Summer jewels: Η λίστα με τα κοσμήματα που θα «μαγνητίσουν» πάνω σου όλα τα βλέμματα του νησιού

Summer jewels: Η λίστα με τα κοσμήματα που θα «μαγνητίσουν» πάνω σου όλα τα βλέμματα του νησιού

Αναρωτιέσαι ποια είναι τα «βήματα» που πρέπει να ακολουθήσεις, έτσι ώστε να δημιουργήσεις το πιο λαμπερά look τον φετινό Αύγουστο;

Μπορεί ήδη να έχεις γεμίσει τη βαλίτσα των διακοπών σου με τα high heels πέδιλα που «υπόσχονται» τις πιο hot εμφανίσεις, τα beach day essentials για τη skincare routine σου, καθώς και τα πιο καλοκαιρινά summer dresses όμως, υπάρχει κάτι ακόμη, που θα σου δώσει τη λάμψη που χρειάζεσαι σε κάθε σου εμφάνιση.

Βλέπεις, αν υπάρχει ένας τρόπος να αναβαθμίσεις τα καλοκαιρινά look σου, δεν είναι άλλος από το να εστιάσεις στις μικρές «πινελιές» λάμψης που -θέλοντας και μη- θα κάνουν τη διαφορά. Συνεπώς, αν αυτό το καλοκαίρι θέλεις να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα του νησιού με το μοναδικό στυλ σου, το μόνο που χρειάζεσαι είναι μερικές νέες, καλοκαιρινές προσθήκες στην κοσμηματοθήκη σου.

Τώρα θα μου πεις, καλά όλα αυτά όμως, πώς θα καταφέρεις να είσαι ανανεωμένη, λαμπερή και on budget λίγο πριν φύγεις για το αγαπημένο σου νησί; Κι όμως, αρκεί να ρίξεις μια online «ματιά» στη summerish συλλογή κοσμημάτων του Oxzen, που είναι σε summer sales mood και υπόσχεται να δώσει έναν «αέρα» προσιτής πολυτέλειας στα look σου.

image003.jpg

Οι fashionistas «υποκλίνονται» στις πιο sparkling αλυσίδες για το πόδι

Αλήθεια, ήξερες πως οι αλυσίδες ποδιού που στολίζουν τους αστραγάλους έχουν επιστρέψει από τα μακρινά 90s και μάλιστα, αποτελούν την πιο «καυτή» τάση του καλοκαιριού; Κι όμως, το φετινό καλοκαίρι, μπορείς να δημιουργήσεις βήμα-βήμα το πιο hot summer look, ξεκινώντας με μία επιχρυσωμένη, διπλή αλυσίδα ποδιού από ανοξείδωτο ατσάλι. Εναλλακτικά, εάν οι ασημένιες λεπτομέρειες είναι πιο κοντά στο προσωπικό σου στυλ, μπορείς να επιλέξεις την αλυσίδα ποδιού από ανοξείδωτο ατσάλι με κρεμαστά στοιχεία και λευκά ζιργκόν, που θα σου δώσει τη λάμψη που χρειάζεσαι στις καθημερινές σου εμφανίσεις, φέτος το καλοκαίρι.

Όσο για εσένα που θέλεις να πειραματίζεσαι όχι μόνο στο ντύσιμο, αλλά και στις επιλογές των αξεσουάρ, μπλέκοντας ασημί και χρυσούς τόνους στα κοσμήματά σου, οι summer sales είναι εδώ για να μην σε περιορίσει κάτι. Τι λες, λοιπόν, να διαλέξεις τη χρυσή, διπλή αλυσίδα ποδιού από ασήμι 925, την οποία μπορείς να συνδυάσεις με μία ακόμη ατσάλινη αλυσίδα με κρεμαστά στοιχεία, για ένα ultra summer look.

Οι belly chains είναι το fashion trend που δεν γίνεται να λείπει από τα look σου

Αν αναζητάς μία λαμπερή λεπτομέρεια που θα αναβαθμίσει ακόμη και το πιο casual καλοκαιρινό σου σύνολο, αρκεί να πεις «ναι» στο belly chain trend. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα σε κάθε σου εμφάνιση, από το να επιλέξεις τη λεπτή και διακριτική αλυσίδα μέσης από ανοξείδωτο ατσάλι σε χρυσή απόχρωση ή την πιο boho αλυσίδα μέσης με μικρές χρυσές λεπτομέρειες σε όλο το μήκος της, που θα απογειώσει τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.

