Easter gifts: Ανακαλύψαμε τη λίστα με τα δώρα που ανυπομονούν να λάβουν οι παραλήπτες σου

Easter gifts: Ανακαλύψαμε τη λίστα με τα δώρα που ανυπομονούν να λάβουν οι παραλήπτες σου

Ένας ολοκληρωμένος οδηγός από ιδιαίτερα πασχαλινά δώρα, τα οποία εντοπίσαμε στα καταστήματα του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos, ώστε να επιλέξεις το κατάλληλο για κάθε αγαπημένο σου πρόσωπο.

Καθώς ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το φετινό Πάσχα, δεν μπορείς να κρύψεις την ανυπομονησία σου. Βλέπεις, η συγκεκριμένη γιορτή δεν είναι μόνο μία αφορμή για να βάλεις σε ένα pause τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, αλλά και ένας γιορτινός λόγος για να απολαύσεις λίγο περισσότερο την παρέα των ανθρώπων που αγαπάς πιο πολύ στον κόσμο.

Οι σπιτικές μαζώξεις στο μπαλκόνι σου, τα… λουκούλλεια τραπεζώματα στον κήπο του πατρικού σου, οι απογευματινές βόλτες με την παρέα σου, είναι μερικές από τις καθιερωμένες περιστάσεις που σε φέρνουν πιο κοντά με όσους αγαπάς. Και επειδή σε αυτές τις περιστάσεις δεν θέλεις να εμφανίζεσαι με άδεια χέρια, φροντίζεις πάντα να έχεις πάρει κάποιο πασχαλινό δωράκι, για κάθε ξεχωριστό πρόσωπο της καρδιάς σου.

Ακριβώς για αυτό, παρακάτω έχουμε δημιουργήσει έναν ολοκληρωμένο οδηγό από ιδιαίτερα πασχαλινά δώρα, τα οποία εντοπίσαμε στα καταστήματα του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos, ώστε να επιλέξεις το κατάλληλο για κάθε αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ένα φορμάκι που θα συντροφεύσει τη βαφτιστήρα σου στο πρώτο της Πάσχα

Φέτος είναι η χρονιά που θα προσφέρεις το πρώτο πασχαλινό πακέτο στη βαφτιστήρα σου; Τότε, μην παραλείψεις να προσθέσεις σε αυτό ένα κομψό και άνετο φορμάκι από το κατάστημα Lapin Bebe, ένα chic και στυλάτο ρουχαλάκι από περουβιανό βαμβάκι, το οποίο διαθέτει ασορτί καπελάκι.

Ένα εντυπωσιακό, ιδιαίτερο κόσμημα που θα ενθουσιάσει την κουμπάρα σου

Την ημέρα που θα επισκεφθείς τη βαφτιστήρα σου, για να της δώσεις το πασχαλινό πακέτο της, μπορείς να προσφέρεις και ένα δωράκι στην κουμπάρα σου, δηλαδή τη μαμά της, η οποία σου έκανε την τιμή να είσαι η νονά της κορούλας της. Στο κατάστημα Anna Maria Mazaraki θα βρεις ένα εντυπωσιακό, μεταλλικό κολιέ σε σχήμα αβγού, το οποίο είναι διακοσμημένο με μία πασχαλίτσα και με λευκά ζιργκόν.

Ένα άνετο polo μπλουζάκι που θα χαρίσει μοναδικό στυλ στον σύντροφό σου

Κάθε γιορτινή αφορμή είναι μία ευκαιρία να χαρίσεις ένα δωράκι στον σύντροφό σου, έναν από τους πιο ξεχωριστούς ανθρώπους της ζωής σου. Τι μπορείς να του χαρίσεις φέτος; Ένα καλοκαιρινό polo μπλουζάκι σε μία φωτεινή απόχρωση, ένα ρούχο που θα βρεις στο κατάστημα Manetti. Κόκκινο, μπλε, κίτρινο, λευκό, λαδί, είναι μόνο μερικά από τα χρώματα που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα του.

Μία ολόσωμη φόρμα ή ένα maxi φόρεμα για τη fashionista της καρδιάς σου

Υπάρχει μία γυναίκα στη ζωή σου, η οποία ξεχωρίζει για το ντύσιμό της; Θέλεις να χαρίσεις σε αυτήν την έμπειρη fashionista ένα ρούχο που θα τη βοηθήσει να εξελίξει το στυλ της; Τότε, το δώρο που ανυπομονεί να λάβει από εσένα, είναι μία ολόσωμη φόρμα με animal print, την οποία θα βρεις στο κατάστημα Regalinas. Ειλικρινά, πρόκειται για ένα πολύ βολικό ρούχο, το οποίο θα της χαρίσει effortless, κομψές και άνετες εμφανίσεις.

