Mπορεί το «σωστό» πουκάμισο να αναβαθμίσει την γκαρνταρόμπα σου;

Mπορεί το «σωστό» πουκάμισο να αναβαθμίσει την γκαρνταρόμπα σου;

Στην Chemise λένε «ναι» και το αποδεικνύουν με τη νέα τους συλλογή.

Η fashion influencer, Λία Μπαρόλα, το 2021 αποφάσισε να δημιουργήσει ένα fashion brand με αυτό που της αρέσει να φοράει περισσότερο από όλα... tailored πουκάμισα, σε loose ανδρική και crop γραμμή. Το όνομά του; Chemise!

Η Chemise Premium Collection, είναι ένα ελληνικό brand με χειροποίητα πουκάμισα ανδρικά και γυναικεία, personalized για τον κάθε ένα ξεχωριστά. Η content creator, Λία Μπαρόλα, έκανε την αγάπη της για το πιο χαρακτηριστικό ρούχο της ανδρικής γκαρνταρόμπας… label και ξεκίνησε να δημιουργεί κομμάτια διαχρονικά που αναδεικνύουν τη θηλυκότητα μέσα από το man tailored στυλ τους.

Για το φετινό καλοκαίρι παρουσίασε την «Riviera Linen Collection» με αέρινα πουκάμισα σε unisex ύφος που παραπέμπουν στις πιο εμβληματικές πόλεις της Γαλλικής Ριβιέρα. Μονακό, Νίκαια, Αντίμπ και Κάννες… εκεί έχει φαντασιωθεί η δημιουργός τους να ταξιδεύεις με τα παστέλ, τα χακί, τα λευκά και τα ριγέ πουκάμισά σου. Με ένα loose shorts από κάτω και ένα μονόχρωμο, retro bikini από μέσα τα shirts αυτής της σειρά αποτελούν την επιτομή της διαχρονικής κομψότητας.

https://www.instagram.com/p/Ct0o_ATIJam/

Είναι όλα κατασκευασμένα από 100% βαμβάκι και στα λινά σχέδια υπάρχουν δυο ποιότητες: αυτή που είναι 70% βαμβάκι – 30% λινό και αυτή που είναι 100% λινό. Τόσο στα ανδρικά, όσο και στα γυναικεία σχέδια, υπάρχει η ποιότητα βαμβάκι-μετάξι που αποτελεί και best selling στη Chemise. Ξεχωρίζουν, στην women collection, το αμάνικο ροζ σχέδιο αλλά και το έντονο πορτοκαλί με τις μεγάλες μανσέτες, χαρακτηριστικό του brand.

image00043.jpeg

Kομμάτια που συνδυάζουν το σοφιστικέ στυλ με τις καθημερινές, preppy εμφανίσεις και αποτελούν key pieces για τις casual αλλά και τις επίσημες εμφανίσεις μας. Ένα καλοραμμένο πουκάμισο θα σε βγάλει πάντα ασπροπρόσωπη, χειμώνα – καλοκαίρι, όποιο και αν είναι το στυλ και οι απαιτήσεις της καθημερινότητάς σου.

1688564536285-199018546-image00003.jpeg

H Lia Barola

Info: www.chemise.gr