Shaping by Tezenis: H συλλογή εσωρούχων για shaping και στήριξη έχει μπει ήδη στην shopping list μας

Shaping by Tezenis: H συλλογή εσωρούχων για shaping και στήριξη έχει μπει ήδη στην shopping list μας

Μία σειρά lingerie που διαμορφώνει το περίγραμμα στις καμπύλες, σμιλεύει τη σιλουέτα και αναδεικνύει τα δυνατά σημεία κάθε γυναίκας, θα γίνει must για την γκαρνταρόμπα σου.

Η νέα Shaping σειρά της Tezenis ακούει τις γυναίκες και ικανοποιεί την επιθυμία τους για άνεση και ελαφρότητα, προσφέροντας ανανεωμένα πρακτικά στοιχεία και τις καλεί να τα ανακαλύψουν.

220607_TEZENIS_SHAPING_02_0203_R3.jpg

Η ultralight microfiber υφή που δίνει στη συλλογή ένα υπέροχο λαμπερό φινίρισμα είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή. Γοητευτική και διαπνέουσα, προσφέρει ανώτερο κράτημα ενώ αναδεικνύει το περίγραμμα του σώματος χωρίς να το πιέζει.

220607_TEZENIS_SHAPING_04_0302_R1.jpg

Άνετα και πρακτικά ρούχα σχεδιασμένα για κάθε ανάγκη. Ολόσωμες φόρμες, σλιπ, σορτς και τα must-have σουτιέν, είναι διαθέσιμα σε δύο εκδοχές: κλασικά σχήματα, για καθημερινή χρήση και πιο sporty στυλ, για στιγμές που απαιτούν μέγιστη αντοχή.

220607_TEZENIS_SHAPING_07_0705_R3.jpg

Η δίχρωμη παλέτα είναι διαχρονική. Η οπάκ, άνετη κομψότητα του μαύρου συμπληρώνει τα nude σχέδια για σμιλεμένη στήριξη ακόμα και κάτω από τα πιο τολμηρά ρούχα. Διαθέτοντας σουτιέν σχεδιασμένα έως και cup 5C για ακόμα καλύτερη εφαρμογή, τα νέα σουτιέν Tezenis Shaping επαναφέρουν την άνεση.