Είναι τα ελληνικά, μεταξωτά μαντήλια το key-piece του φετινού καλοκαιριού;

Είναι τα ελληνικά, μεταξωτά μαντήλια το key-piece του φετινού καλοκαιριού;

To brand «FGTONSILK» απαντάει καταφατικά και μας παρουσιάζει τη νέα του καλοκαιρινή συλλογή με το πιο κατάλληλο όνομα… «Summer»! To καλοκαίρι είναι εδώ και «τυλίγεται» σε ολομέταξα παρεό και oversized φουλάρια.

Στο e-shop του brand βρίσκεις όλα τα ολοκαίνουργια προϊόντα του, όπως t-shirts, bucket hats, ένα μεταξωτό παρεό και φυσικά silk μαντήλια σε διάφορες διαστάσεις έρχονται να εγκαινιάσουν τη συλλογή "SUMMER" που είναι εμπνευσμένη από τα βάθη της θάλασσας. Αστακοί , κοράλλια και καβούρια γίνονται το σήμα κατατεθέν της καλοκαιρινής συλλογής FGTONSILK. Το "Summer Lobster" και το "Summer Coral" είναι τα βαμβακερά tshirts που μπορούμε να φοράμε με όλα τα shorts, τις βερμούδες και τις wrap φούστες του καλοκαιριού. Μια unisex πρόταση για το καλοκαίρι σε διάφορα μεγέθη και δύο χρώματα λευκό & ανοιχτό γκρι/γαλάζιο που συνδυάζονται με όλα.

https://www.instagram.com/p/CngkASqquRS/

Το "Summer Crab" είναι το unisex βαμβακερό bucket hat μας, το trend του καλοκαιριού, το οποίο θα βρείτε σε δύο χρώματα, navy blue & μαύρο και δύο μεγέθη.

1689063957911-178721187-unnamed.jpg

Τα σχέδια στα t-shirts και τα bucket hats είναι κεντήματα υψηλής ποιότητας τα οποία και παράγονται στην Αθήνα. Must have από τη συλλογή είναι τα μεταξωτά μαντήλια (unisex pochette square, bandana square & neckerchief scarf. Ο Creative Director του brand, Φίλιππος Γεώργιος Τσινταβής προτείνει ως key piece για αυτό το καλοκαίρι ένα ολομέταξο παρεό σε ημιδιάφανο "crepe de chine" που θα γίνει το αγαπημένο μας καλοκαιρινό αξεσουάρ. Είτε φορεμένο σαν παρεό είτε σαν μαντήλι ή ακόμα και σαν τοπ μπορεί να απογειώσει κάθε σου look ξεκινώντας από το πρωί στην παραλία, τα beach parties αλλά και τις βραδινές σου εξόδους.

unnamed-(2).jpg

Ένα ελαφρύ, εύκολο και κομψό αξεσουάρ σαν το μαντήλι είναι η ελληνική απάντηση στη τάση του quiet luxury και δίνει ένα twist ανεπιτήδευτης κομψότητας σε όλα μας τα looks, εύκολα, απλά και «ήσυχα» σαν τον βυθό της θάλασσας που έχει εμπνεύσει αυτήν την collection.