IPANEMA, η πιο αγαπημένη συλλογή του καλοκαιριού!

IPANEMA, η πιο αγαπημένη συλλογή του καλοκαιριού!

Καλοκαιράκι… Χαλάρωσε με στυλ Ipanema! Περπάτησε με στυλ Ipanema.

Οι αυθεντικές σαγιονάρες απευθείας από τη Βραζιλία, είναι εδώ για να ξεσηκώσουν τα βήματά σου. Ipanema! Φόρεσε αυτό που σου ταιριάζει. Ανακάλυψε όλες τις νέες τάσεις σε flip flops και πέδιλα, με εντυπωσιακά prints, μεταλλικές αποχρώσεις, παστέλ ή έντονους τόνους.

H ΙΡΑΝΕΜΑ είναι ο ορισμός του καλοκαιριού, της ζωντάνιας, του ήλιου, των διακοπών.

Έρχεται από τη Βραζιλία, τη χώρα του κεφιού, γι’ αυτό και αγαπήθηκε από όλους μας. Και πώς να μην την λατρέψεις με αυτή την ποικιλία που διαθέτει.

Μονόχρωμα σχέδια , σε έντονα χρώματα όπως το κοραλλί, το κίτρινο, το πετρόλ, το γαλάζιο, αλλά και πιο ήσυχα όπως της πούδρας, του χαλκού, του μπεζ και φυσικά του πάντα διαχρονικού μαύρου.

Η ΙΡΑΝΕΜΑ πραγματικά είναι μια μεγάλη έκπληξη κάθε χρόνο, και κάθε φορά περιμένουμε με αγωνία να δούμε τις καινούργιες προτάσεις της. Και είναι η μία καλύτερη από την άλλη.

Ένας ακόμη όμως λόγος για τον οποίο επιλέγουμε τις ΙΡΑΝΕΜΑ είναι η ευαισθησία και ο σεβασμός προς το περιβάλλον. Η collection αποτελείται από σχέδια από 100% ανακυκλώσιμα υλικά και φιλικά προς το περιβάλλον, με διεθνείς πιστοποιήσεις. Είναι η νέα τάση που κυριαρχεί στο χώρο της μόδας γενικότερα, και είναι πολύ σημαντική η στήριξη της βιωσιμότητας. Και η ΙΡΑΝΕΜΑ πρωτοπορεί και σ’ αυτό τον ευαίσθητο τομέα. Μόδα και σεβασμός στο περιβάλλον μπορούν να προχωρήσουν παράλληλα για ένα πιο πράσινο μέλλον.

  • Και φυσικά μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε την ΙΡΑΝΕΜΑ στο facebook και στο Instagram (ΙpanemaGreece) . Δείτε και το youtube, όπου ανεβάζουν κάτι υπέροχα βιντεάκια.

Όλη τη συλλογή, και για τους άντρες και για τα παιδιά επίσης, μπορείτε να τη δείτε στο www.adamsshoes.gr