Η SARΚΚ παρουσίασε τις νέες συλλογές Tommy Hilfiger & Calvin Klein SS2023 με καλοκαιρινή διάθεση

Η SARΚΚ παρουσίασε τις νέες συλλογές Tommy Hilfiger & Calvin Klein SS2023 με καλοκαιρινή διάθεση
PANOS BAMPALOUKAS

Mία ξεχωριστή ολοήμερη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 από την SARKK ΑΒΕΕ, τον αποκλειστικό διανομέα της Tommy Hilfiger και της Calvin Klein, στα digital showrooms της εταιρείας.

Εκεί, εκπρόσωποι των media και influencers είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις νέες συλλογές Spring/Summer 2023 των δύο εμβληματικών brands.

Tο showroom της Tommy Hilfiger γέμισε με έμπνευση από την ζωή στη θάλασσα και τη ναυτική κληρονομιά. Για τη νέα σεζόν η Tommy Hilfiger επαναπροσδιορίζει τις εμβληματικές της σιλουέτες, όπως το μπουφάν με varsity numbers, το peacoat, το παντελόνι chino, το cricket πουλόβερ και το shirt-dress. Αυτό το θέμα κυριαρχεί καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν σε washed στυλ με χειροποίητες και χαρακτηριστικές λεπτομέρειες. Παράλληλα, η Tommy Jeans collection, με έμπνευση από τα 90s, επαναφέρει τις oversized και baggy γραμμές, τα denim sets, αλλά και τα κλασικά Chicago και Rugby T-shirt σε σύγχρονο streetwear style. Στη συλλογή κυριαρχούν τα pop up έντονα χρώματα, το all-over monogram logo, αλλά και το χαρακτηριστικό psychedelic print. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις προτάσεις του brand για τη νέα σεζόν και μέσα από ένα ευχάριστο και διαδραστικό παιχνίδι να ψηφίσουν το αγαπημένο τους look.

2022.11.30-_-Calvin-Klein-SS23-Media-Day-(6).JPG

Για την Άνοιξη του 2023, η Calvin Klein παρουσίασε σχέδια που αποπνέουν τον αισθησιασμό και την μινιμαλιστική διάσταση του brand. Nude αποχρώσεις με pop up χρώματα το πορτοκαλί και το aqua, ανάλαφρα υφάσματα, αιθέριες υφές, αλλά και τα all-time-classic denim sets αποτελούν τα βασικά στοιχεία της συλλογής, τα οποία συμπληρώνονται αρμονικά με αντίστοιχα accessories και footwear. Τα βλέμματα των παρευρισκόμενων στο showroom της Calvin Klein τράβηξε το photobooth που τους χάρισε ένα μοναδικό memorabilia από την ημέρα.

Όλοι οι καλεσμένοι στο τέλος της ημέρας έλαβαν ένα ξεχωριστό δώρο από την Tommy Hilfiger, μια limited edition tote bag για να τους συνοδεύει σε κάθε στιγμή της ημέρας τους και από την Calvin Klein ένα underwear set “for her & for him”.

Σχετικά με τη SARKK ΑΒΕΕ:

Η SARKK ιδρύθηκε το 1998 με στόχο την αποκλειστική διανομή της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία, τη Βόρεια Μακεδονία και τη Μολδαβία. Από την 1η Ιουλίου 2019 ανέλαβε αποκλειστικός διανομέας και για το brand Calvin Klein στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία.

Η στρατηγική ανάπτυξής της είναι βασισμένη στην omni-channel προσέγγιση. Τα προϊόντα και των δυο brand διατίθενται μέσω φυσικών καταστημάτων, συνεργασιών Shop-In-Shop, Οutlet καταστημάτων, ενός μεγάλου δικτύου πελατών χονδρικής, καθώς και μέσω των tommy.com και calvinklein.gr

Η SARKK έχοντας πάντα ως στόχο την υγιή ανάπτυξη και με γνώμονα την εταιρική κοινωνική ευθύνη, με σταθερά και σίγουρα βήματα αποτελεί μία από τις πιο υγιείς εταιρίες του κλάδου, που εξαπλώνεται κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

2022.11.30-_-Tommy-Hilfiger-SS23-Media-Day-(4).JPG

Σχετικά με την Tommy Hilfiger

Η TOMMY HILFIGER είναι από τα κορυφαία designer lifestyle brands στον κόσμο. Είναι διεθνώς αναγνωρισμένη για τον εορτασμό του classic American cool στιλ με ένα preppy twist, ενώ ανανεώνει και εμπνέει τους καταναλωτές από το 1985. Μέχρι και σήμερα δημιουργεί εμβληματικό στυλ, το οποίο ζωντανεύει όταν συναντάται το κλασικό και το νέο, μαζί με ανθρώπους που διαμορφώνουν την κουλτούρα σε όλο τον κόσμο.

Το χαρτοφυλάκιο του brand περιλαμβάνει τις συλλογές TOMMY HILFIGER και TOMMY JEANS

2022.11.30-_-Tommy-Hilfiger-SS23-Media-Day-(9).JPG
2022.11.30-_-Tommy-Hilfiger-SS23-Media-Day-(8).JPG

Ως η βασική συλλογή, η TOMMY HILFIGER αναγνωρίζεται παγκοσμίως για το γεγονός ότι εντάσσει το κλασικό αμερικανικό cool πνεύμα στην καρδιά της μάρκας. Η συλλογή προσφέρει μια ευρεία επιλογή σχεδίων σε περισσότερες από 25 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένου ανδρικού, γυναικείου και παιδικού sportswear ρουχισμού (casual clothing), υποδημάτων και αξεσουάρ.Η σειρά TOMMY JEANS εμπνέεται από τα American denim classics με μια σύγχρονη και casual ματιά. Προσθέτοντας μια νεανική ενέργεια και ένα twist στην κληρονομιά του brand TOMMY HILFIGER, οι ανδρικές και γυναικείες συλλογές TOMMY JEANS επικεντρώνονται στο premium denim.

Σχετικά με την Calvin Klein:

Η Calvin Klein αποτελεί συνώνυμο του σύγχρονου μινιμαλισμού και του self-expression χωρίς αναστολές. Με στόχο να εμπνεύσει και να εκφράσει προοδευτικά ιδανικά, ιδρύθηκε το 1968 και ακόμα και σήμερα αφυπνίζει τις αισθήσεις του κοινού και απελευθερώνει τη φαντασία του. Με το αμερικάνικο DNΑ να είναι εμφανές στη σαγηνευτική αισθητική του brand, η Calvin Klein πρωτοπορεί με τις τoλμηρές της καμπάνιες, αγκαλιάζοντας το διαφορετικό. Inclusive και diverse, αποτελεί μία από τις πρώτες εταιρίες που στήριξαν την LGBTQI+ κοινότητα, ενώ συνεχίζει να προωθεί πρότυπα φυσικής ομορφιάς, όπως αυτά γνώρισαν την απόλυτη δόξα στα 90s.
Το χαρτοφυλάκιο του brand περιλαμβάνει τις συλλογές CK Calvin Klein, Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Calvin Klein Underwear και Calvin Klein Performance