Η χριστουγεννιάτικη συλλογή της ‘ALE μας έβαλε σε party mood από τώρα

Η χριστουγεννιάτικη συλλογή της ‘ALE μας έβαλε σε party mood από τώρα
Thanassis Krikis

Η αντίστροφη μέτρηση για την πιο λαμπερή γιορτή του χρόνου έχει ξεκινήσει και εμείς σας παρουσιάζουμε εδώ τα αγαπημένα μας κομμάτια από τη Festive Collection ’22-’23 της ‘ALE, για να είστε τα φετινά Χριστούγεννα πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Τα fashion items της συλλογής έχουν λάμψη, θηλυκότητα, τολμηρή σχεδίαση και δημιουργούν statement looks που αναδεικνύουν την προσωπικότητα της γυναίκας που θέλει το στιλ της να είναι κομψό, μοντέρνο, μα πάνω απ’ όλα αυθεντικό. Η νέα Xmas κολεξιόν της ‘ALE έχει τον wow factor και τα σύνολα εκείνα που χρειάζεστε, για να κάνετε φέτος τις γιορτές τις πιο bold και λαμπερές εμφανίσεις!

Οι παγιέτες μπορεί να είναι από τα top trends της σεζόν, αλλά η ‘ALE πήγε την τάση ένα βήμα παραπέρα επιλέγοντας multicolored, για να ντύσουν ένα κοντό εξώπλατο φόρεμα, μια μίνι φούστα και ένα lingerie top που θα κερδίσουν τα βλέμματα όλων από την πρώτη στιγμή. Η εκθαμβωτική λάμψη είναι ένα από τα core χαρακτηριστικά της συλλογής και σε αυτήν προστίθεται ένα mini αποκαλυπτικό φόρεμα με τιράντα και ένα sexy crop top με φουσκωτά μανίκια – καλυμμένα και τα δύο με λαμπερές ασημί παγιέτες! Ταιριάξτε το φόρεμα με μποτάκια, για να δημιουργήσετε ένα contemporary look και το κροπ τοπ με τα puffy sleeves με ένα baggy fit παντελόνι από δερματίνη, για να παίξετε με τις υφές και να χαρίσετε στην εμφάνισή σας μια αβίαστη κομψότητα.

ALE_2022_11_11_Insta_00570_1.jpg

Η δημιουργική διάθεση απογειώνεται με το holographic effect και τις παγιέτες στο έντονο πράσινο χρώμα. Key-items του holographic trend; Το θηλυκό φόρεμα με έναν ώμο και η μίντι φούστα που θα σας βάλουν αμέσως σε party mood. Ακολούθως, είδαμε τις πούλιες να συνδυάζονται με το βελούδο και να δημιουργούν ένα μαύρο glamorous κοστούμι και ένα mini boxy dress με έντονους ώμους σχεδιασμένο, για να κάνετε standout!

ALE_2022_11_11_Insta_00723_1.jpg

Το ντεβορέ βελούδο πρωταγωνιστεί και αυτό στη Festive Collection της ‘ALE και όσο για τα χρώματα: το μαύρο, το μωβ και το φούξια είναι οι κυρίαρχες επιλογές του αγαπημένου fashion brand. Μεταξύ άλλων, μας άρεσε πολύ το κολακευτικό corset top της συλλογής με το εναλλακτικό pied de poule μοτίβο και το statement κιμονό που στον καμβά του είναι αποτυπωμένο ένα τολμηρό new age Japanese pattern!

ALE_2022_11_11_Insta_00965_1.jpg

Η αισθητική της καινούργιας χριστουγεννιάτικης συλλογής της ‘ALE μας έβαλε αμέσως σε party mood χάρη στα glamorous και shiny υφάσματα, τα έντονα χρώματα, τις θηλυκές γραμμές και τον sexy χαρακτήρα της. Ανακαλύψτε τη εδώ: https://www.ale.com.gr/hellas/christmas-outfits