Comfort first! Τα lingerie pieces και αξεσουάρ για άνεση και στυλ στις εμφανίσεις μας

Ναταλία Κατσακιώρη
Comfort first! Τα lingerie pieces και αξεσουάρ για άνεση και στυλ στις εμφανίσεις μας
Lefteris_Partsalis

Το φθινόπωρο είναι η εποχή της ανασυγκρότησης και της αναδιοργάνωσης. Και συνοδεύεται συνήθως με ένα μικρό ξεκαθάρισμα στις ντουλάπες μας και μία ανανέωση όλων των απαραίτητων items.

Προσωπικά θεωρώ ότι τα lingerie είναι αυτά που πρέπει να ανανεώνουμε κάθε σεζόν, γιατί παρόλο που όλες μας έχουμε την αίσθηση ότι πρόκειται για ένα μέρος του στυλ μας που δεν φαίνεται, θα έρθω να σε εκπλήξω και να σου πω ότι τα κατάλληλα εσώρουχα και αξεσουάρ είναι must για κάθε stylish γυναίκα. Έτσι, πήγα στο Golden Hall για τα καθιερωμένα μου φθινοπωρινά ψώνια.

Happy socks, happy feet

Οι πολύχρωμες, printed κάλτσες είναι τάση εδώ και πολλά χρόνια και δίνουν ένα μικρό άγγιγμα χαράς στη διάθεσή μας, ακόμη και αν δεν φαίνονται. Στο κατάστημα Happy Socks βρήκα το αγαπημένο μου σκούρο πράσινο ζευγάρι κάλτσες, με πορτοκαλί λεπτομέρειες από τη σειρά Space Dog.

LPR59897.jpg

Happy Socks, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106848102

Ένα μαύρο κορμάκι είναι must

Στο κατάστημα Intimissimi δοκίμασα ένα από τα πιο απαραίτητα items των γυναικείων lingerie. Ένα μαύρο, κλασικό κορμάκι χωρίς ραφές, που φοριέται μέσα από κάθε σύνολο χωρίς να διαγράφει, ενώ μπορείς να το αξιοποιήσεις και σαν top με τα αγαπημένα σου bottoms.

LPR59920.jpg

Intimissimi, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106857827

Πολύχρωμα βήματα με στυλ

Συνεχίζοντας τα ψώνια μου, έριξα μια ματιά στη νέα χειμερινή συλλογή της Calzedonia. Εκεί, όπου μπορείς να δεις από κοντά τα νέα καλσόν από βαμβακερή δαντέλα, που θα είναι το hot trend της σεζόν. Το μωβ lilac είναι το δικό μου αγαπημένο.

LPR59949.jpg

Calzedonia, στο ισόγειο του Golden Hall, Τηλ. 2106834480

Coziness and style at home

Και επειδή το φθινόπωρο είναι η εποχή που μαζευόμαστε και πάλι στο σπίτι, η αγάπη μας για τη μόδα πρέπει να μας ακολουθεί και στις στιγμές χαλάρωσης. Στο κατάστημα Triumph δοκίμασα την ανάλαφρη printed πουκαμίσα της homewear σειράς, που αξίζει μια θέση στην ντουλάπα σου.

LPR59989.jpg

Triumph, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106813206

Curvy and sexy

Αν ανήκεις και εσύ στα κορίτσια με έντονες καμπύλες, τότε στο κατάστημα Magnolia Grace θα βρεις το πιο άνετο και κομψό σουτιέν, σε εξαιρετική ποιότητα, που αναδεικνύει το μπούστο. Γιατί το sexiness δεν έχει σωματότυπο.

LPR59983.jpg

Magnolia Grace, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106855218

Ένα set εσωρούχων για όλες τις ώρες

Τελευταία στάση το κατάστημα Wolford, όπου η άνεση συναντά την κομψότητα στο set εσωρούχων W, από μαλακό, βαμβακερό ύφασμα. Σε μαύρο και ροζ χρώμα, είναι ένα set lingerie που θα ξεχάσεις κυριολεκτικά ότι το φοράς.

LPR59966.jpg

Wolford, στον 1ο όροφο του Golden Hall, Τηλ. 2106855218

Η ντουλάπα μιας ultra fashionable γυναίκας θέλει τα σωστά ρούχα, αλλά και τα σωστά εσώρουχα. Αξίζει να αφιερώσεις, λοιπόν, λίγο χρόνο για να ανανεώσεις τη lingerie συλλογή σου με μια βόλτα στο αγαπημένο σου Εμπορικό Kέντρο, αφού πρώτα θυμηθείς να εγγραφείς στο νέο site του Golden Hall για να ενημερώνεσαι για τα πάντα πρώτη απ’ όλους. Η δική μας shopping list έχει, ήδη, όλα τα απαραίτητα. H δική σου;