PUMA x Coca-Cola: Ένα μοναδικό αποτέλεσμα από δύο αγαπημένα brands που μας ταξιδεύει στο παρελθόν

PUMA x Coca-Cola: Ένα μοναδικό αποτέλεσμα από δύο αγαπημένα brands που μας ταξιδεύει στο παρελθόν

Αν υπάρχει μία λέξη που έχει καθορίσει όσο καμία άλλη την αισθητική της εποχής μας, αυτή είναι αναμφίβολα η λέξη «νοσταλγία».

Το βλέπεις παντού γύρω σου! Η μόδα, η διακόσμηση, οι τέχνες, ακόμη και η τεχνολογία, επενδύουν σε ρετρό δημιουργίες, τάσεις εμπνευσμένες από περασμένες δεκαετίες, πρόσωπα, μέρη, αντικείμενα που συμβολίζουν μία δημιουργική επιστροφή στο παρελθόν.

Κι όμως, αρκεί να ρίξεις μία ματιά στην ντουλάπα σου, για να διαπιστώσεις πως το περιεχόμενό της αποτελείται από κομμάτια που δίνουν στο στυλ σου έναν vintage «αέρα», μία αισθητική που φέρνει το χθες στο τώρα.

Πώς θα σου φαινόταν όμως, αν το επόμενο ταξίδι σου ήταν στην εμβληματική Route 66, που ξεκινά από το Σικάγο και φτάνει μέχρι τις ακτές της Καλιφόρνια; Πώς θα σου φαινόταν αν μεταφερόσουν για λίγο στη δεκαετία του ‘20 και του ‘30, με συνοδοιπόρους σε αυτήν την ανεπανάληπτη αναδρομή, δύο brands που λατρεύεις, δηλαδή την PUMA και την Coca-Cola;

image003.jpg

Μία ρετρό συλλογή που σε προσκαλεί σε μία fashion αναδρομή στο παρελθόν

Αλήθεια, τι είναι αυτό που σε κάνει να κολλάς, να ταυτίζεσαι ή να συγκινείσαι με ό,τι σου προκαλεί ακατανίκητα nostalgic vibes; Άραγε είναι η ανάγκη να γνωρίσεις βαθύτερα μία σπουδαία εποχή που δεν έζησες ή ένας τρόπος να δραπετεύσεις από τη σύγχρονη πραγματικότητα, που νιώθεις πως δεν σου ταιριάζει; Όποιος και αν είναι ο λόγος, το σίγουρο είναι πως το αίσθημα της νοσταλγίας σε εμπνέει, καλλιεργεί τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σου και εμπλουτίζει με ρετρό «πινελιές» την καθημερινότητα και το στυλ σου.

image006.jpg

Αυτό σε παρακινεί να κάνεις και η νέα συλλογή PUMA x Coca-Cola, η οποία σε μεταφέρει πίσω στον χρόνο, μέσα από μία σειρά ρούχων με αυθεντική ρετρό-vintage αισθητική. Hoodies, σορτς, t-shirts, διαχρονικά sneakers είναι ό,τι θα χρειαστείς το φετινό φθινόπωρο για να φέρεις το χθες στο σήμερα, για να αναβιώσεις όσα σε κάνουν αθεράπευτα nostalgic, με τον πιο στυλάτο και fashion τρόπο.

image008.jpg

Τα εμβληματικά sneakers που οδηγούν τα βήματά σου σε μία διαφορετική εποχή

Φαντάσου για λίγο πως είναι σούρουπο, οδηγείς ένα κάμπριο αυτοκίνητο, έχεις την κολλητή σου στη θέση του συνοδηγού και θέλεις να κάνεις μία σύντομη στάση σε κάποιο dinner της Route 66. Μπαίνεις μέσα και οι τοίχοι είναι διακοσμημένοι με γνώριμες αφίσες από παλιές διαφημίσεις και ρολόγια τοίχου, ενώ ο χώρος αποπνέει μία φιλόξενη ατμόσφαιρα, που σου θυμίζει παλιά ταινία.

image009.jpg

Αν κατάφερες να κάνεις εικόνα το παραπάνω σενάριο, τότε να ξέρεις πως η αίσθηση που σου άφησε είναι ακριβώς αυτή που αποπνέει και η συλλογή από τη συνεργασία της PUMA με την Coca-Cola. Πρόκειται για μία συλλογή που σε «πλημμυρίζει» νοσταλγία και περιλαμβάνει διαχρονικές σιλουέτες, ρετρό γραμμές, κλασικές χρωματικές παλέτες και ρίγες που θυμίζουν απευθείας την Coca-Cola. Ωστόσο, ο «πρωταγωνιστής» της συλλογής είναι το εμβληματικό μπασκετικό sneaker Slipstream, το οποίο επανακυκλοφόρησε πρόσφατα και υπόσχεται να οδηγήσει τα βήματά σου σε μία διαφορετική, μακρινή εποχή.

image011.jpg

Αν θέλεις, λοιπόν, να πραγματοποιήσεις ένα «ταξίδι» στον χρόνο με τον πιο στυλάτο τρόπο, τότε θα χρειαστείς στις αποσκευές σου τα fashion κομμάτια από τη νέα συλλογή PUMA x Coca-Cola, τα ρούχα που με τη ρετρό-vintage αισθητική τους, θα σε μεταφέρουν νοητά από το 2022 στο 1920, σε μία ονειρική, νοσταλγική διαδρομή στη Route 66.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στα PUMA STORES στη Γλυφάδα (Δημάρχου Αγγ. Μεταξά, 40Α, τηλ. 2111088168), στην Αθήνα (Ευαγγελιστρίας 8 και Ερμού, τηλ. 2111088128), στο Attica City Link (Πανεπιστημίου 9, Corner Store, 3ος όροφος), καθώς και online.