Γιατί πραγματική αγάπη για εμένα σημαίνει φιλία δίχως όρους

Γιατί πραγματική αγάπη για εμένα σημαίνει φιλία δίχως όρους

Aποφάσισα τη φετινή μέρα του Αγίου Βαλεντίνου να τη μοιραστώ μαζί της, για να γιορτάσουμε αυτήν την ξεχωριστή μέρα, που είναι τόσο unique, όσο η φιλία που μας δένει.

Αν πέρυσι τέτοιες ημέρες κάποιος μου έλεγε πως η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου θα με έβρισκε φέτος single και ready to mingle, το πιο πιθανό είναι ότι θα του έλεγα πως έχει μεγάλη φαντασία. Ωστόσο, επειδή η ζωή είναι ένα συναρπαστικό roller coaster με απρόβλεπτες στροφές, τα πράγματα δεν παίρνουν πάντα την τροπή που θέλουμε. Ευτυχώς, εγώ σε αυτήν τη διαδρομή έχω και συνεπιβάτη στο βαγόνι μου.

Αυτός δεν είναι άλλος από την Ντόρα, το κορίτσι που τα τελευταία 15 χρόνια έχει έρθει αντιμέτωπη με την καλύτερη και τη χειρότερη δυνατή εκδοχή μου, επιλέγοντας κάθε φορά να παραμένει στο πλάι μου. Και παρότι αρκετός κόσμος θεωρεί πως «ουδείς αναντικατάστατος», εγώ μπορώ να πω με βεβαιότητα πως η καλύτερή μου φίλη, είναι ο θησαυρός μου, ένας πολύτιμος, μοναδικός άνθρωπος που δίχως αυτόν η ζωή μου θα ήταν μονότονη και πολύ πιο δύσκολη.

Διότι αν δεν υπήρχε η αγκαλιά της κολλητής μου, αυτό το ζεστό, φιλόξενο «κουκούλι» που μου προσφέρει ασφάλεια και στήριξη, όταν αισθάνομαι πως το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον μου, πώς θα μπορούσα να ανοίξω ξανά τα φτερά μου και να μεταμορφωθώ σε πεταλούδα; Για όλους τους παραπάνω λόγους, λοιπόν, αποφάσισα τη φετινή μέρα του Αγίου Βαλεντίνου να τη μοιραστώ μαζί της, για να γιορτάσουμε αυτήν την ξεχωριστή μέρα, που είναι τόσο unique, όσο η φιλία που μας δένει.

Ένα sparkling δώρο σε σχήμα καρδιάς για το πιο λαμπερό κορίτσι της ζωής μου

Μπορεί η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου να είναι μία μέρα αφιερωμένη στην άνευ όρων αγάπη μας για τους άλλους όμως, ποιος είναι αυτός που έχει προαποφασίσει ότι αφορά αποκλειστικά σε ζευγάρια; Αυτή η ερώτηση με οδήγησε στο συμπέρασμα πως η φιλία μου με την κολλητή μου, είναι μία σχέση που αξίζει όσο καμία άλλη να τη γιορτάσω, αφού όσα αγόρια και αν περάσουν, ξέρω καλά πως εκείνη είναι το «άλλο μου μισό», ο άνθρωπος που με συμπληρώνει, με δέχεται όπως είμαι και θα είναι πάντα εκεί για εμένα. Το ζήτημα ήταν, βέβαια, πού θα έβρισκα ένα τόσο μοναδικό δώρο, για ένα τόσο μοναδικό πρόσωπο;

Ήθελα να της χαρίσω κάτι που θα μπορούσε να έχει πάντα μαζί της, κάτι που θα της υπενθύμιζε κάθε στιγμή πως όσα και αν είναι τα χιλιόμετρα που μας χωρίζουν, εκείνη θα βρίσκεται πάντα σε μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Κάπως έτσι, μόλις ανακάλυψα το νέο βραχιόλι Moments Studded Chain, το οποίο ανήκει στη νέα συλλογή Valentine’s της Pandora και είναι κατασκευασμένο από μασίφ ασήμι 925, ήμουν σίγουρη πως είχα βρει το τέλειο, sparkling δώρο για το πιο λαμπερό κορίτσι που ξέρω!

