Marie Chantal και βασίλισσα Letizia ξεχώρισαν στη στέψη του Καρόλου με το λουκ τους

Πατούλια Κατερίνα
Marie Chantal και βασίλισσα Letizia ξεχώρισαν στη στέψη του Καρόλου με το λουκ τους

Η Marie Chantal εμπιστεύτηκε τη Mary Katrantzou και στο δείπνο πριν τη στέψη αλλά και το πρωινό της στέψης του Καρόλου.

Η Marie Chantal μαζί με την Άννα Μαρία και τον Παύλο Γλύξμπουργκ έδωσαν το παρών και στο χτεσινό δείπνο στο Παλάτι αλλά και στη σημερινή στέψη του βασιλιά Καρόλου.

Στα γαλάζια η Marie Chantal

https://www.instagram.com/p/Cr5ylcOsQNx

Η Μαρί Σαντάλ πάντα κομψή επέλεξε ένα total γαλάζιο σύνολο για την τελετή με ένα κλασικό φόρεμα σε a-line, μακριά μανίκια και μια διακριτική ζώνη στη μέση.

Το πιο εντυπωσιακό σημείο του outfit ήταν φυσικά οι έντονοι ώμοι με τον μεγάλο φιόγκο και την καρφίτσα στο πλάι αλλά και το παραδοσιακό royal καπέλο στο ίδιο ακριβώς χρώμα.

https://www.instagram.com/p/Cr46Am2Imvi
olympialetanofficial_3096550244182338857.jpg

Η Μαρί Σαντάλ κράτησε ένα μικρό clutch από τη συλλογή που σχεδίασε η κόρη της Μαρία Ολυμπία, η οποία δεν ήταν προσκεκλημένη στη στέψη.

Η Marie Chantal γεννήθηκε μεν στο Λονδίνο, αλλά η κατοικία που μένει τώρα με τον σύζυγό της Παύλο και τα 5 τους παιδιά στην Νέα Υόρκη, υπήρξε το πατρικό της και σπίτι του δισεκατομμυριούχου πατέρα της Robert Miller και ιδρυτή των Duty Free Shops και της μητέρας της Maria Clara. Βρίσκεται στην ακριβότερη περιοχή της Αμερικής, απέναντι από το Central Park της Νέας Υόρκης. Πριν γνωρίσει τον Παύλο είχε ήδη τελειώσει τις σπουδές της στην σχολή Καλών Τεχνών στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και μετέπειτα στην ιστορία της Τέχνης. Ο γάμος τους έγινε την 1η Ιουλίου του 1995 στον ελληνοορθόδοξο ναό του Λονδίνου, παρουσία γαλαζοαίματων από όλο τον κόσμο και φυσικά με την βασίλισσα Ελισάβετ και τον σύζυγό της Φίλιππο στην πρώτη σειρά των εκλεκτών καλεσμένων.

Αρχικά έμειναν στο Λονδίνο και αργότερα στο σπίτι της Νέας Υόρκης το οποίο της το παραχώρησαν ως δώρο οι γονείς της και ανακαινίστηκε πλήρως από τον κορυφαίο διακοσμητή, Francois Catroux, καθώς η προηγούμενη διακόσμηση σε μαύρους τόνους από την μητέρα της, έκανε την κατοικία του 1913 με τα σκαλιστά αρχοντικά ταβάνια και τις μαρμάρινες σκάλες, ιδιαίτερα σκοτεινή.

Εντυπωσιακή στα ροζ η Λετίσια

Their Majesties King Charles III And Queen Camilla - Coronation Day
LONDON, ENGLAND - MAY 06: King Felipe VI of Spain and Queen Letizia of Spain attend the Coronation of King Charles III and Queen Camilla on May 06, 2023 in London, England. The Coronation of Charles III and his wife, Camilla, as King and Queen of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland, and the other Commonwealth realms takes place at Westminster Abbey today. Charles acceded to the throne on 8 September 2022, upon the death of his mother, Elizabeth II. (Photo by Jeff Spicer/Getty Images)

Η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας ήταν και σήμερα από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες.

Με μια δημιουργία της Carolina Herrera επέλεξε το bold pink για την ημέρα και η επιλογή της σίγουρα τη δικαίωσε. Με κομψή στενή φούστα και σακάκι σε γραμμή peplum με περίτεχνα κεντήματα κέρδισε τα φλας.

Εξίσου εντυπωσιακό και το μεγάλο καπέλο της σε αντίθεση με τα μικρά καπελάκια που προτιμάνε συνήθως οι royals που μας θύμισε κάτι από το θρυλικό μεγάλο Givenchy καπέλο της Audrey Hepburn στο Breakfast at Tiffany's.

Παύλος & Marie Chantal: Πλάνα από το πολυτελές σπίτι τους στη Νέα Υόρκη πριν γυρίσουν στην Αθήνα