Η Levi's® γιόρτασε την επέτειο των 150 χρόνων του θρυλικού 501® με ένα λαμπερό event

Η Levi's® γιόρτασε την επέτειο των 150 χρόνων του θρυλικού 501® με ένα λαμπερό event

Η Levi's® γιόρτασε την επέτειο των 150 χρόνων του θρυλικού 501® με ένα λαμπερό event στο νέο κατάστημα στη Γλυφάδα.

Η Levi's ®, ο διεθνώς αναγνωρισμένος ηγέτης στον τομέα των denim ενδυμάτων, γιόρτασε τα 150 χρόνια από τη δημιουργία του αγαπημένου σε όλους jean, 501®, την Τρίτη 30/5 στο νέο της κατάστημα στη Γλυφάδα (Πλατεία Εσπερίδων 3) . Ένα party με επιρροές από την εμβληματική ιστορία του αμερικάνικου brand που υπόσχεται ότι θα κατακτήσει τις καρδιές και των νεότερων γενεών!

levis3.jpg

Το event προσέφερε μια μοναδική ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να περιηγηθούν στο νέο κατάστημα, που ενσαρκώνει την αυθεντικότητα και τον χαρακτήρα της Levi's®, να απαθανατίσουν το προσωπικό τους στυλ σε ένα denim-made photοbooth και να στολίσουν τα αγαπημένα τους fashion pieces στο customization corner του καταστήματος. Πρωτότυπα doodles από τον καλλιτέχνη Στέφανο Παπαδήμο aka @sdeviano και συλλεκτικά #150YearsOf501 patches αποτυπώθηκαν στα denim κομμάτια των καλεσμένων που δεν δίστασαν να μοιραστούν τον ενθουσιασμό τους στα SocialMediaaccounts τους.

levis4.jpg

H ραδιοφωνική παραγωγός και DJ Ευαγγελία Τσιορλίδα, ντυμένη με ένα totaldenimLevi’s ® look, ξεσήκωσε τους καλεσμένους με τους ξέφρενους ρυθμούς του DJset της ενώ το 70’sinspired φορτηγάκι της Levi’s® προσέφερε απολαυστικά, αμερικάνικα snacks σε όλους τους παρευρισκόμενους.

levis2.jpg

Στο event παρευρέθηκε μία πληθώρα από καλεσμένους, celebrities, influencers, επαγγελματίες του χώρου και δημοσιογράφους που απόλαυσαν μία διασκεδαστική αναδρομή στο παρελθόν του brand και συνέβαλαν στην αναβίωση της πνευματικής κληρονομιάς της Levi's® και της προσφοράς του 501® στον κόσμο της μόδας. Φωτογραφήθηκαν στο επιβλητικό Levi’s ® backdrop του καταστήματος κρατώντας το πιο ινσταγκραμικό prop και έλαμψαν στον φακό φορώντας τα διαχρονικά Levi’s ® κομμάτια τους. Μερικοί από αυτούς ήταν οι: Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Μέμος Μπεγνής, Κώστας Μαρτάκης, Δήμος Αναστασιάδης, Mente Fuerte, Natasha Kay, Κέισι Μίζιου, Gaia Μερκούρη, Μαλαματένια Παλατσίδη, Λεάννα Μάρκογλου, Janna Sireac, Γιώργος Κρικοριάν, Όλγα Ντάλα, Ηρακλής Tsuzinov, Ελένη Βουλγαράκη και πολλοί άλλοι. Κατά την αποχώρησή τους, όλοι οι καλεσμένοι έλαβαν μία αναμνηστική denim τσάντα με συλλεκτικά δώρα Levi’s ®.

levis1.jpg

Ένα ανοιξιάτικο event, talkofthetown, που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο στους denimfans των νοτιών προαστίων και όχι μόνο!