Βέβαια, εξίσου βολικό και στυλάτο είναι και το maxi φόρεμα στη μοναδική απόχρωση viva magenta, το οποίο μπορείς να βρεις στο κατάστημα Sfera. Πρόκειται για ένα passepartout ρούχο, που θα χαρίσει στη φίλη σου ιδιαίτερα look, τα οποία θα την «αγκαλιάζουν» με στυλ από το πρωί έως το βράδυ.

Μία τσάντα που θα κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητα της μητέρας σου

Φυσικά, από τους παραλήπτες των πασχαλινών δώρων σου δεν γίνεται να λείπει η μητέρα σου. Ωστόσο, αν αναρωτιέσαι ποιο είναι το δώρο που θα την ενθουσιάσει, ειδικότερα όταν της έχεις χαρίσει τόσο υπέροχα δώρα στο παρελθόν, σου προτείνουμε να στραφείς σε μία επιλογή που θα κάνει πιο εύκολη και άνετη την καθημερινότητά της. Ποιο είναι αυτό το δώρο; Μία ευρύχωρη τσάντα AMES από το κατάστημα Tsakiris Mallas, την οποία δεν θα θέλει να αφήσει από τα χέρια της.

Εναλλακτικά, μπορείς να της χαρίσεις ένα μοντέρνο και κομψό clutch από το κατάστημα Bijou Brigitte, μία τσάντα που διαθέτει μία ξεχωριστή ανοιξιάτικη απόχρωση και θα τη συντροφεύει σε πρωινές, αλλά και σε βραδινές εμφανίσεις.

Ένα σικάτο two-piece που αξίζει μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου

Αν έχεις προσθέσει ήδη το όνομά σου στη λίστα με τους παραλήπτες των πασχαλινών σου δώρων, αλλά δεν ξέρεις τι δώρο να σου πάρεις, έχουμε μία fashion πρόταση. Πρόκειται για ένα ονειρικό σετ από το κατάστημα Tassos Mitropoulos, το οποίο περιλαμβάνει ένα one shoulder μπούστο σατέν και μία μίνι φούστα σατέν, δηλαδή ό,τι χρειάζεσαι για να «κλέψεις» τις εντυπώσεις σε κάθε βραδινή σου εμφάνιση.

Αν θέλεις, βέβαια, να επενδύσεις σε ένα two piece που θα μπορείς να το «σπάσεις» και να το σετάρεις και με άλλα ρούχα, στο κατάστημα Mango θα βρεις ένα πλεκτό σετ που περιλαμβάνει μία midi φούστα και ένα τοπ, δύο ρούχα που έχουν μία ιδιαίτερη μεταλιζέ υφή.

Ένα must have αξεσουάρ που σε βάζει απευθείας σε πιο καλοκαιρινό mood

Μήπως οι ανοιξιάτικες λιακάδες σε κάνουν να ανυπομονείς για την έλευση του καλοκαιριού; Αν η απάντηση είναι «ναι», τότε μάλλον έχει έρθει η στιγμή να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου από το κατάστημα Sunwear. Εμείς ξεχωρίσαμε ένα elegant σχέδιο από τιτάνιο με μαύρες και χρυσές λεπτομέρειες, ένα κλασικό αλλά μοντέρνο ζευγάρι γυαλιών ηλίου, που διαθέτει φίλτρο ενίσχυσης χρωμάτων και διπλό polarized φακό.

Όλες οι παραπάνω είναι μόνο μερικές από τις επιλογές πασχαλινών δώρων που μπορείς να ανακαλύψεις στα καταστήματα του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos. Ετοίμασε την Easter gift lift σου, αντιστοίχισε κάθε πρόσωπο με ένα ξεχωριστό δώρο και πραγματοποίησε μία απολαυστική shopping εξόρμηση, η οποία θα σε προετοιμάσει για τις πασχαλινές συναντήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφτείς την ιστοσελίδα του Mediterranean Cosmos ή το Facebook και το Instagram του εμπορικού κέντρου.