Νέο κατάστημα Calvin Klein Jeans στο Athens Metro Mall

Νέο κατάστημα Calvin Klein Jeans στο Athens Metro Mall

Ένα νέο κατάστημα έρχεται να ενισχύσει την δυναμική παρουσία της Calvin Klein στην ελληνική αγορά με τα εγκαίνια του καινούργιου Calvin Klein Jeans στο Athens Metro Mall στην Αθήνα.

Στο χώρο παρουσιάζονται οι πιο πρόσφατες ανδρικές και γυναικείες συλλογές Calvin Klein Jeans, και υποδήματα, τσάντες και εσώρουχα.

Το κατάστημα Calvin Klein Jeans είναι το πρώτο κατάστημα του brand στην Ελλάδα που υπηρετεί το νέο concept της μάρκας αναδεικνύοντας την μινιμαλιστική αισθητική που εξυμνεί τις λιτές και απλές αρχές που βρίσκονται στην καρδιά του brand. Η ατμόσφαιρα διεγείρει τις αισθήσεις του επισκέπτη μέσα από τον απαλό φωτισμό και τα υλικά που δημιουργούν μια διακριτική ζεστασιά και απαλότητα. Στο νέο κατάστημα Calvin Klein Jeans στο Athens Metro Mall, αυτόν τον μοναδικό προορισμό αγορών, αναδιπλώνεται ένας καθαρός και λιτός καμβάς για το ντεμπούτο των συλλογών και των key pieces του brand, συμπεριλαμβανομένου του δημοφιλούς CK 90s Straight jeans.

Το νέο κατάστημα Calvin Klein Jeans αποτελεί την έβδομη προσθήκη στο δίκτυο καταστημάτων του brand στην Ελλάδα.

2023.09.04_CK-Athens-Metro-Mall-2.jpg

Σχετικά με τη SARKK ΑΒΕΕ:

Η SARKK ιδρύθηκε το 1998 με στόχο την αποκλειστική διανομή της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία, τη Βόρεια Μακεδονία και τη Μολδαβία. Από την 1η Ιουλίου 2019 ανέλαβε αποκλειστικός διανομέας και για το brand Calvin Klein στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία.

Η στρατηγική ανάπτυξής της είναι βασισμένη στην omni-channel προσέγγιση. Τα προϊόντα και των δυο brand διατίθενται μέσω φυσικών καταστημάτων, συνεργασιών Shop-In-Shop, Οutlet καταστημάτων, ενός μεγάλου δικτύου πελατών χονδρικής, καθώς και μέσω των tommy.com και calvinklein.gr

Η SARKK έχοντας πάντα ως στόχο την υγιή ανάπτυξη και με γνώμονα την εταιρική κοινωνική ευθύνη, με σταθερά και σίγουρα βήματα αποτελεί μία από τις πιο υγιείς εταιρίες του κλάδου, που εξαπλώνεται κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

2023.09.04_CK-Athens-Metro-Mall-3.jpg

Σχετικά με την Calvin Klein:

Η Calvin Klein αποτελεί συνώνυμο του σύγχρονου μινιμαλισμού και του self-expression χωρίς αναστολές. Με στόχο να εμπνεύσει και να εκφράσει προοδευτικά ιδανικά, ιδρύθηκε το 1968 και ακόμα και σήμερα αφυπνίζει τις αισθήσεις του κοινού και απελευθερώνει τη φαντασία του. Με το αμερικάνικο DNΑ να είναι εμφανές στη σαγηνευτική αισθητική του brand, η Calvin Klein πρωτοπορεί με τις τoλμηρές της καμπάνιες, αγκαλιάζοντας το διαφορετικό. Inclusive και diverse, αποτελεί μία από τις πρώτες εταιρίες που στήριξαν την LGBTQI+ κοινότητα, ενώ συνεχίζει να προωθεί πρότυπα φυσικής ομορφιάς, όπως αυτά γνώρισαν την απόλυτη δόξα στα 90s.
Το χαρτοφυλάκιο του brand περιλαμβάνει τις συλλογές Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Calvin Klein Underwear και Calvin Klein Performance