Tο «grand opening» της νέας boutique HOGAN στην Αθήνα

Tο «grand opening» της νέας boutique HOGAN στην Αθήνα
© Thomas Gerasopoulos, All Rights Reserved

 O οίκος HOGAN, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φάις, διοργάνωσαν ένα cocktail party για να γιορτάσουν τα εγκαίνια της νέας boutique στην καρδιά της Αθήνας, στην εμβληματική οδό Σταδίου 4 στο City Link, την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022.

Υπό την παρουσία του Andrea Della Valle – Προέδρου και Ιδρυτή της Hogan και Αντιπροέδρου του Tod’s Group – στην εκδήλωση παρευρέθηκαν fashion media experts, key opinion leaders, influencers και celebrities, καθώς και δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου. Συνοδευόμενοι από τον ήχο της δημοφιλούς DJ Xenia Ghali, η οποία εμψύχωσε τη βραδιά με τα διάσημα funky beats της, οι καλεσμένοι περιηγήθηκαν στον ολοκαίνουργιο χώρο της boutique, όπου παρουσιάζονται οι γυναικείες και ανδρικές συλλογές του brand.

hogan_stadiou_new1-3.jpg

Η νέα boutique HOGAN στην Αθήνα προσφέρει ένα πολυτελές και άνετο περιβάλλον όπου κάθε στοιχείο είναι η πεμπτουσία της φυσικής ενσυναίσθησης του brand, αντιπροσωπεύοντας έτσι ένα ακόμα βήμα στην επέκταση της αγοράς.

hogan_stadiou-4.jpg

Ιδρύθηκε το 1986 και μέρος του πολυτελούς Group Tod's SPA, o οίκος HOGAN βρίσκεται στο επίκεντρο της casual πολυτέλειας για πολλά χρόνια, πρεσβεύοντας μια χαλαρή αλλά ταυτόχρονα φρέσκια και εκλεπτυσμένη εμφάνιση, διατηρώντας αναλλοίωτα την κομψότητα και το στυλ.

hogan_stadiou_new1-5.jpg