Μάλιστα, στο online κατάστημα του Oxzen μπορείς να βρεις μία μεγάλη ποικιλία σε αλυσίδες μέσης, ανθεκτικά σχέδια από ανοξείδωτο ατσάλι, λεπτά αλλά και πιο πλατιά, επιχρυσωμένα, ακόμη και με καρδιές, που θα αναδείξουν κάθε σου σύνολο στα πλακόστρωτα σοκάκια του νησιού.

image005.jpg

Τα κρεμαστά σκουλαρίκια που θα κάνουν level up στα summer look σου

Ας συνεχίσουμε κάνοντας ένα σύντομο κουίζ: Ποιος είναι ο πιο εύκολος, γρήγορος και οικονομικός τρόπος να δείχνεις stylish και in fashion σε κάθε σου εμφάνιση: Τα ρούχα ή τα αξεσουάρ; Φυσικά, τα πιο καλοκαιρινά accessories και συγκεκριμένα, τα κρεμαστά σκουλαρίκια, που «υπόσχονται» να δημιουργήσουν και το φετινό καλοκαίρι τις πιο iconic εμφανίσεις, δίνουν την απάντηση!

Επιχρυσωμένα μακριά σκουλαρίκια με γεωμετρικά σχέδια, στρογγυλά σκουλαρίκια με κρεμαστές αλυσίδες σε ροζ χρυσό ή ασημένια σκουλαρίκια με λουλούδια και πέτρες ζιργκόν; Όποια και εάν είναι η επιλογή σου, θυμήσου πως το φετινό καλοκαίρι δεν χρειάζεσαι πολλά items για τις εμφανίσεις σου, καθώς αρκούν μερικά Oxzen κοσμήματα, για να αναδείξεις ακόμη και ένα απλό little black dress ή ένα casual beachwear outfit για την παραλία.

image007.jpg

Τα κολιέ που θα σε βάλουν σε vacay glam mode πριν καν το καταλάβεις

Last but not least, τα πιο λαμπερά κολιέ για τον λαιμό, που μπορεί να έχουν «κλέψει» τις εντυπώσεις εδώ και μήνες, αλλά το φετινό καλοκαίρι βρίσκονται στο απόγειο των στυλιστικών επιλογών. Και επειδή δεν υπάρχει πιο summering συνδυασμός κολιέ, από αλυσίδες και πέρλες, ιδού η πρόταση για να κάνεις το δικό σου statement, ακολουθώντας φυσικά την πιο καλοκαιρινή τάση που έρχεται από τον βυθό της θάλασσας.

Το φετινό καλοκαίρι, λοιπόν, μην διστάσεις να συνδυάσεις ένα κολιέ με πέρλες μαζί με την αλυσίδα με διπλό τριγωνικό σχέδιο σε ασημένιο ή χρυσό χρώμα και πίστεψέ μας, το αποτέλεσμα θα είναι άκρως καλοκαιρινό και stylish. Ακόμη το σκέφτεσαι; Αρκεί να ρίξεις μία ματιά στις καλοκαιρινές εκπτώσεις του Oxzen και πολύ γρήγορα θα ανακαλύψεις τα must-have κοσμήματα που αξίζουν μία θέση στη μπιζουτιέρα σου, έτσι ώστε να σε συνοδεύσουν σε κάθε special occasion -και όχι μόνο- το φετινό καλοκαίρι.

image009.jpg

Αν θέλεις, λοιπόν, αυτόν τον Αύγουστο να βρεθείς από το beach bar στο κλαμπ και τα σοκάκια του νησιού, φορώντας τα πιο προσιτά κοσμήματα που θα σε κάνουν να λάμπεις, μην χάνεις χρόνο. Αρκεί να ανακαλύψεις τα κοσμήματα που θα απογειώσουν τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις, μέσα από μία online περιήγηση στο Oxzen!