Η μόδα ενάντια στον καρκίνο του μαστού

Η μόδα ενάντια στον καρκίνο του μαστού

Συνάντηση της Evelyn H. Lauder με τον Δούκα στην ΝΥ!

Η εμπνεύστρια της Παγκόσμιας Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού και Senior Corporate Vice President της Estee Lauder Companies, Evelyn H. Lauder συναντήθηκε με το Έλληνα σχεδιαστή των ροζ βραχιολιών Δούκα.

Η συνάντηση έγινε με σκοπό να γνωρίσει από κοντά η κα Lauder τον άνθρωπο που σχεδιάζει το ροζ βραχιόλι και υποστηρίζει την Εκστρατεία στην Ελλάδα τα τελευταία 7 χρόνια.
Εμπνεύστρια και δημιουργός της ροζ κορδέλας – του παγκόσμιου συμβόλου Ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού – της πρωτοβουλίας φωταγώγησης κτιρίων σε ροζ χρώμα σε όλο τον κόσμο, της ίδρυσης του Breast Cancer Research Foundation , ενός μη κερδοσκοπικού ιδρύματος που υποστηρίζει έρευνες για τον Καρκίνο του Μαστού παγκοσμίως αλλά και υπεύθυνη για την ίδρυση της πτέρυγας Evelyn H Lauder Breast Center μέσα στο Memorial Sloan-Kettering Cancer Center, του πρώτου στην ιστορία διαγνωστικού κέντρου μαστού που δημιουργήθηκε για να καλύψει τις συγκεκριμένες ιατρικές, ψυχολογικές και μη-ιατρικές ανάγκες ασθενών με καρκίνο του μαστού προσφέροντας συντονισμένες υπηρεσίες για μία ασθένεια κάτω από μία στέγη – κάτι που δεν είχε εφαρμοστεί ποτέ ως τότε από ιατρικό κέντρο.

Η Evelyn Lauder συνεχάρη τον Δούκα για την αφιλοκερδή συμμετοχή του στην Εκστρατεία και δήλωσε ενθουσιασμένη με τα νέα ροζ βραχιόλια του 2011. Δύο άνθρωποι με κοινό στόχο και όραμα που υποστηρίζουν ο καθένας με τον τρόπο του την ελπίδα. Γιατί – όπως μας λένε – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα μέλλον χωρίς Καρκίνο Μαστού!

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του ροζ βραχιολιού θα διατεθούν στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού.