Μία νέα συλλογή με τσάντες δίνει ένα boho twist στο φετινό καλοκαίρι

Μία νέα συλλογή με τσάντες δίνει ένα boho twist στο φετινό καλοκαίρι

Το brand W50R παρουσιάζει summer bags από καμβά, δέρμα και ύφασμα σε artistic σχέδια για all day chic εμφανίσεις.

Τι χρειάζεται μία ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα για το καλοκαίρι; Tα σωστά αξεσουάρ που θα δώσουν έναν πιο bohemian χαρακτήρα σε όλα σου τα looks. Kαι υπάρχει ένα ελληνικό, accessory brand που δημιουργεί δερμάτινες και υφασμάτινες τσάντες και δερμάτινα visor διαθέσιμα σε ποικιλία χρωμάτων, για γυναίκες και άντρες. Όπως κάθε χρόνια έτσι και φέτος, τα χειροποίητα προϊόντα W50R θα προσδώσουν σε κάθε εμφάνιση τη μοναδικότητα και τον ethnic αέρα που της αξίζει με τα κομψά και fashionable σχέδιά τους.

IMG_20230327_175004.jpg

Κάθε άνθρωπος πρέπει να αισθάνεται μοναδικός και ξεχωριστός. Και τι καλύτερος τρόπος για να νιώσεις μοναδικός από το να φοράς μοναδικά και ξεχωριστά accessories; Το White50Room ξεκίνησε με σκοπό να κάνει ακριβώς αυτό. Σχεδιάζοντας πρωτότυπες τσάντες και παράγοντας ελάχιστα κομμάτια, εγγυάται πως δεν θα χρειαστεί να νιώσεις ποτέ απροετοίμαστος για οποιαδήποτε περίσταση. Χρησιμοποιώντας υλικά από Έλληνες παραγωγούς, σχεδιάζοντας μόνοι τους όλα τα κομμάτια και ράβοντας τα με μεράκι.


Έτσι ενισχύουν την ελληνική οικονομία και προωθούν τη δημιουργικότητα και τη μοναδικότητα. Όλα τα προϊόντα είναι από την αρχή έως το τέλος κατασκευασμένα στην Ελλάδα, στο εργαστήριο του label. Όλα τα υφάσματα είναι σχεδιασμένα από τους creative directors του brand και φτιάχνονται στην Ελλάδα. Η ποιότητα των υλικών είναι το πρώτο μέλημα του W50R, για μια τσάντα που θα μείνει στο χρόνο.

Mία σειρά handmade αξεσουάρ, φτιαγμένα από Έλληνες τεχνίτες, θα αναβαθμίσει τη γκαρνταρόμπα σου

Συνδύασε τη δική σου με ένα maxi floral φόρεμα, με denim και μαρινιέρα, με night look, ακόμα και με το μαγιό σου και ετοιμάσου να ζήσεις το πιο ανέμελο (ευχόμαστε) και κομψό (είμαστε βέβαιες), καλοκαίρι της ζωής σου.