Hoops are back! Το αγαπημένο μας στυλ σκουλαρικιών επιστρέφει δυναμικά το φετινό καλοκαίρι

Hoops are back! Το αγαπημένο μας στυλ σκουλαρικιών επιστρέφει δυναμικά το φετινό καλοκαίρι
Copyright © 2022 KONSTANTINOS FLAMIATOS. All rights reserved.

Και το να κανείς layering φορώντας πολλούς από αυτούς τους κρίκους μαζί, είναι must.

Στην ερώτηση, πως μπορώ να αναβαθμίσω το στυλ μου φορώντας ένα απλό outfit, η απάντηση είναι μία, φορώντας statement κοσμήματα. Τα κοσμήματα, έχουν την τάση, να αναδεικνύουν και την πιο απλή εμφάνιση. Μικροί αλλά και πιο μεγάλοι κρίκοι, chunky αλλά και πιο minimal δαχτυλίδια, είναι κάποια από τα κοσμήματα που έχουν αγαπηθεί πολύ, και τα φοράμε στην καθημερινότητά μας, day to night.

GA-29-1-23-4782.jpg

Η νέα συλλογή της Galleria Armadoro, ενδείκνυται για κάθε περίσταση, από ένα πρωινό outfit μέχρι ένα βραδινό. Όλα είναι διαφορετικά και έχουν τη δική τους ιδιαιτερότητα και ομορφιά. Σίγουρα, υπάρχει ποικιλία στα συγκεκριμένα κοσμήματα, άλλα textured, άλλα πιο απλά, έτσι ώστε να ικανοποιήσουν ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα, αλλά και για να ταιριάξουν με το εκάστοτε outfit.

Monogrammed necklaces: Tα αγαπημένα κολιέ της «Carrie» είναι και πάλι στη μόδα

Όλα τα κοσμήματα από αυτήν τη συλλογή, ποικίλουν σε μεγέθη και είδη, για να ταιριάζουν σε ξεχωριστές περιστάσεις και ώρες της ημέρας. Επιπλέον, τα συγκεκριμένα κομμάτια, θα προσδώσουν στο στυλ σου το Signature Look και θα μπορέσουν να μετατρέψουν ένα plain look σε glam. Η συλλογή αυτή περιλαμβάνει πολλά και διαφορετικά σκουλαρίκια αλλά και δαχτυλίδια.

GA-29-1-23-4920.jpg

Η νέα συλλογή από την Galleria Armadoro περιλαμβάνει τα εξής κοσμήματα: mini tina corda hoops, baby tina corda hoops, gio hoops, mini capri hoops, baby capri hoops, mini corda hoops, baby corda hoops, corda doppio ring & corda ring. Όλα τα κοσμήματα είναι διαθέσιμα σε χρυσό και ασημένιο, ώστε να απογειώνουν την κάθε στιλιστική σου επιλογή και να φορεθούν και μαζί, μιας και το two-toned έχει γίνει ultimate τάση.

Δεν είναι κλισέ να εκφράζεις την αγάπη σου με ένα κόσμημα, είναι απλά στυλάτο και ρομαντικό

Και το πιο hot jewellery trend του φετινού καλοκαιριού δεν είναι άλλο από το layering διάφορων κρίκων μαζί. Αν έχεις πάνω από μία τρύπα στα αυτιά σου ξεκινά από τον μικρότερο και «κατεβαίνεις» προς τον λοβό του αυτιού. Μπορείς να συνδυάσεις χρυσούς κα ασημένιους, με διαφορετικές υφές και στυλ. Ένα είναι το σίγουρο: έτσι θα κάνεις statement ακόμα και με ένα απλό, μονόχρωμο φόρεμα. Hoops are back και είμαστε κάτι παραπάνω από χαρούμενες γι’ αυτό!