To απόλυτο gift guide με χριστουγεννιάτικα δώρα για όλους

To απόλυτο gift guide με χριστουγεννιάτικα δώρα για όλους

Τώρα ειδικά, που οι ημέρες των Χριστουγέννων είναι μόνο μια «ανάσα» μακριά μας, είναι και η δική σου ευκαιρία να βάλεις λίγη από τη μαγεία των γιορτών στη ζωή σου, μέσα από μερικές απλές αλλά… θαυματουργές ιδέες, για να «απογειώσεις» το καθιερωμένο «έθιμο» του gift giving, για όλη την οικογένεια και μάλιστα στις πιο μειωμένες τιμές.

Αν υπάρχει κάτι που γνωρίζουμε όλες μας πολύ καλά, είναι πως τα Χριστούγεννα είναι μία μοναδική ευκαιρία για να εντάξουμε λίγη «μαγεία» σε κάθε μας εμπειρία. Stepintothemagic λοιπόν, με γιορτινούς στολισμούς, λαμπερά χρώματα και ξεχωριστές στιγμές με τους αγαπημένους μας ανθρώπους, που κάνουν την αντίστροφη μέτρηση για το νέο έτος, να μοιάζει μαγική. Φυσικά, από την ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα πιο μοναδικά δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Τώρα ειδικά, που οι ημέρες των Χριστουγέννων είναι μόνο μια «ανάσα» μακριά μας, είναι και η δική σου ευκαιρία να βάλεις λίγη από τη μαγεία των γιορτών στη ζωή σου, μέσα από μερικές απλές αλλά… θαυματουργές ιδέες, για να «απογειώσεις» το καθιερωμένο «έθιμο» του gift giving, για όλη την οικογένεια και μάλιστα στις πιο μειωμένες τιμές. Πού αλλού; Μα φυσικά στο στολισμένο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, το οποίο και φέτος τα Χριστούγεννα, προσφέρει την απόλυτη εμπειρία χριστουγεννιάτικου shopping με επιλογές για μοναδικά δώρα, έως και 70% πιο φθηνά σε όλα τα αγαπημένα designer brands.

Christmas gifts για τη μαμά και την αδερφή σου

Θέλοντας να αρχίσεις να σβήνεις ονόματα από την Christmas list σου, δεν θα γινόταν να μην ξεκινήσεις από ένα πρόσωπο που είναι πάντα εκεί για εσένα και θέλεις να το ευχαριστείς με κάθε ευκαιρία. Ο λόγος για τη μητέρα σου. Τι θα έλεγες, λοιπόν, τα φετινά Χριστούγεννα να τη βοηθήσεις να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα της, προσφέροντάς της ξεχωριστά fashion κομμάτια, για το πιο all time classic look; Για παράδειγμα, ιδανική προσθήκη στην ντουλάπα της θα ήταν ένα ευκολοφόρετο μπεζ παλτό και μία μαύρη δερμάτινη τσάντα, με ασορτί γάντια για τις everyday ή γιορτινές εμφανίσεις της.

Οι επιλογές μου από το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen: Παλτό GANT, τσάντα BOSS, γάντια BOSS

Αν έχεις αδερφή, τότε σίγουρα γνωρίζεις πως το δώρο που θα επιλέξεις για εκείνη είναι στην ουσία ένα… δώρο και για εσένα την ίδια! Επομένως, πρέπει να κάνεις μία «έξυπνη» επιλογή, Queenette. Ακόμη και εάν δεν έχεις αποφασίσει ποιο θα είναι το outfit σου στο New Year’s Eve, άσε το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen να πάρει για εσένα τη σωστή απόφαση. Μίνι κρουαζέ φόρεμα σε animal print με πούλιες ή η πιο glamourous μίνι φούστα σε μπλε απόχρωση; Όποια και εάν είναι η τελική σου επιλογή, φρόντισε να ταιριάζει, τόσο στο δικό της όσο και στο δικό σου στυλ και πίστεψέ με, το ίδιο ακριβώς θα σκεφτεί και εκείνη, όταν έρθει η στιγμή του δικού σου x-mas gift!

Οι επιλογές μου από το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen: Φόρεμα LYNNE(BSB), φούστα PINKO

Σε κάθε περίπτωση, θέλω να πιστεύω πως έχεις προσθέσει τον εαυτό σου στη λίστα με τους παραλήπτες των δώρων, καθώς στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen θα βρεις πολλά items σε μειωμένες τιμές, τα οποία αξίζουν μία θέση στην ντουλάπα σου. Στα must-have του φετινού χειμώνα, φυσικά, είναι ένα ζευγάρι ψηλές, μαύρες μπότες, τις οποίες μπορείς να συνδυάσεις ιδανικά με ένα μαύρο δερμάτινο τσαντάκι ώμου, για το πιο chiclook! Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις ένα κόκκινο τσαντάκι, το οποίο αναμφίβολα, θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα.

