Τα essential για να περάσεις με στυλ από την άνοιξη στο καλοκαίρι

Τα essential για να περάσεις με στυλ από την άνοιξη στο καλοκαίρι

Εξόρμηση στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, εκεί όπου θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να γυρίσεις «σελίδα» και να υποδεχτείς με στυλ, καλή διάθεση και αισιοδοξία ένα ακόμη καλοκαίρι!

Ο Μάιος είναι ένας μήνας που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, διότι τον αντιλαμβάνομαι ως ένα μεταβατικό στάδιο, ως μία περίοδο προσαρμογής και προετοιμασίας, πριν την έναρξη ενός συναρπαστικού καλοκαιριού!

Αυτό σημαίνει πως ενώ είμαι σε… summer loading mood, αρχίζω να οργανώνομαι για τους επόμενους μήνες. Κάπως έτσι, ετοιμάζω λίστες με όλα τα essential που θα χρειαστώ, τα ρούχα, τα αξεσουάρ και τα προϊόντα ομορφιάς, ενώ δεν παραλείπω να προσθέσω στη wish list μου μερικές προσθήκες για τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Και ακριβώς επειδή αυτή η καθιερωμένη τακτική, μου επιτρέπει να περνάω ομαλά και με στυλ από την άνοιξη στο καλοκαίρι, σου προτείνω να την ακολουθήσεις και εσύ. Τι θα χρειαστεί να κάνεις;

Να αντλήσεις έμπνευση από τον οδηγό αγορών που έχω ετοιμάσει για εσένα, ώστε να δημιουργήσεις τη δική σου summer wish list και έπειτα, να πραγματοποιήσεις μία shopping εξόρμηση στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, εκεί όπου θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να γυρίσεις «σελίδα» και να υποδεχτείς με στυλ, καλή διάθεση και αισιοδοξία ένα ακόμη καλοκαίρι!

Ένα άνετο, casual σετ που θα σε συντροφεύει από το πρωί έως το βράδυ

Υπάρχουν ημέρες που φεύγεις νωρίς το πρωί από το σπίτι, αλλά δεν ξέρεις τι ώρα θα επιστρέψεις, αφού όλο και κάποια after work συνάντηση θα οργανώσεις με τις φίλες σου. Για αυτές τις γεμάτες ημέρες, λοιπόν, χρειάζεσαι ένα άνετο σετ από την United Colors of Benetton, το οποίο περιλαμβάνει ένα δίχρωμο μπλουζάκι και ένα πουκάμισο, δηλαδή έναν all day συνδυασμό ρούχων που ταιριάζει άψογα με τις τζιν φούστες, τις υφασμάτινες βερμούδες και τα παντελόνια σου.

Ένα sparkling φόρεμα με παγιέτες για τις περιστάσεις που θέλεις να λάμψεις

Αν έχεις ήδη λάβει προσκλήσεις για γάμους και βαφτίσεις που θα πραγματοποιηθούν εντός του καλοκαιριού, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να επενδύσεις σε ένα πιο επίσημο ένδυμα, ώστε να μην ψάχνεις αγχωμένη την τελευταία στιγμή το ρούχο που θα φορέσεις. Στο κατάστημα mat fashion υπάρχει ένα εντυπωσιακό, sparkling φόρεμα κεντημένο με παγιέτες, σε δύο ιδιαίτερες αποχρώσεις, εκείνες του λεμoνί και του γαλάζιου, ένα ρούχο που θα σε κάνει να λάμπεις σε κάθε σου εμφάνιση.

Ένα εμπριμέ φόρεμα που απαντά με στυλ στην ερώτηση «τι να φορέσω»

Πόσες φορές την εβδομάδα έρχεσαι αντιμέτωπη με την ερώτηση «τι να φορέσω»; Αν η απάντηση είναι «αρκετές», τότε χρειάζεσαι στην γκαρνταρόμπα σου ένα εμπριμέ, midi φόρεμα, δηλαδή ένα passe-partout ρούχο, το οποίο ανταποκρίνεται σε κάθε περίσταση και θα σε βγάζει κάθε φορά από τη δύσκολη θέση. Θα το βρεις στο κατάστημα Replay του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos.

