Το ντεμπούτο του Kanye West στο Παρίσι

Το ντεμπούτο του Kanye West στο Παρίσι

Ο Kanye West έδειξε τη συλλογή ρούχων που σχεδίασε στο Παρίσι χωρίς όμως να καταφέρει να εντυπωσιάσει.

Ενώ η παρισινή εβδομάδα μόδας σε λίγο τελειώνει με τις νέες ανοιξιάτικες συλλογές να δέχονται αμφιλεγόμενα σχόλια, τους οίκους να κατηγορούνται για εμπορικότητα και έλλειψη καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος και ενώ μέχρι τώρα σχεδόν μόνο ο Riccardo Tisci του Givenchy και ο Olivier Rousteing του Balmain έχουν καταφέρει να μας εντυπωσιάσουν, ο Kanye West έκανε το ντεμπούτο του ως σχεδιαστής παρουσιάζοντας τη δική του γυναικεία σειρά ρούχων «DW».

Από τη μια ο Kanye κατόρθωσε να τραβήξει όλα τα βλέμματα καταφέρνοντας όλοι οι σημαντικοί άνθρωποι της μόδας όπως οι Αnna Wintour, Carine Roitfeld και Anna Dello Russo, κριτικοί μόδας από το Style.com μέχρι το the Telegraph, σχεδιαστές όπως οι Azzedine Alaïa, Joseph Altuzarra, Alexander Wang, Olivier Theyskens, Dean και Dan Caten και Jeremy Scott, αλλά και celebrities όπως οι αδελφές Olsen, η Ciara και η Lindsay Lohan να παρευρεθούν στο show του, από την άλλη όμως οι δημιουργίες του δεν εντυπωσίασαν. Τα top models που έκλεισε για την παρουσίαση της συλλογής του αλλά και οι φοιτητές της Central St. Martins που δούλεψαν μαζί του για τρεις ημέρες στο atelier του στο Λονδίνο δεν κατάφεραν να τον «σώσουν» από τα αρνητικά σχόλια των παρευρισκομένων. Τα ρούχα του χαρακτηρίστηκαν κακοραμμένα, ενώ πολλοί μίλησαν για ένα show που αποδεικνύει πως όποιος αγαπά τη μόδα δεν μπορεί να γίνει αυτόματα και σχεδιαστής. Καλύτερα να ασχοληθεί με τη μουσική και μόνο.

Ρίξτε μια γρήγορη ματιά στη συλλογή του Kanye West μέσα από το φακό του διάσημου blogger Bryan Boy και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.