Οι επιλογές μου από το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen: Μπότες TSAKIRIS MALLAS, τσάντα ώμου MICHAEL KORS (Kalogirou Pret a Porter), τσάντα ώμου KEM

Το δώρο που δεν θα θέλει να αποχωριστεί ο σύντροφός σου στις φετινές γιορτές

Αν μη τι άλλο, τα Χριστούγεννα είναι η ιδανική αφορμή να κάνεις στον σύντροφο σου, το πιο όμορφο δώρο. Ακόμη, λοιπόν, και εάν δεν έχεις ακόμη την απάντηση στο ερώτημα «Τι δώρο να του πάρω;», το εκπτωτικό χωριό McArthurGlenθα διευκολύνει την επιλογή σου και θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Το μόνο που χρειάζεται είναι μία βόλτα στα στολισμένα καταστήματά του. Μήπως, τα φετινά Χριστούγεννα, αξίζει να επενδύσεις σε μία safe και κλασική επιλογή, όπως ένα καρό πουκάμισο; Η συγκεκριμένη επιλογή, άλλωστε, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα trends του φετινού χειμώνα. Μπορείς, φυσικά, να το συνδυάσεις με ένα bluejean σε straight γραμμή και ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα oxford παπούτσια για το πιο chicandcasualstreetlook.

Οι επιλογές μου από το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen: Πουκάμισο FUNKY BUDDHA, jean AMERICAN EAGLE, παπούτσια NAK

Αν, πάλι, τα αξεσουάρ είναι εκείνα που λείπουν από τις στυλιστικές προσπάθειες του αγαπημένου σου, τότε ετοιμάσου να ανακαλύψεις όλα όσα θα αναδείξουν το μοναδικό στυλ του. Ανάμεσά τους ένα μπλε πλεκτό σκουφί, μία ταμπά δερμάτινη ζώνη ή ένα πορτοφόλι με ασορτί μπρελόκ σε καφέ απόχρωση.

Οι επιλογές μου από το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen: Σκουφί CALVIN KLEIN, ζώνη DIESEL, πορτοφόλι TOMMY HILFIGER

NT_McArthurGlen_Queen.gr(OK)!_html_fc9a2fbe8edf1bc1.jpg

Ιδού τι θα πάρεις φέτος στο παιδί, το ανιψάκι ή το βαφτιστήρι σου!

Τα Χριστούγεννα σημαίνουν δώρα, παιχνίδια και χαρά. Ειδικότερα για τα παιδιά, το γράμμα προς τον Άγιο Βασίλη και τα γιορτινά πακέτα που θα πάρουν, είναι κάτι που περιμένουν μία ολόκληρη χρονιά. Όπως κατάλαβες, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen και για τα γιορτινά δώρα των παιδιών, διότι εκεί θα βρεις μία πληθώρα προϊόντων από κάθε κατηγορία, όπως το πιο ζεστό μπουφάν για τον μικρό σου σε μπεζ απόχρωση, ένα ζευγάρι αθλητικά μποτάκια για ατελείωτο παιχνίδι στο κρύο και μερικά γιορτινά καλτσάκια για να είναι πάντα in fashion.

Οι επιλογές μου από το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen: Μπουφάν CALVIN KLEIN, αθλητικά μποτάκια GEOX, κάλτσες HAPPY SOCKS

NT_McArthurGlen_Queen.gr(OK)!_html_fb1d21308e73f875.jpg

Για τη μικρή σου πριγκίπισσα, δεν θα παραλείψεις να βάλεις στο καλάθι των πιο γιορτινών δώρων μία κόκκινη σαλοπέτα ή ένα κόκκινο γιορτινό φόρεμα, τα οποία μπορείς να συνδυάσεις καταπληκτικά με ένα ζευγάρι σουέντ αθλητικά παπούτσια σε ροζ απαλή απόχρωση.

Οι επιλογές μου από το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen: Σαλοπέτα LAPIN HOUSE, αθλητικά παπούτσια PUMA

Και επειδή, συνήθως στη βόλτα για ψώνια με τα μικρά μας δεν είμαστε μόνες, το Εκπτωτικό Χωριό σε περιμένει να ανακαλύψεις παρέα με τα παιδιά τη μαγεία των γιορτών και να απολαύσεις μία υπέροχη ημέρα γεμάτη shopping και μοναδικές χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες, αφιερωμένες στα παιδιά σε ένα εορταστικό σκηνικό. Η μαγική ατμόσφαιρα ξεκινά στο κρυστάλλινο παλάτι της PLAYMOBIL που βρίσκεται στον πρώτο όροφο και υποδέχεται όλα τα παιδιά για μια παραμυθένια εμπειρία, ενώ οι χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις του Εκπτωτικού Χωριού συνεχίζονται με το PLAYMOBIL Parade και πολλές ακόμη εμπειρίες!

Λίγο πριν αρχίσεις να ετοιμάζεσαι για τα ψώνια των Χριστουγέννων, να θυμάσαι πως αν θέλεις τα φετινά δώρα σου να χαρίσουν λίγη από τη μαγεία των γιορτών στους παραλήπτες τους, τότε… step into the magic και αυτές τις γιορτές κανένας δεν θα μείνει εκτός της Christmas list σου. Χωρίς να χάσεις πολύτιμο χρόνο, ανακάλυψε όλα όσα χρειάζεσαι, κάνοντας μία μαγευτική βόλτα στους στολισμένους διαδρόμους του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen, εκεί όπου μπορείς να βρεις δώρα από αγαπημένα designer brands έως 70% πιο φθηνά.