Το συγκεκριμένο κόσμημα ήταν πραγματικά η ιδανική επιλογή, αφού διαθέτει ένα περίτεχνο κούμπωμα σε σχήμα καρδιάς, ενώ αιχμαλωτίζει όλο το φως της αγάπης που αισθάνομαι πως εκπέμπω, όταν βρίσκομαι δίπλα στη φίλη μου.

NT_Pandora-Valentines_Friendship-@Queen.gr_html_5543865ab12dd675.png

Μία unique Valentines εμπειρία με burger, pampering, 90s μουσική και λάμψη

Ήδη από τα τέλη του Ιανουαρίου προσπαθούσα να σκαρφιστώ μία unique εμπειρία για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η οποία θα έπειθε την κολλητή μου να αφήσει στο σπίτι τον σύντροφό της και να περάσει το βράδυ της 14ης Φεβρουαρίου μαζί μου. Και ειλικρινά, δεν δυσκολεύτηκα πολύ να βρω κάτι που θα την ενθουσίαζε πραγματικά. Βλέπεις, αν υπάρχει κάτι στο οποίο ξέρω πως η φίλη μου δεν μπορεί να αντισταθεί, αυτό είναι ένα λαχταριστό burger με πατάτες τηγανητές, μία αναζωογονητική «ιεροτελεστία» pampering που περιλαμβάνει σπιτικές κρέμες προσώπου, μανικιούρ και πεντικιούρ και φυσικά, μία ξεσηκωτική playlist με τις αγαπημένες μας 90s επιτυχίες.

Έτσι και αλλιώς, σκοπός μου δεν είναι να την εντυπωσιάσω, αλλά να της προσφέρω ένα ξεχωριστό βράδυ που θα αναπολεί με νοσταλγία μεγαλώνοντας, ένα βράδυ αφιερωμένο σε εμάς, σε όλα αυτά που δεν χορταίνουμε να απολαμβάνουμε και να μοιραζόμαστε όλα αυτά τα χρόνια. Σκοπός μου είναι να της δείξω με κάποιον τρόπο, πως όσο και αν μεγαλώσουμε, όσο και αν αλλάξουμε εμείς ή τα δεδομένα στη ζωή μας, η φιλία μας και όσα αυτή περιλαμβάνει, είναι κάτι διαχρονικό, όπως το βραχιόλι Moments Studded Chain από την Pandora, που θα κρατήσει για πάντα! Άλλωστε, μία αγάπη τόσο μοναδική και πολύτιμη, όσο αυτή που με συνδέει με την κολλητή μου, αξίζει να τη γιορτάζω κάθε μέρα, επειδή μου δίνει αφορμές να ερωτεύομαι τη ζωή, καθώς και λόγους για να αγαπάω περισσότερο τον εαυτό μου.

NT_Pandora-Valentines_Friendship-@Queen.gr_html_f264bb28e2dd2dcf.png

Τι κι αν η φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου σε βρίσκει single; Σίγουρα υπάρχει ένα πολύ ξεχωριστό πρόσωπο στη ζωή σου, μία φίλη αδερφική, η οποία με την παρουσία της νοηματοδοτεί τη ζωή σου, την κάνει συναρπαστική και περιπετειώδη. Σε αυτήν τη φίλη, λοιπόν, μπορείς να χαρίσεις φέτος ένα unique δώρο από τη νέα συλλογή Valentines της Pandora, η οποία χαρακτηρίζεται από δυναμικές γραμμές, κόκκινες, ροζ, χρυσές αποχρώσεις και αστραφτερά κρύσταλλα, δηλαδή sparkling, εντυπωσιακές «πινελιές» που εκφράζουν τη μοναδικότητα και τη διαχρονικότητα της φιλίας σας.

#MomentsWithPandora #AsUniqueAsYourLove #PandoraValentines #Pandora #PandoraStyle