Ποιου διάσημου σχεδιαστή η ζωή θα γίνει μιούζικαλ;

Ποιου διάσημου σχεδιαστή η ζωή θα γίνει μιούζικαλ;

Η τάση δημιουργίας ταινιών που αφορούν στη μόδα συνεχίζει να εξαπλώνεται με τη ζωή ενός Ιταλού «μαέστρου» της υψηλής ραπτικής να μεταφέρεται στο Broadway.

Αφού μπήκαμε στα άδυτα της μόδας με το «September Issue», γνωρίσαμε καλύτερα τον iconic fashion designer και persona Karl Lagerfeld με το «Lagerfeld Confidential», τρυπώσαμε στην αυτοκρατορία του ιταλικού οίκου Valentino με το «Valentino: The Last Emperor» και αγαπήσαμε ακόμη περισσότερο τον αείμνηστο Yves Saint Laurent με το «L'Amour Fou» ήρθε η ώρα να δούμε σε μιούζικαλ τη ζωή του σχεδόν ογδόντα ετών, διάσημου εκτός των άλλων και για το μαύρισμά του, Valentino.

Μετά την επιτυχία που γνώρισε το ντοκιμαντέρ «Valentino: The Last Emperor» το 2008 που κυκλοφόρησε, φούντωσε ξανά η φημολογία πως η ζωή του Ιταλού σχεδιαστή που έχει ντύσει όλες τις μεγάλες star με τις πολύτιμες δημιουργίες του στην πολυετή καριέρα του θα ανέβει στη σκηνή του Broadway. Μάλιστα ο ίδιος φαίνεται πως θα επιμεληθεί το artistic direction μιας παραγωγής που σίγουρα θα έχει υπέροχα κοστούμια εκτός των άλλων.