Hello summer! Τα key-pieces της καλοκαιρινής σεζόν για κάθε city girl!

Ναταλία Κατσακιώρη
Hello summer! Τα key-pieces της καλοκαιρινής σεζόν για κάθε city girl!
Lefteris_Partsalis

Tο υπέροχο «summer in the city» σκηνικό θα πρέπει να συνδυαστεί και με την αντίστοιχη ανανεωμένη καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου, που θα σε κρατήσει stylish αλλά και άνετη καθόλη τη διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας.

Επισκέφθηκα το αγαπημένο μου Εμπορικό Κέντρο, Golden Hall, για να δω τα πιο elevated σχέδια της αγοράς και να ενημερώσω την ντουλάπα μου, βρίσκοντας όλα τα key pieces της φετινής σεζόν.

Το floral ρομαντικό φόρεμα για τις summer εμφανίσεις

Ξεκινώντας τις αγορές μου από το ισόγειο το πρώτο κατάστημα που επισκέφθηκα ήταν αυτό της DKNY, ψάχνοντας στη νεοϋορκέζικη συλλογή της Donna Karan το all day φόρεμα που θα ολοκλήρωνε τα city looks μου. Και φυσικά το βρήκα, σε pale σομόν χρώμα, με ρομαντικό κρουαζέ fit και floral print. Ένα item κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις που ταιριάζει σε κάθε στυλ.

LPR55421.jpg

DKNY, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2111088122

Ένα καπέλο είναι απαραίτητο και για την πόλη

Συνεχίζοντας, βρέθηκα στο κατάστημα της Evita Peroni, όπου μέσα σε μια μεγάλη ποικιλία από stylish αξεσουάρ, ξεχώρισα ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο με bohemian στοιχεία που είναι must για τα ζεστές ημέρες στην πόλη κάτω από τον καυτό ήλιο.

LPR55425.jpg

Evita Peroni, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106838550

Η polo αισθητική είναι τάση

Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν είναι και τα polo t-shirts, τα οποία επανήλθαν δυναμικά στη μόδα. Εγώ, λοιπόν, κατευθύνθηκα στο κατάστημα Gant, όπου βρήκα ένα polo mini dress με πολύχρωμες ρίγες. Οι πούλιες που είναι κεντημένες πάνω του το κάνουν ιδανικό για μία βραδινή έξοδο στο κέντρο για ποτό, συνδυασμένο με τα σανδάλια σου.

LPR55393.jpg

Gant, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106899750

Λευκό shorts: Το πιο διαχρονικό ρούχο της ντουλάπας σου

Εάν δεν έχεις ένα λευκό, κλασικό, tailored shorts στην ντουλάπα σου, τότε ήρθε η στιγμή να επισκεφθείς και εσύ το κατάστημα Barbour. Μέσα στα διαχρονικά, θηλυκά του σχέδια, βρήκα το πιο stylish, λευκό σορτσάκι που θα γίνει το νέο σου go to item.

3M5A6825.jpg

Barbour, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106835831

Ένα 90s βραδινό φόρεμα θα μεταμορφώσει τις νύχτες σου

Ήρθε η στιγμή για τη νέα καλοκαιρινή συλλογή της Diesel. Εκεί δοκίμασα ένα 90s βραδινό φόρεμα, ένα ιδιαίτερο μεταξωτό slip dress, με λεπτές τιράντες τύπου spaghetti και ιδιαίτερες λεπτομέρειες, στο πιο γλυκό κίτρινο χρώμα. Must have!

3M5A6847.jpg

Diesel, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106837711

Άνετα σανδάλια, πάντα με στυλ!

Τις τελευταίες σεζόν, στην καλοκαιρινή συλλογή της Camper μπορείς να βρεις τα πιο colorful σχέδια. Εγώ προσωπικά ξεχώρισα ένα ζευγάρι ivory πέδιλα με άνετο τακούνι και μαλακό πάτο, με ιδιαίτερα fun λουράκια που τα κάνουν τόσο girly! Φοριούνται πάντα και παντού!

3M5A6947.jpg

Camper, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106890903

Summer knitted sets για όλες τις ώρες

Τα πλεκτά ρούχα είναι μία ακόμα τάση φέτος το καλοκαίρι, και ένα matching set θα γίνει το αγαπημένο σου passé partout για να «μπεις» σε mood διακοπών ακόμα και αν είσαι ακόμα στην πόλη. Στη boutique Sandro ξεχώρισα ένα σετ με flared ribbed παντελόνι και ασορτί top με ένα μανίκι σε ζεστό πορτοκαλί χρώμα με tie dye λεπτομέρειες. Ένα look που θα φορέσεις τόσο στην πόλη, όσο και σε μία βραδινή βόλτα στις διακοπές σου με τα Velcro σανδάλια σου.

3M5A6921.jpg

Sandro, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2111814270

Platformed mules: Τα πιο άνετα και fashionable παπούτσια του καλοκαιριού

Ολοκλήρωσα τα ψώνια μου χωρίς να παραλείψω το κατάστημα Haralas. Εκεί, βρήκα τα πιο girly mules από τη συλλογή της Chiara Ferragni. Σε μαύρο και μπλε neon χρώμα, έχουν το πιο ξεκούραστο τακούνι που μπορείς να βάλεις. Ιδανικά για τα φορέματα σου δίνουν ένα glam τόνο στα σύνολα σου με τον glittery πάτο τους.

3M5A6987.jpg

Haralas, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2111088126

Όποιο και αν είναι το στυλ σου, τα παραπάνω items είναι τα must για μια ανανεωμένη και stylish γκαρνταρόμπα που θέλει να έχει αναφορές «Sex &The City» και Carrie Bradshaw.

Κάνε και εσύ τη βόλτα σου στο Golden Hall και βρες τα δικά σου αγαπημένα summer pieces για να βιώσεις την πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου με υπέροχη διάθεση και υπέροχο στυλ! Αν κάτι άλλωστε μας φτιάχνει πάντα το mood είναι το σωστό shopping στο σωστό μέρος… aka στο Golden Hall!