Η νέα συλλογή της ‘ALE FW ’22-’23 κατάφερε να μας αλλάξει τη διάθεση; Ανακαλύψτε εδώ!

Η νέα συλλογή της ‘ALE FW ’22-’23 κατάφερε να μας αλλάξει τη διάθεση; Ανακαλύψτε εδώ!

Η νέα συλλογή της ‘ALE είναι αν μη τι άλλο πολύπλευρη και εμπλουτισμένη με τα κατάλληλα αξεσουάρ, για να βρείτε εκείνα τα κομμάτια που θα ταιριάξουν με κάθε σας διάθεση. Και μην ξεχνάτε: η ευτυχία είναι επιλογή, διεκδικήστε την!

 

Η νέα κολεξιόν της ‘ALE FW ’22-’23 είναι εδώ και θα αναδείξει τη θηλυκότητά σας με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο! Ο τίτλος της Set the Mood μας θυμίζει ότι εμείς επιλέγουμε τη διάθεση και την ατμόσφαιρα στην οποία θέλουμε να βρισκόμαστε και θα βρείτε κομμάτια που θα σας ακολουθήσουν σε όποια διάθεση και αν βρίσκεστε: χαρούμενη, αισιόδοξη, περιπετειώδη ή απλά χαλαρή. Η σχεδιαστική ομάδα του brand κατάφερε να αναδείξει όλα τα χαρακτηριστικά μιας γυναίκας ‘ALE και μέσα από τα statement look δημιούργησε τη συλλογή που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Θέλετε να ανακαλύψετε περισσότερα; Αν ναι, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω!

Η Faded Away είναι εκείνη η σειρά που αποτελείται από τα wardrobe essentials που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της, για να είναι πάντα κομψή. Ωστόσο, ούτε από εκεί λείπουν τα signature pieces, αφού άλλωστε είναι core στοιχείο στο στιλιστικό DNA της ‘ALE. Λευκό, μαύρο, πετρόλ, γκρι, μπεζ συμπληρώνουν μια χρωματική παλέτα κατάλληλη για fashionable πειραματισμούς. Θα βρείτε μεταξύ άλλων ριγέ τοπ με τολμηρά κοψίματα, ένα standout μακρύ φόρεμα από ποπλίνα σε ασπρόμαυρο φλοράλ μοτίβο, ένα mini φόρεμα με απαλή υφή και υπέροχα ζακάρ dark-colored λουλουδένια σχέδια, εμπριμέ σιφόν fashion items με μια πολυτελή αίσθηση, T-shirts με lettering και διάφορα patterns, όπως ψαροκόκαλο, pied de poule, zebra, abstract, για να απογειώσετε το smart casual στιλ σας!

Το όνομα της Amusing Raspberry προδίδει αμέσως ότι εδώ θα έχουμε χρώμα! Βιολετί, μπορντό, raspberry ντύνουν πότε μόνα τους πότε σε συνδυασμό με το λευκό και το μαύρο ρούχα που θα τονώσουν τη διάθεσή σας στη στιγμή. Ανακαλύψτε feminine-chic φορέματα με cut-outs, το κοστούμι στη βιολετί απόχρωση, το κιμονό με τα dopamine prints, το leather-look jacket στο μπορντό χρώμα, αλλά και τα retro prints με τα νοσταλγικά vibes. Στην Temper Blues πρωταγωνιστεί η απόχρωση blue iris, αλλά και εκείνη της λεβάντας. Επιλέξτε ανάμεσα σε graphic T-shirts, ψηλόμεσα σκούρα γκρι τζιν και vintage φορέματα με lush crepe ύφασμα για street style inspo. Η Euphoria Green περιλαμβάνει την σκούρα πράσινη και τη herbal απόχρωση και εμείς δεν μπορούσαμε παρά να μην ξεχωρίσουμε το bodycon φόρεμα με τους έντονους ώμους, τα υπέροχα πλεκτά και τα γεωμετρικά σχέδια – όλα δοσμένα με μια clean αισθητική και ένα casual chic ύφος.

Οι σειρές συνεχίζονται με την Chilled Out Pastels που προτείνει comfy μονοχρωματικά looks στην girly ροζ απόχρωση και την Gentle Neutrals που χρωματίζεται από τη λευκή, την cappuccino και τη vibrant απόχρωση του κυανού. Την προσοχή μας τράβηξαν το καρό φόρεμα, τα πλεκτά στα ζωηρά χρώματα, αλλά και το πανωφόρι με τη διπλή σειρά κουμπιών και τη ζώνη. Η κολεξιόν κλείνει με τη Radiant Singer και τη fashion-forward αισθητική της. Τα πορτοκαλί πλεκτά και τα oversized pied de poule εντυπωσιάζουν, ενώ η αθλητική φόρμα με το cropped φούτερ και το relaxed-fit παντελόνι θα ανανεώσουν το athleisure look σας.

Η νέα συλλογή της ‘ALE είναι αν μη τι άλλο πολύπλευρη και εμπλουτισμένη με τα κατάλληλα αξεσουάρ, για να βρείτε εκείνα τα κομμάτια που θα ταιριάξουν με κάθε σας διάθεση. Και μην ξεχνάτε: η ευτυχία είναι επιλογή, διεκδικήστε την!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το ale.com.gr