Που γίνεται το πιο hot party της μόδας σήμερα;

Που γίνεται το πιο hot party της μόδας σήμερα;

Η Kate Moss, το απόλυτο party girl, είναι η οικοδέσποινα του σημερινού closing party της εβδομάδας μόδας του Λονδίνου.

Και το πιο πολυσυζητημένο και αναμενόμενο event δεν το οργανώνει μόνο του το διάσημο Λονδρέζικο super model αλλά μαζί με την εταιρεία καλλυντικών Rimmel, με την οποία «διατηρεί σχέση» εδώ και δέκα ολόκληρα χρόνια ως πρόσωπό της. Μάλιστα, για να γιορτάσουν την πολυετή σχέση τους φέτος το αγαπημένο κορίτσι της μόδας σχεδίασε για την Rimmel την πρώτη συλλογή make up με την υπογραφή της, την «Kate Moss Lasting Lipstick Collection».

Ο Ηλεκτρικός Σταθμός του Battersea είναι το μέρος που έχει δοθεί το ραντεβού για το αποχαιρετιστήριο party σήμερα και εκεί θα συναντηθούν τα πιο hot ονόματα της showbiz. Οι πρέσβειρες της Rimmel, Georgia May Jagger, Solange Knowles και Alejandra Ramos θα είναι όλες εκεί, φυσικά, ενώ αναμένονται να βρίσκονται παρούσες και άλλες hot κυρίες όπως Amber Le Bon, Sadie Frost, Jasmine Guinness, Jade Parfitt, Donna Air, Marina Diamandis, The Vaccines.

Στο party αυτό, το απόλυτο place to be, τη μουσική επένδυση έχουν αναλάβει οι Queens od Noize και στα decks θα ανέβει και η Solange Knowles ενώ οι Noisettes θα τραγουδήσουν live αποκλειστικά για τους εκλεκτούς καλεσμένους της βραδιάς.