Perform like Foureira: Η νέα συλλογή της PUMA σε προσκαλεί να ξεπεράσεις τον εαυτό σου

Perform like Foureira: Η νέα συλλογή της PUMA σε προσκαλεί να ξεπεράσεις τον εαυτό σου

H δυναμική Ελένη Φουρέιρα σου δείχνει ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο, όταν «χτίζεις» κάτι με σκληρή δουλειά.

Αν η γυμναστική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου, τότε γνωρίζεις πως μερικές φορές χρειάζεται να αντλήσεις έμπνευση από κάπου ή κάποιον, ώστε να συνεχίσεις να δίνεις το 100% του εαυτού σου σε κάθε προπόνηση. Και αν υπάρχει μία γυναίκα που μπορεί να αποτελέσει «πηγή» έμπνευσης για εμάς, αυτή είναι η Ελένη Φουρέιρα, μία μοναδική performer που έχει αποδείξει πως η γυμναστική είναι για εκείνη κάτι περισσότερο από ένα χόμπι που τη βοηθά να διατηρεί την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Είναι τρόπος ζωής!

Ακριβώς για αυτό, η αγαπημένη pop-star αποφάσισε να βγάλει προς τα έξω την πιο fitness εκδοχή της, θέλοντας να σε παρακινήσει να αναβαθμίσεις τα workout σου, να ανεβάσεις τον πήχη ψηλά και να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που εμφανίζεται στον δρόμο σου. Διότι μέσα από τη νέα της συνεργασία με την PUMA, η οποία μας φέρνει την πιο stardust συλλογή, η δυναμική Ελένη Φουρέιρα σου δείχνει ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο, όταν «χτίζεις» κάτι με σκληρή δουλειά, καθώς είναι ο μόνος τρόπος να μπορέσεις να ξεπεράσεις τον εαυτό σου και να γίνεις καλύτερη.

https://www.instagram.com/p/Ce39dOVtstq

Προωθώντας τον γυναικείο αθλητισμό με βασικό «σύμμαχο» την Ελένη Φουρέιρα

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως η Ελένη Φουρέιρα είναι πλέον η global ambassador της PUMA, για αυτό μπαίνει στα «καθημερινά» της ρούχα και σου δείχνει πώς θα δημιουργήσεις τις πιο iconic εμφανίσεις. Η νέα καμπάνια που δημιούργησαν ξεχωρίζει για τον έντονο δυναμισμό και την ξεχωριστή, διαγαλαξιακή αισθητική της, ενώ έρχεται να αναδείξει την αγάπη της Ελένης Φουρέιρα για τη γυμναστική, η οποία ευεργετεί την καθημερινότητά της, αλλά και τον ανταγωνιστικό, επαγγελματικό δρόμο που έχει επιλέξει να ακολουθήσει.

Την ίδια στιγμή, η συνεργασία τους προάγει τη μεγάλη προσπάθεια της PUMA για την εξάλειψη της έμφυλης ανισότητας, καθώς η συλλογή περιλαμβάνει μία συγκεκριμένη φόρμουλα αθλητικού παπουτσιού, δηλαδή το δρομικό παπούτσι RUN XX NITRO, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για γυναίκες όπως η Ελένη Φουρέιρα και εσύ, γυναίκες που θέλουν να κατακτήσουν τους στόχους τους και δεν φοβούνται να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο που προκύπτει στον δρόμο τους.

1657183834033-203657982-image003.jpg

Καινοτομίες και τεχνολογίες που συνθέτουν ένα αυθεντικά γυναικείο running shoe

Αν αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που κάνει το δρομικό παπούτσι RUN XX NITRO, ένα παπούτσι ειδικά σχεδιασμένο για γυναίκες, να ξέρεις πως το όνομά του αποκαλύπτει την απάντηση. Πιο αναλυτικά, το RUN XX NITRO έχει πάρει το όνομά του από το διπλό γυναικείο χρωμόσωμα «X», ενώ το «RUN» είναι μία αναφορά στο εμβληματικό μότο της PUMA «RUN FOR HER», το οποίο εστιάζει στην εξέλιξη του γυναικείου αθλητισμού. Επίσης, το πρωτοποριακό design του παπουτσιού έχει σχεδιαστεί πάνω στο γυναικείο πόδι και δίνει τέλος στις εποχές του «shrink it and pink it». Την ίδια στιγμή, παρέχει μία ιδανική εφαρμογή που «αγκαλιάζει» τέλεια τη φτέρνα, το πέλμα και την καμάρα του ποδιού, ενώ η νέα, πιο σταθερή ενδιάμεση σόλα NITRO δημιουργεί μία άριστη ισορροπία ανάμεσα στην ανθεκτικότητα και τη lightweight κατασκευή. Στις καινοτομίες του RUN XX NITRO προστίθεται και η νέα τεχνολογία RUNGUIDE, προσφέροντας μοναδική σταθερότητα στο πόδι σε κάθε βήμα, αλλά και σε κάθε είδος προπόνησης. Με λίγα λόγια, είναι το νέο δρομικό παπούτσι που ανεβάζει το pace στον χώρο του running, με τις top-rated τεχνολογίες του!

1657183866299-310062701-image005.jpg

Αν θέλεις, λοιπόν, να κάνεις spark the change όπως η Ελένη Φουρέιρα και να γίνεις έμπνευση για πολλές γυναίκες που θέλουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια που συναντούν στη ζωή τους, τότε να ξέρεις πως επενδύοντας στο νέο running shoe της PUMA, RUN XX NITRO, μπορείς να τα καταφέρεις. Διότι το συγκεκριμένο παπούτσι θα σου θυμίζει σε κάθε βήμα πως ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσεις τον εαυτό σου, είναι να ανεβάσεις τον πήχη ψηλά, να «χτίσεις» κάτι με σκληρή εργασία και έχοντας στο πλευρό σου τους καλύτερους και πιο καινοτόμους «συμμάχους».

Τα προϊόντα της PUMA διατίθενται στο PUMA store στη Γλυφάδα, στη Λεωφ. Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 40A, στο eshop, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.