Γιατί τα μποτάκια της Dr. Martens είναι το πιο στυλάτο δώρο που μπορείς να χαρίσεις στον εαυτό σου

Γιατί τα μποτάκια της Dr. Martens είναι το πιο στυλάτο δώρο που μπορείς να χαρίσεις στον εαυτό σου

Αν θέλεις, λοιπόν, να πραγματοποιήσεις μία σίγουρη επένδυση για το στυλ σου, έχουμε συγκεντρώσει τρεις λόγους που θα σε πείσουν πως χρειάζεσαι ένα διαχρονικό -αλλά αναβαθμισμένο- ζευγάρι μποτάκια Dr. Martens!

Το φθινόπωρο είναι μία εποχή που σε εμπνέει να εξελίξεις το στυλ σου. Καθώς ο καιρός αλλάζει, εσύ αναζητείς τα key-items που θα σε βοηθήσουν να συνθέσεις all day εμφανίσεις, οι οποίες θα σε συντροφεύουν από νωρίς το πρωί στο γραφείο, μέχρι αργά το απόγευμα στις after work εξορμήσεις σου στο κέντρο της πόλης. Αυτό προϋποθέτει, βέβαια, πως διαθέτεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου κάποια statement κομμάτια, όπως ένα αξιόπιστο υπόδημα ή ένα ανθεκτικό πανωφόρι, τα οποία θα αποτελέσουν τη βάση για τα μελλοντικά look σου.

Ειδικότερα όσον αφορά στα υποδήματα, η επιλογή δεν είναι εύκολη. Διότι πόσο εύκολο είναι να βρεις ένα αξιόπιστο, άνετο και στυλάτο παπούτσι, το οποίο θα αναδεικνύει την αυθεντικότητά του στυλ σου και θα σε βοηθάει να ξεχωρίζεις από το πλήθος; Πόσο εύκολο είναι να βρεις ένα υπόδημα που θα φοριέται όλες τις ώρες και θα ανταποκρίνεται σε κάθε περίσταση; Κι όμως, η απάντηση κρύβεται στη λέξη διαχρονικότητα. Διότι όταν η διαχρονικότητα συναντά την καινοτομία, τότε ξέρεις πως διαθέτεις ένα υπόδημα, το οποίο πιάνει «τόπο» και όχι απλώς χώρο στην παπουτσοθήκη σου.

Αν θέλεις, λοιπόν, να πραγματοποιήσεις μία σίγουρη επένδυση για το στυλ σου, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τρεις λόγους που θα σε πείσουν πως χρειάζεσαι ένα διαχρονικό -αλλά αναβαθμισμένο- ζευγάρι μποτάκια Dr. Martens!

#1 Η συλλογή Quad Neoteric που υπόσχεται να ανεβάσει το στυλ σου σε νέα ύψη

Κακά τα ψέματα. Από τον Νοέμβριο και έπειτα, όλοι κυκλοφορούν με ένα ζευγάρι μποτάκια. Ο αδερφός, ο συνάδελφός σου, οι τυχαίοι περαστικοί στον δρόμο. Συνεπώς, είναι σημαντικό να βρεις ένα ευκολοφόρετο παπούτσι, το οποίο θα συμβαδίζει με τις απαιτήσεις της εποχής, αλλά συγχρόνως θα σε βοηθά να ξεχωρίζεις για το στυλ σου, κάθε στιγμή της ημέρας.

Ένα τέτοιο παπούτσι μπορείς να βρεις και στη νέα συλλογή Quad Neoteric της Dr. Martens, η οποία… ταράζει τα νερά και ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, διατηρώντας την αυθεντικότητα και τη διαχρονικότητα που χαρακτηρίζει το brand εν γένει. Πρόκειται για μία ανατρεπτική συλλογή, εμπνευσμένη από τις εμβληματικές σιλουέτες του πιο σημαντικού, πολιτιστικού, εμπορικού σήματος της σύγχρονης εποχής, η οποία ξεχωρίζει επειδή διαθέτει μία επανασχεδιασμένη, πιο ψηλή, platform σόλα, παρόμοια με τις κλασικές Quad platform σόλες της DOC.