Ένα comfy, ρομαντικό σετ εσωρούχων σε μία μοναδική, λιλά απόχρωση

Η παλέτα του μωβ έχει κατακτήσει τον κόσμο της μόδας φέτος! Τι λες, λοιπόν, να προσθέσεις στο συρτάρι με τα εσώρουχά σου ένα λιλά σετ από το κατάστημα Intimissimi, το οποίο περιλαμβάνει ένα ενισχυμένο σουτιέν με δαντέλα και ένα άνετο σλιπάκι; Ειδικότερα αν φοράς συχνά αέρινα see-through πουκάμισα, χρειάζεσαι ένα κομψό σουτιέν, που θα προσθέτει «πινελιές» ρομαντισμού στα σύνολά σου.

Ένα πολύχρωμο high waist μπικίνι που θα αναδείξει τη σιλουέτα σου

Μετράς τον χρόνο αντίστροφα για την πρώτη σου βουτιά στη θάλασσα; Όσο περιμένεις να ζεστάνει ο καιρός, μπορείς να επισκεφθείς το κατάστημα Elegance, καθώς εκεί θα ανακαλύψεις το μαγιό που θα σε συντροφεύει στις καλοκαιρινές σου περιπέτειες. Πρόκειται για ένα χρωματιστό, high waist μπικίνι το οποίο θα αναδεικνύει τη σιλουέτα σου, ενώ με το ιδιαίτερο σχέδιό του θα σε κάνει να ξεχωρίσεις για το πρωτότυπο beach wear look σου.

Ένα ευκολοφόρετο σετ lingerie με δαντέλα και παντελόνα σατέν

Έχεις κανονίσει brunch με τις κολλητές σου; Ετοιμάζεσαι για βόλτα στο κέντρο και θερινό σινεμά με τον αγαπημένο σου; Για τέτοιες casual περιστάσεις που θέλεις να φορέσεις κάτι λίγο πιο κομψό, υπάρχει ένα σετ που μπορείς να το βρεις στο κατάστημα Regalinas. Πρόκειται για ένα σετ που περιλαμβάνει ένα lingerie με δαντέλα και μία παντελόνα σατέν, δηλαδή δύο ρούχα που μπορείς να συνδυάσεις με sneakers, ψηλά ή χαμηλά πέδιλα, αλλά και να τα φορέσεις πρωί και βράδυ.

To φόρεμα και το σετ που θα λατρέψει η πριγκίπισσα της καρδιάς σου

Αν υπάρχει ένα μικρό κορίτσι, η βαφτιστήρα, η κόρη ή η ανιψιά σου, η οποία είναι η πριγκίπισσα της καρδιάς σου, μην ξεχάσεις να την προσθέσεις στην καλοκαιρινή wish list σου, διότι στο κατάστημα Lapin House υπάρχει ένα παραμυθένιο φόρεμα με φλοράλ print, το οποίο θα την κάνει να νιώθει like a princess.

Εναλλακτικά, μπορείς να της κάνεις δώρο ένα σετ από το κατάστημα Alouette, το οποίο περιλαμβάνει ένα χαριτωμένο crop top και ένα άνετο, ψηλόμεσο σορτς με ένα exotic, εμπριμέ μοτίβο.

Τα must have που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα του αγαπημένου σου

Θέλεις να κάνεις ένα χρήσιμο δώρο στον αγαπημένο σου, με αφορμή την έλευση του φετινού καλοκαιριού; Τότε, ένα δίχρωμο πόλο μπλουζάκι κατασκευασμένο από οργανικό βαμβάκι είναι μία προσθήκη που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα του. Θα το βρεις στο κατάστημα Lacoste.

Από την άλλη πλευρά, αν ο αγαπημένος σου δεν έχει στην ντουλάπα του ένα denim jacket, να ξέρεις πως στο κατάστημα Edward Jeans, θα βρεις ένα μοντέρνο σχέδιο, το οποίο θα τον «αγκαλιάζει» τα δροσερά βράδια της άνοιξης και του καλοκαιριού.

Μην χάνεις άλλο χρόνο, λοιπόν! Ετοίμασε την καλοκαιρινή wish list σου και πραγματοποίησε μία επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, ώστε να προετοιμαστείς έγκαιρα για την πιο συναρπαστική εποχή του χρόνου.