Αυτό είναι το πιο hot αγόρι του modelling

Αυτό είναι το πιο hot αγόρι του modelling

Το μοντέλο αυτό είναι περιζήτητο στις διεθνείς πασαρέλες.

Η τελευταία ανακάλυψη της μόδας ονομάζεται Aaron Frew. To αγόρι αυτό φαίνεται πως έχει κλέψει τις καρδιές των σχεδιαστών, οι οποίοι τον κυνηγούν για καμπάνιες και φωτογραφήσεις.

O Aaron πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Calvin Klein για το άρωμα του οίκου, CKone Shock. Παρτενέρ του είναι η πανέμορφη Lara Stone, με την οποία φαίνεται πως διασκέδασε πολύ. "Όταν είδα την Lara δεν μπορούσα να το πιστέψω! Δεν ήξερα πού να την πρωτοκοιτάξω.. είναι πανέμορφη, εκθαμβωτική! Η συνεργασία μαζί της ήταν άψογη, είναι πάρα πολύ γλυκιά. Κέρδισα μια καινούρια φίλη και εξαιρετικές συμβουλές για τη βιομηχανία του modelling", αναφέρει ο ίδιος.

Ο Frew, που ονειρεύεται μια καμπάνια στον οίκο Givenchy, έχει ξεχωρίσει για το ύψος του μιας και δεν ακολουθεί τα κλασικά standards των μοντέλων. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τον έχουν χαρακτηρίσει Kate Moss στην ανδρική βέβαια εκδοχή, ενώ ο ίδιος δεν παραλείπει να δηλώνει πως θέλει να γίνει ο πρώτος "κοντός" άνδρας που θα κατακτήσει την κορυφή του modelling. Φτάνει να δούμε αν θα εξελιχθεί σε ένα πραγματικό icon, σαν την Kate.