#2 Διαθέτει αξιόπιστα υλικά, καθαρές γραμμές και όσα αγαπάς στα μποτάκια Dr. Martens

Όσοι έχουμε επενδύσει ήδη μία φορά σε ένα υπόδημα που φέρει την υπογραφή της Dr. Martens, ξέρουμε καλά πως πρόκειται για μία αναντικατάστατη προσθήκη στην παπουτσοθήκη μας. Φυσικά, το ίδιο ισχύει και για τα σχέδια που περιλαμβάνει η νέα, πρωτοποριακή συλλογή Quad Neoteric. Διότι είναι κατασκευασμένα από αξιόπιστα υλικά, όπως το ελαστικό δέρμα Nappa Lux, διαθέτουν καθαρές, απλές, άνετες γραμμές, καθώς και τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν τα μποτάκια της Dr. Martens, δηλαδή τη χαρακτηριστική κίτρινη βελονιά και την αυλακωτή σόλα με τις εντυπωσιακές τραχιές αυλακώσεις.

Ωστόσο, τα νέα μοντέλα Audrick 8-eye και Audrick Chelsea boots, είναι εξοπλισμένα με μία εντυπωσιακή Quad Neoteric σόλα 1,9 ιντσών, με την ελαφριά ενδιάμεση σόλα EVA και την ενσωματωμένη εσωτερική σόλα, SoftWair, η οποία υπόσχεται να σου προσφέρει ανεπανάληπτη άνεση σε κάθε σου βήμα.

#3 Τα μποτάκια της Dr. Martens απευθύνονται σε γενναίους ανθρώπους με προσωπικό στυλ

Αναρωτιέσαι ακόμη γιατί αξίζει να προσθέσεις ένα ζευγάρι Dr. Martens στην παπουτσοθήκη σου, όταν πρόκειται για μία σίγουρη επένδυση την οποία δεν θα μετανιώσεις; Αν οι παραπάνω λόγοι δεν ήταν αρκετοί για να σε πείσουν, σκέψου απλώς πως είναι ένα brand που εδώ και έξι δεκαετίες δεν έχει φύγει από τη μόδα και έχει αγαπηθεί από ετερόκλητα άτομα, μουσικούς και νέες κουλτούρες.

Αυτό συμβαίνει διότι η Dr. Martens δεν σταματά να εξελίσσεται και να απευθύνεται στους γενναίους του στυλ, δηλαδή σε όσους δεν διστάζουν να εκφράζουν την αυθεντικότητα και τη διαφορετικότητά τους, μέσα από το ντύσιμό τους. Τα μποτάκια της Dr. Martens είναι κατασκευασμένα για όσους υποστηρίζουν ένα δικό τους προσωπικό στυλ, ένα στυλ που δεν κάνει συμβιβασμούς και δεν υποκύπτει σε περιστασιακά trends, αλλά οδηγεί αυτόν που το εκπροσωπεί, σε ένα δημιουργικό «ταξίδι» αυτοέκφρασης. Μην ξεχνάς, άλλωστε, πως είναι ένα παπούτσι που συμβολίζει την προσωπική στάση και την ενδυνάμωση με τον πιο στυλάτο τρόπο.

Μην χάνεις άλλο χρόνο, λοιπόν! Αναζήτησε σήμερα τα εμβληματικά μποτάκια που θα οδηγήσουν το στυλ σου σε νέα… ύψη. Με λίγα λόγια, επένδυσε στη διαχρονικότητα που χαρακτηρίζει τη Dr. Martens και την έχει καθιερώσει σε έναν «σύμμαχο» για κάθε πιστό ακόλουθο του αυθεντικού street style.

Η νέα συλλογή της Dr. Martens είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα.
Κεντρική Διάθεση F
ais Group, 211 10 88 400