Μια Catwoman για τoν οίκο Tod's

Μια Catwoman για τoν οίκο Tod's

Η ηθοποιός Anne Hathaway πρωταγωνιστεί στη καμπάνια της «Signature Collection» του οίκου δερμάτινων ειδών Tod's.

H νέα μυθική σειρά τσαντών του οίκου Tod's χαρακτηρίζεται από τα αντιπροσωπευτικά στοιχεία του πολυτελούς οίκου και θα κυκλοφορήσει στις boutiques Tod's όλου του κόσμου στις αρχές Οκτωβρίου με την ονομασία «Signature Collection».

Για την καμπάνια της συλλογής αυτής που φωτογράφισε το δίδυμο των επιτυχιών Mert Alas & Marcus Piggott σε ένα concept εμπνευσμένο από την τέχνη του Γάλλου φωτογράφου μόδας Guy Bourdin, o Derek Lam, creative director του οίκου, επέλεξε την ηθοποιό Anne Hathaway να πρωταγωνιστήσει.

Μπορεί η Catwoman Anne να μην ξεσήκωσε το κοινό στα Oscar παρόλο που άλλαξε οκτώ φορές ρούχα (Valentino, Givenchy, Oscar de la Renta, Versace, Armani Prive, Tom Ford, Vivienne Westwood και Lanvin), αλλά σύμφωνα με τον Derek είναι το ιδανικό πρόσωπο για την καμπάνια αυτής της συλλογής.

Πάντως ήμασταν σίγουροι πως η Anne κάτι σκαρώνει στο χώρο της μόδας όταν μάθαμε πως φιγουράρει στο εξώφυλλο του τεύχους Νοεμβρίου της Vogue. Βλέπετε, όταν starlets ποζάρουν για τη Vogue, συνήθως νέα καμπάνια «μυρίζει».