7+1 «βήματα» για να δημιουργήσουμε το πιο ξεχωριστό look του φθινοπώρου

Ναταλία Κατσακιώρη
7+1 «βήματα» για να δημιουργήσουμε το πιο ξεχωριστό look του φθινοπώρου
Lefteris_Partsalis

Το φθινόπωρο, η λεγόμενη «μεταβατική» περίοδος, είναι μία challenging εποχή για το στυλ μας. Και αυτό γιατί έχουμε την τάση να χανόμαστε ανάμεσα στα τόσα διαφορετικά trends της νέας σεζόν, αλλά και τα καλοκαιρινά μας ρούχα, που ακόμη δεν έχουν βγει από τα everyday looks μας.

Ας μην ξεχνάμε ότι πολλές φορές ένα μόνο item μπορεί να κάνει τη διαφορά και να δημιουργήσει ένα statement look, αρκεί να κάνουμε τη σωστή επιλογή. Εγώ αποφάσισα να πάω για shopping στο Golden Hall, για να βρω αυτό το item που θα κάνει τη διαφορά.

Χρώματα και prints

Αν είναι να ποντάρεις σε μία εντυπωσιακή ζακέτα για το φετινό φθινόπωρο, τότε το κατάστημα Love Boutique είναι το place to be για σένα. Εκεί δοκίμασα το πιο edgy cardigan σε neon πράσινο χρώμα, με ιδιαίτερα prints και σχέδια.

LPR50187.jpg

Love Boutique, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106858470

Logomania

Τα logos είναι παντού φέτος, οπότε δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από ένα all over printed, πλεκτό φόρεμα από τη νέα συλλογή της DKNY, σε λευκό και μαύρο. Είναι μία safe επιλογή για όλες τις ώρες.

LPR50160.jpg

DKNY, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2111088122

Το πορτοκαλί είναι το χρώμα της σεζόν

Ένα χρώμα, που δεν αγαπούσαν οι fashion insiders γίνεται φέτος ο πρωταγωνιστής της σεζόν. Το πορτοκαλί πουλόβερ που βρήκα στο κατάστημα United Colors of Benetton κάνει το τέλειο matching με τα τζιν παντελόνια και τις φόρμες μας.

LPR50127.jpg

United Colors of Benetton, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106896485

Chanel vibes

Αν κάτι πρέπει να υπάρχει στην ντουλάπα κάθε γυναίκας, αυτό είναι ένα tweed σακάκι με εντυπωσιακά, χρυσά κουμπιά, όπως αυτό που δοκίμασα στο κατάστημα Regalinas. Το συγκεκριμένο σε navy blue είναι ιδανική επιλογή.

LPR50008.jpg

Regalinas, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106852329

Luxurious but cool

Όλες θέλουμε να έχουμε πάνω μας ένα μικρό touch of glam. Τα friendship bracelets στο κατάστημα Links of London αποτελούν μία κλασική και εκλεπτυσμένη εκδοχή των βραχιολιών φιλίας, που μοιραζόμασταν με τους φίλους των παιδικών μας χρόνων.

LPR50049.jpg

Links of London, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106855848

Ιδιαίτερα τακούνια

Συνεχίζοντας τα ψώνια μου, βρήκα το go to ζευγάρι της σεζόν. Στο κατάστημα Nak Shoes τα μαύρα, pointe μποτάκια από το brand Steve Madden με bell heels, δηλαδή τακούνια σε σχήμα καμπάνας, έγιναν απευθείας τα αγαπημένα μου.

LPR50094.jpg

Nak Shoes, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106835031

Η πλισέ φούστα που θα σε βάλει σε ρομαντικό mood

Μία midi, αέρινη πλισέ φούστα με διαχρονικό floral print είναι must κάθε εποχή του χρόνου. Στο κατάστημα Scotch & Soda δοκίμασα την πιο stylish, φθινοπωρινή εκδοχή της.

LPR50024.jpg

Scotch & Soda, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106896645

Colorful γυαλιά ηλίου; I do!

Δεν θα μπορούσα να φύγω από το Golden Hall προτού δω τα νέα σχέδια σε eyewear στο κατάστημα Occhio Papavassiliou. Τα δικά μου αγαπημένα είναι τα μωβ, cat eye γυαλιά ηλίου, με τον matching φακό. Διότι το χρώμα είναι απαραίτητο μία ηλιόλουστη, φθινοπωρινή μέρα.

LPR50081.jpg

Occhio Papavassiliou, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106199488

Ακολούθησε και εσύ, λοιπόν, τα πιο stylish βήματα, για να δημιουργήσεις φθινοπωρινά looks που θα εντυπωσιάσουν και αφού κάνεις την εγγραφή σου στο νέο site του Golden Hall και φτιάξεις την wishlist σου, επισκέψου το αγαπημένο σου Εμπορικό Κέντρο. Διότι εκεί θα γεμίσεις τη shopping list της σεζόν με τα must items όλων των κορυφαίων brands, για εμφανίσεις που σίγουρα θα ξεχωρίσουν!