Μια συλλογή με printed φορέματα θα σου δώσει απάντηση στο «τι να φορέσω σε γάμο»

Μια συλλογή με printed φορέματα θα σου δώσει απάντηση στο «τι να φορέσω σε γάμο»

Η Resort συλλογή του brand NĀSH, έχει τίτλο «Mesógeios» και μέσα στα ιδιαίτερα prints της «κρύβει» όλη τη γοητεία και το ταπεραμέντο της Μεσογείου.

Σε συνέχεια της περσινής επιτυχίας, η Resort Collection με τίτλο “mesógeios” έρχεται να κάνει κάθε καλοκαιρινό look που χρειαζόμαστε για μια statement εμφάνισή μας σε κάποιο από τα events του καλοκαιριού. Μέσα σε μια γήινη παλέτα χρωμάτων γεννιέται μια συλλογή με φορέματα, φούστες, κιμονό και crop top που μπλέκονται πανέμορφα και αρμονικά με τα μπλε της θάλασσας και τα κόκκινα του πάθους. Maxi φορέματα με πιέτες, βολάν, ιδιαίτερα και θηλυκά κοψίματα, εντυπωσιακά allover prints που ξεχωρίζουν, αλλά και χρυσές λεπτομέρειες είναι μερικά από τα στοιχεία που περιγράφουν τη νέα collection του brand.

https://www.instagram.com/p/CfD3zxNLCVA

Σημαντική προσθήκη για τη NĀSH είναι και τα μαγιό. Κάνει μια βαθιά βουτιά στα νερά των swimwear, προσθέτοντας και μια ολοκληρωμένη συλλογή με μπικίνι και ολόσωμα μαγιό. Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από το αγαπημένο καλοκαίρι στην Μεσόγειο, από τα νησιά της Ελλάδας, την απλότητα που αναζητούμε το καλοκαίρι, αλλά και την κομψότητα που πηγάζει από την Μεσογειακή θηλυκή φιγούρα. Μια παλέτα χρωμάτων με γήινες αποχρώσεις και glowing λεπτομέρειες σε σχέδια που αποπνέουν μια retro, διαχρονική αισθητική, θα ταιριάξουν αβίαστα στην σύγχρονη γυναίκα που αναζητάει κομμάτια για την καλοκαιρινή της γκαρνταρόμπα που να εκφράζουν τον απόλυτο δυναμισμό.

DSC_7086.JPG


Τα μαγιό παντρεύονται άψογα με δημιουργίες της Resort Collection, όπως οι φούστες ή τα φορέματα - κιμονό για να δημιουργήσουν το απόλυτο καλοκαιρινό, αέρινο look που θα συνοδεύσει κάθε έξοδο.

DSC_7127.JPG

Η δημιουργός του brand, Νατάσα Αυλωνίτη, οραματίστηκε από το 2016 που ξεκίνησε γυναίκες μέσα σε ντελικάτες NĀSH δημιουργίες στις πιο όμορφες και συγκινητικές στιγμές της ζωής τους. Έτσι, γεννήθηκε το δικό της label που εκπροσωπεί αισθητικά τον άρρηκτα δεμένο δεσμό της αρχαίας Ελληνικής σιλουέτας με την μοντέρνα γυναίκα και φέτος μας χαρίζει μια συλλογή που απαντάει στην πιο συχνή ερώτηση που κάνουμε μεταξύ μας… «τι να φορέσω σε γάμο;» (και όχι μόνο!)