήσεις δροσερές, beachwear εμφανίσεις που θα «μαγνητίσουν» τα βλέμματα πάνω σου, χάρη στο ιδιαίτερο στυλ σου.

image004.jpg

Ολόσωμο ανθρακί μαγιό, πάνω μέρος από μπικίνι με μονόγραμμα, πάνω μέρος από μπικίνι, κάτω μέρος από μπικίνι με μονόγραμμα από τη νέα συλλογή Calvin Klein

Τα comfy παπούτσια που θα οδηγήσουν τα βήματά σου σε καλοκαιρινές περιπέτειες

Κακά τα ψέματα. Το ζευγάρι των παπουτσιών που θα επιλέξεις για τις διακοπές σου, μπορεί να επηρεάσει τη διάθεσή σου. Αυτός είναι και ο λόγος, άλλωστε, που θέλεις να μπορείς να φοράς τα υποδήματά σου όλη μέρα, από το πρωί έως το βράδυ, καθώς και να συνδυάζονται εύκολα με όλα τα ρούχα που θα έχεις μαζί σου για το διάστημα που θα είσαι στον προορισμό σου.

Συνεπώς, προτίμησε να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι παπουτσιών, το οποίο θα διαθέτει μία ασφαλή απόχρωση, όπως το άσπρο ή το μαύρο, ενώ θα είναι ειδικά κατασκευασμένο, ώστε να σου προσφέρει απόλυτη άνεση και συγχρόνως, να αναδεικνύει τα πόδια σου. Να είσαι σίγουρη πως ένα comfy πέδιλο με χοντρό πάτο ή ένα άνετο φλατ που θα «αγκαλιάζει» το πέλμα σου και θα του προσφέρει απόλυτη σταθερότητα, είναι ό,τι χρειάζεσαι για να απολαμβάνεις καλοκαιρινές εξερευνήσεις και να χορεύεις ξεκούραστη και ξέγνοιαστη στα μπαρ του νησιού, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

image005.jpg

Μαύρο comfy πέδιλο με straps και λευκό φλατ παπούτσι από τη νέα συλλογή Calvin Klein

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Οι μέρες της καλοκαιρινής σου άδειας πλησιάζουν και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να συγκεντρώσεις τα fashion items που θα χρειαστείς τις ημέρες των διακοπών σου. Να είσαι σίγουρη πως στη νέα συλλογή Calvin Klein θα βρεις μοναδικά κομμάτια, τα οποία θα σου προσφέρουν ανεπιτήδευτες καλοκαιρινές εμφανίσεις, «σφραγισμένες» με την αυθεντική 90s αισθητική, η οποία σε εκφράζει απόλυτα.

Η νέα συλλογή Calvin Klein είναι διαθέσιμη στο επίσημο site της Calvin Klein, στην Αθήνα στο Golden Hall και το The Mall Athens, στη Θεσσαλονίκη στο Mediterranean Cosmos, στο ομώνυμο κατάστημα στην Πάτρα και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης